|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
да се влюбиш то4но в бившия....
|
|
| Автор | sonia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.10.06 22:10 |
|
|
след години "циганска любов"раздели и сабирания,закономерно доиде края.После връзка с друг,семейство,деца и т.н.Докато в един прекрасен ден от миналото изниква той,бившия.Гор4илката отдавна е забравена и нещо коварно трепва под лъжи4ката.И ден след ден минава месец и година а копнежа по тази неповторима близост не угасва.
| |
|
Тема
|
Re: да се влюбиш то4но в бившия....
[re: sonia]
|
|
| Автор | шyт (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.10.06 23:09 |
|
|
какво по хубаво от това
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | NDNF (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.10.06 23:21 |
|
|
Как кво, ледващия развод разбира се.
| |
|
Тема
|
[re: NDNF]
|
|
| Автор | Cлaдъk живoт (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.10.06 12:17 |
|
|
Хей така се издържа Брачна колегия, може да включи и отстъпка за втори брак и развод с един и същи човек.Е,пазарна икономика....
Младите кат ся обичат -да ся земът....
Очакваме продължение....
| |
|
Тема
|
[re: Cлaдъk живoт]
|
|
| Публикувано | 31.10.06 13:47 |
|
|
продължение няма да има.Няма да объркам живота му отново.Той живее с друга и въпреки 4е не е пропуснал нито един мой празник (за 8-те години в който не сме заедно) и се обажда поне 1 път месе4но просто да се увери 4е съм добре.Аз мисля 4е ще е добре със нея.Е може би няма да има "експлозии" от 4увства,но това не е вси4ко.Тя е мило моми4е и вярвам 4е ще успее да го направи щастлив.А аз трябва да намеря сили да го пусна да си отиде наистина.
| |
|
|
|
А аз трябва да намеря сили да го пусна да си отиде наистина.
Много жени не го правят и се опитват да имат както бившия, така и новия.
Вашите са като свист на сабя, а нашите - като крясък на орел...
| |
|
|
|
Starata lubov rajda ne hvashta... kazvat horata, no lichno az mislia, che edin pat schupi li se "stomnata", kolkoto i dobre da ia zalepish - vinagi shte lichat belezite ot parvoto schupvane.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
DeNiro () |
| Публикувано | 01.11.06 08:14 |
|
|
znam za kakvo govori6.tupo e tova.6tom e imalo razdeli i subiraniq iskam da kaja po mnogo puti,ozna4ava,4e i dvamata ste problemni li4nosti i 4e trqbva da si nameri6 uravnovesen partnior...nqkoi,koito misli i s drugata si glava i koito 6te ti turpi
| |
|
|
|
Това ми е в известна степен позната история...Както и да е...Ти сигурна ли си, че самият той не те обича все още? Не е особено често срещано и характерно все пак един мъж, с когото си се разделила, да не пропуска личните ти празници, а и да ти се обажда така редовно. Това значи, че ти продължаваш да присъстваш в мислите и в живота му. Не знам каква точно връзка сте имали, но въпрели че вече сте се разделяли, сигурно ли сте и двамата, че нямате никакво бъдеще заедно?
| |
|
Тема
|
[re: DeNiro]
|
|
| Публикувано | 01.11.06 12:31 |
|
|
Не само си мисля 4е още ме оби4а,а съм сигурна в това.То4но там е проблема.И аз го оби4ам,но продължих напред.Време е и той да го направи.Не знам оба4е как да му помогна.Може би трябва да го отблъсна по някакъв на4ин,да го разо4аровам.Трабва да спре да ме търси във всяка следваща.
Той е прекрасен 4овек,майка му,семейството му също.Винаги са ме оби4али,аз тях също.Знам 4е много ще боли,но трябва да го пусна да си отиде=Оба4е не знам как да стане това.Сигурно съм виновна защото винаги съм се радвала на всяка възможност да го видя и 4уя.Имам 4увството 4е съм го обсебила и това му пре4и да е щастлив.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|