Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:45 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Незнам каква е точно темата....нови  
Автор Clio ()
Публикувано31.08.06 11:27

Здравейте. Днес е един чудесен ден.
Идвам да споделя нещо и да ви попитам за вашето мнение и опит.
Научена съм на следното: „ Не причинявай на другият това, което не искаш на теб да ти се причини”.Суеверие, сляп наивитет или нещо друго, но го следвам този принцип безотказно.
Какъв е резултата?Това се опитвам да разбера? И какво да правя?
До тук от както съм сама /вече и аз незнам колко време/ лека полека проглеждам и започвам да приемам възможността да продължа напред. С надежда да направя втори опит за семейство. Първият претърпя пълен крах и много тежко го изживях, но явно има желание за живот в мен и гледам напред с надежда.
Надявам се, че ще имам втори шанс.
Но не искам това да е причина някой друг да страда.
Вече отказвам втори опит за сближаване от страна на представители от противоположният пол. Причината е че и двамата са ангажирани. Единият е с приятелка – понастоящем в чужбина. А другият семеен с малко дете.
И на двамата се превърнах в брачен консултант. Те ме ухажват аз им обяснявам как трябва да си оправят връзките и семействата. И двата случая съм доволна, че поне имам в тяхно лице приятели.
Приятелки ми казват, че не бивало да правя така.Трябвало да си се отдам на течението и да си гледам собственото его.Но аз страдам от скрупули. И спомена от преживяната болка ме плаши. Не мога просто да си представя, че аз ще стана причина за такова нещо- нечий развод, раздяла и тн.
Права ли съм? И дали някога ще се намери, човек с който да си допаднем и да се съберем без това да причини болка на други хора?

Тема Re: Незнам каква е точно темата....нови [re: Clio]  
Автор Kлep (женствена)
Публикувано31.08.06 11:36

Че защо да не е възможно? При толкова много разводи в България би трябвало да е пълно със свободни мъже!

Когато Господ затваря врати, отваря порти.

Тема Дъщеее! Нищичко не мога да ти предложа като изходнови [re: Clio]  
Автор ASSASSlN (Симпатяга)
Публикувано31.08.06 11:48

от моментното ти състояние.

Ама, ясно и точно ти заявявам, че НЕ трябва да се занимаваш с ангажирани мъже! Още по-малко да ставаш брачен консултант. Недей, миличко!

Мислиш си, че правиш добро??? Да, така е! Ама, само за момента...

------------

Разбра ли нещо???

Тема Re: Дъщеее! Нищичко не мога да ти предложа като изходнови [re: ASSASSlN]  
Автор Clio ()
Публикувано31.08.06 12:00

Разбирам тате. Много добре разбирам. Аз и не искам да се занимавам с ангажирани. Но явно те са по-смели и агресивни в подхода си. Пък и май в нашата възраст и среда свободни птици трудно се намират. Никой не си слага табела на челото „СВОБОДНО” как да ги разпознаеш ?
Този с приятелката в чужбинско се опита да се направи, че е свободен. Ама аз нали пусто вече имам опит и го усетих, че нещо крие. На въпроса „Защо се опита да ме заблудиш?” Получих логичното обяснение :”Ами те нещата не вървят и ако ти се беше съгласила – щях да я зарежа”
Някои хора действат на принципа на маймунките : Не се пускат от клона преди да са се хванали на друг.
Незнам. Може би аз и ти нещо не сме в час ?

Редактирано от Clio на 31.08.06 12:01.

Тема Re: Дъщеее! Нищичко не мога да ти предложа като изходнови [re: Clio]  
Автор.... (Нерегистриран)
Публикувано31.08.06 12:04

Много си си в час даже!
И аз мисля, че има достатъчно свободни мъже -
виж в сайтове за запознанства и др. такива

Автор MaмaMъpмopaнa (гальовна)
Публикувано31.08.06 12:12

Присъединявам се към Асасин. Не ти трябва да се навираш между шамарите. Не може да не може да няма. Не си причинявай излишни грижи. Това какво ти говори някой си, да не те замисля толкова. Нека си говорят. Повярвай ми, ако не те влече отвътре, няма да станеш такава. Личен опит. Живей според разбиранията си и бъди в мирсъс себе си, съвестта и сърцето си. А зайчето, кой може да ти каже откъде ще изскочи.

Поздрави и горе главата.
Я ела на похода в неделя, хем да се запознаем и с теб, че те изпуснах.

Бързам бавно, ама искам и да стигна

Тема Каквито и да са причините [re: Clio]  
Автор TePe3a (и Сабина)
Публикувано31.08.06 12:41

за да постъпваш така - хубаво правиш.
Аз също не си позволявам връзки със "заети" мъже - просто смятам че е обидно и за тримата в такава връзка. Абе направо си е кич някакъв.
Обаче ми са много смешни мъже, които от 9 кладенеца води ще ти довлекат за да те кандърдисат- то не е "нещастен" брак, "отворен" брак, "не съвсем сериозна" връзка и т.н.
Или просто питат:"Е що, на теб не ти ли се е случвало"
Ами не ми се е случвало. Когато съм с някой съм с него и точка. Когато не стават нещата-просто не съм с него.

Нямам сигнатура.

Автор Severous_Snape (Storyteller)
Публикувано31.08.06 13:42

Ами тогава търси си го напълно разведен. В общи линии начинът е да се мешаш с хора и неусетно нещата ще се наместят. Или поне се надявам да се наместят сами с времето.

Внимавайте със Снейп, защото има палава писалка, дълги уши и голяма уста...

Тема Даааааааааа! Точно така!нови [re: ....]  
Автор ASSASSlN (Симпатяга)
Публикувано31.08.06 13:42

Много сме свободните мъже! Е, в различни възрастови категории сме със щерката ми, ама то си е наш проблем. Тя да вземе да стане по-агресивна и ще се оправят нещата.

Хииииииииии, в сайтовете за запознанства има страхотно разнообрезие. Много ми е интересно там. Вече. В началото бях смутен като гимназист на първа любовна среща. Сега - не ми пука.

Малиии, предлагат ми секс-оргия. Ха, сега, де!

Тема Re: „беж лиске да бягаме”нови [re: Clio]  
Автор KRlZlA (зелени очи)
Публикувано31.08.06 13:43

Аз също си търсих равностойна връзка, тръгнах доста преднамерено, но вече 1 година сме заедно. Като си спокоен и нищо не търсиш, най-неочаквано съдбата ти поднася това което искаш и когато най-малко очакваш, срещаш човека, за който си мечтала, и след това живота ти вече не е същият. Хубавите неща ни срещат, само трябва да имаме вяра и търпение.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.