Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:36 14.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема 3 септември - поход с/у рака на гърдатанови  
Автор MaмaMъpмopaнa (гальовна)
Публикувано24.08.06 11:36

Мили клубарки,

Прегледайте си тефтерчетата и си отбележете на 3 септември, от 10 часа, пред Народния театър, похода на Ейвън срещу рака на гърдата.
Миналата година се получи интересно /според мен/. Тогава бях без дечко, но тоя път ще е с мен. Така че грабвайте деца, приятелки, приятели, себе си и хайде да отидем. Мястото на срещата ще си го уточним като се оформи групичката на участниците. Засега има още една участничка освен мен + две хлапета на 6.

За протокола, тениската която си взех миналата година излезе доста добра. Не че съм прекалила с носенето, но пералнята не и се отрази зле. Пък и не е торбеста, та става за носене.

Ще чакам записвания

Ето и още нещо по въпроса:

Ето още нещо, от сайта:
Средства във фонда за борба с рака на гърдата се даряват чрез закупуването на продукт от серията на Ейвън „Розова панделка”, в която за втора поредна година се включва и български артикул – розова тениска. По традиция тазгодишната кампания ще завърши с поход „От любов към живота”, който ще се състои на 3 септември 2006 г., неделя. Сутринта в 10.00 часа пред Народния театър „Иван Вазов” ще се открие благотворителен базар, на който ще се предлагат продукти от серията „Розова панделка”. Шествието ще започне от театъра, ще мине по бул. Витоша и ще завърши пред НДК с оповестяване на ново дарение, закупено със средствата, набрани през 2005г. Грандиозна изненада за всички участници обещават организаторите на кампанията на финала на похода, но анонсирането й ще стане през следващите етапи на кампанията.

Бързам бавно, ама искам и да стигна

Редактирано от MaмaMъpмopaнa на 24.08.06 11:46.

Тема Re: 3 септември - поход с/у рака на гърдатанови [re: MaмaMъpмopaнa]  
АвторMaмa Mъpмopaнa (Нерегистриран)
Публикувано29.08.06 22:13

Пак аз

Значи, дотук имаме три клубарки и две хлапета.
Чакам още записвания, че неделя иде.
Към петък сутринта мисля да се уточним къде точно да се съберем в неделя.

Вие сте!

"Защо обичаш мама?"
"... Затова я обичам. Много я обичам!"

Тема Re: 3 септември - поход с/у рака на гърдата [re: Maмa Mъpмopaнa]  
Автор Li-da-da (песничка)
Публикувано30.08.06 08:28

До сега не съм идвала на срещи, но редовно чета в клуба.
Бих се радвала да участвам в този поход, но .... как да ви разпозная. А и имам питане - подходящо ли е с мен да е един малчо

на 11 месеца - с количка разбира се?

Тема Re: 3 септември - поход с/у рака на гърдатанови [re: Li-da-da]  
Публикувано30.08.06 09:12

Абсолютно е подходящо. Засега ще има двама батковци на 6 години, ще има кой да го забавлява. Особено единия тъкмо ще потренира, че скоро ще има братче.

За разпознаването, към петък ще се преброим и ще решим. Ще напиша тук къде ще се чакаме. Ако искаш, можеш да ми пуснеш телефон на бележка, за да имаме връзка извън нета.

Поздрави!

Автор option (GIN & SODA)
Публикувано30.08.06 23:34

Долу рака от гърдата! Да живеят гърдите и техните носители. С две ръце подкрепям гърдите! Мога да се пробвам на 3ти.

Автор Clio ()
Публикувано31.08.06 12:21

Непременно се включвам !

Пишете ме в списъка !

Маме Мърморане добре, че ми писа. Не бях видяла темата и щях да пропусна срещата !

Много ще се радвам да се запознаем най-накрая !

Редактирано от Clio на 31.08.06 12:24.

Публикувано01.09.06 09:03

Има ли вече уточнение къде е сборния пункт на клубарската групичка за похода ?
Добър и успешен ден, Мамче

Тема Мястото на срещатанови [re: Li-da-da]  
Публикувано01.09.06 09:18

Аз предлагам ето този ъгъл:

Часът: може да се разберем към 10 да е, миналата година доста се помотахме в безцелната тълпа докато нещата се организират към тръгване. Във всеки случай аз ще се опитам да съм там по-рано, но не гарантирам.

Ще се търси групичка с три деца на 6 /две момчета и едно момиче/ количка с бебе и няколко мами, един татко и една баба. Поне толкова трябва да се съберем по дадените заявки.

Чакам ви, времето ще се оправя, гответе се за дълга разходка и ден навън. Програмата може да продължи незнайно как

Публикувано01.09.06 09:28

Не успях да се ориентирам от тази карта за кой ъгъл точно става въпрос - а аз (противно на мнението за ориентирането по карта и жените

) - добре се справям с картите . За по-лесно разпознаване предлагам мястото на срещата да е пред официалния вход на Министерството на войната .... оооопс май на отбраната беше.
Групичката може да съдържа още една мама - на нашето бебче .
Успешен ден на всички

Тема Re: 3 септември - поход с/у рака на гърдатанови [re: Li-da-da]  
Публикувано01.09.06 14:28

А къде е това министерство все пак? Щото аз никак не съм наясно.
А иначе, в къгчето са два ъгъла един срещу друг, та идеята ми беше там на който е по-удобно за "паркиране" с деца и колички и т.н.
Казвай къде е това министерство или по-добре, ако можеш дай карта, че да е ясно. И ще го решим.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.