|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Аз-хитрушата
|
|
| Автор |
kuklata77 (непознат
) |
| Публикувано | 30.07.06 13:44 |
|
|
Здравейте,приятели.Искам да споделя с вас как превърнах"своенравния "си мъж в коте.Първо трябва да отбележа,че съм много емоционална и до сега само съм патила от това.Скоро една позната ме "светна"в далаверата.Каза ми ,че трябва да се държа много мило с него- да му се коткам,да го глезя ,да му угаждам за всичко дори и когато не заслужава и така ще го накарам едва ли не да го "сложа под чехъла".Нямате идея какъв ефект имаше всичко това.Сега съм добре-хванала съм му цаката.След всичко това си дадох сметка ,че мъжете са толкова "слаби",че с малко хитрост можеш да ги накараш да "лазят"в краката ти.А вие мислите ли ,Че това е така?????
| |
|
Тема
|
Това е движението "съблазняване"!
[re: kuklata77]
|
|
| Автор |
parvaty (нежна) |
| Публикувано | 30.07.06 15:04 |
|
|
Разбирам, че чудесно го владееш, макар и в твоя случай то да е чисто инструментално изпълнено. Виждала съм, че работи, НО, аз лично не съм го прилагала - не съм срещала човек, който да си е заслужавал чак толкова усилия и търпение от моя страна... Или пък, не съм искала да се подчиня на собствената си потребност от принадлежност. Радвам се, че на теб ти върши идеална работа, и се чувстваш добре във връзката си! Както писах и по-горе, има много хора, които постъпват като теб, и поддържат приятелствата си леки и деликатни, без напрежение и кавги. Успехи!
| |
|
Тема
|
дай практически съвети
|
|
| Автор | eднa oт мнoroтo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.06 15:36 |
|
|
Ако можеш дай малко практически съвети -
На мен моят ми угажда а аз се държа като чукундур - за това искам малко акъл
Това може и да помага но не знам - дай някои практически съвети -
| |
|
|
|
Не след дълго ще трябва да смениш "стратегията", защото неминуемо ще забележиш, че методът се изчерпва.
Единственият начин да провокираш най-доброто у един човек, е да бъдеш самата себе си.Останалото са изтощителни игрички.В една връзка трябва да си свободен, ако другият те принуждава да се правиш на "майстор", нещата няма да са лесни.
Ако не можеш да бъдеш себе си, значи човекът не е за теб.
| |
|
Тема
|
Re: дай практически съвети
[re: eднa oт мнoroтo]
|
|
| Автор | Kuklata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.06 16:17 |
|
|
"За подхода"-мисля,че ти сама трябва да усещаш мъжа ,за да знаеш как да действаш.Дори не знам дали моят начин действа при всички.СПОДЕЛЕТЕ!!!!!
| |
|
Тема
|
Re: Аз-хитрушата
|
|
| Автор | Xитpия (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.06 17:28 |
|
|
Тя и жена ми ми угажда. Лъже ме че ме обича, а аз я лъжа че не и изневерявам.
| |
|
Тема
|
[re: Xитpия]
|
|
| Автор | kuklata77 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.06 18:36 |
|
|
Да ама ние не се лъжем за нищо.Просто той е много избухлив и аз го усмирявам по този начин.Пък едва ли би ми изневерил ,защото го превъзхождам във всяко едно отношение и той го знае това.Звучи много кофти,ама е така.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | istina (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.06 20:02 |
|
|
Е,точно за това ще ти изневери, щот му създаваш комплекс!
| |
|
Тема
|
[re: istina]
|
|
| Автор | Kuklata77 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.06 20:30 |
|
|
Напротив,осъзнавайки това той няма какво да търси повече.Получава всичко от което има нужда.А според мен мъжът изневерява тогава когато нещо му липсва в къщи.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | ..... (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.07.06 10:46 |
|
|
Понякога върши работа,
но като всяко еднообразие - писва..........
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|