Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:11 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема въпроснови  
Автор bead_ (хитруша)
Публикувано14.07.06 11:19

защо никой не влиза тук да попита - дали да се оженя/омъжа?, а всеки влиза и пита - дали да се разведа?

Тема Защото...нови [re: bead_]  
АвторMилoтo (Нерегистриран)
Публикувано14.07.06 11:24

е клуб на разведените, може би

Тема Re: въпроснови [re: bead_]  
АвторPЪCTИ (Нерегистриран)
Публикувано14.07.06 11:29

Може би си права, че човек трябва да мисли преди да се ожени, че после решенията са по-трудни

Тема Re: въпроснови [re: bead_]  
Автор Лoшko ()
Публикувано14.07.06 12:10

Защото:

1. След като веднъж си се развел/а въпроса дали да се омъжа/оженя (пак) изглежда риторичен.

2. Когато мислиш да се жениш/омъжваш си мислиш че водата е до колени, видял си достатъчно от живота а твоето решение е единствено правилното. Обратно- когато се развеждаш знаеш че света е най-често неразбираем, че не си застрахован от глупости и че нищо не знаеш в тоя живот.
Ясно- в първия случай най-често нямаш нужда от съвет, а във втория- търсиш някой патил да ти налее акъл в главата.

3. Женещите се са малко нещо суеверни- не съвет им трябва, а божи знак че постъпват правилно- например: ако от пиле, разлято кафе или неразлято кафе- според зависи, щастлив номер на таксито/маршрутката в която се возят, тик в лявото око или изтръпване на дясната ръка...
Развеждащите се са маса суеверни и при тях акото от пиле не върви. Те търсят контакт със самия господ и започват търсенето от тук. И повярвай ми не става дума за едно ферари с цвят червен...

4. Все пак ако си постнал/а това за да питаш дали можеш да се ожениш/разведеш да ти отговоря- да, аз лично ти разрешавам, но за другите не знам...

Тема Re: въпрос [re: Лoшko]  
Автор пчeличka (оса в оставка)
Публикувано14.07.06 12:20

Поздравления за изчерпателния отговор. Много ми хареса

Не чепкай, че ке пукнеш!!! (надпис на ел. табло)

Тема Re: въпроснови [re: Лoшko]  
Автор Clio ()
Публикувано14.07.06 12:46

Е страхотен СЛАДУР си !

Следващия път като реша да се женя ще е за теб !

Не само,че няма да търся съвет...

Ами и самият теб няма да те питам искаш или не

Тема Re: въпроснови [re: Лoшko]  
Автор bead_ (хитруша)
Публикувано14.07.06 17:36

по т.2 не съм съгласна с теб. откъде накъде тия дет са тръгнали да се женят нямат нужда от съвет?!?!? тоя клуб не е ли своеобразно доказателство, че ИМАТ КРЕЩЯЩА НУЖДА ОТ СЪВЕТ?

п.п. благодаря за разрешението. действа ли със задна дата? щот аз таз работа сколасах да я свърша преди повече от десетилетие, а някак си ми е неудобно, че съм действала "през главата ти"

Тема Отговорнови [re: bead_]  
Автор Nanni V.J. ()
Публикувано14.07.06 17:51

Аз попитах

Изкуството да простиш всичко и жаждата да живееш са недосегаемо съвършенство.

Тема Ей, сериозно?!?нови [re: Nanni V.J.]  
Автор MamaNettyМодератор (блондинка)
Публикувано14.07.06 23:37

Ама ти наистина ли се омъжи вече за завърналия се ?
Че кога успя?!!

Брех, аз няколко дни само не влизах в клуба, пък то какви работи ставали....
Не е честно, ако не разкажеш, подробности, ей!

Имаше ли официално предложение?
Ти каза ли разплакана " да", или само му се метна на врата и го задуши с прегръдки?
Давай, разказвай...някои нерешителни хора имат нужда от светлия ти пример!

Non nova, sed nove.

Тема :)))нови [re: MamaNetty]  
АвторN.V.J. (Нерегистриран)
Публикувано14.07.06 23:53

Нети, не бих се омъжила без да ти кажа

Не, не съм се омъжила все още, просто отговорих на авторката на темата Нали си спомняш, бях пуснала една тема за предимставата на това да си женен/омъжен, беше един вид искане на, да го наречем съвет Така че не всички тук питат дали да се разведат, намират се и птички, които питат дали да се омъжат

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.