Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:04 16.11.24 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема към самотните татковцинови  
Авторпитщa (Нерегистриран)
Публикувано19.06.06 13:58

Така и на мене ми се случи лллл
Силно привличане взаимно с прясно разведен мъж немога да преценя дали го е преживял все още защото всичко вървеше добре до момента в който докато говорихме по телефона дъщеря му не го попита ТАТЕ С МАМА ЛИ ГОВОРИШ?
от тогава той се дръпна обясни ми че му е трудно че детето е първо ЗА МЕНЕ ТОВА Е ЯСНО и никога не съм искала детето му страда но този етап преминава ли какво да правя да се махна да се дпъпна ли

Тема Re: към самотните татковцинови [re: питщa]  
Автор Severous_Snape (Storyteller)
Публикувано19.06.06 14:09

Това ще трябва да го решите тримата. Ти, Той и детето му.

Felonius...

Тема Много трудна ситуация! Ревнуваме!нови [re: питщa]  
Автор ASSASSlN (Симпатяга)
Публикувано19.06.06 14:30

И децата си ревнуваме, и бившите ревнуваме, а най-вече ревнуваме миналото. Яд ни е!

За себе си говоря, но смело заявявам, че повечето мъже сме така.

Мамичката му! Все за миналото мисля, все нещо не ми дава свобода. Искам да летя. Пия Редбул, ама нямам още крила...

Тема Re: към самотните татковцинови [re: Severous_Snape]  
Авторпитaщa (Нерегистриран)
Публикувано19.06.06 14:31

е да и аз така викам ама той даде задна и аз мисля че той мисли че връзката му с мен би ощетила детето му

Тема Re: Много трудна ситуация! Ревнуваме!нови [re: ASSASSlN]  
Авторпитaщa (Нерегистриран)
Публикувано19.06.06 14:37

е добре де пич ама поставял ли си личния си живот на заден план заради детето ти в смисъл да мислиш че ако имаш някой друг до себе си за да ти е ок на теб то би било пренебрегнато?? Аз не съм някоя кучка винаги е бил първо при нея вижда я преспива я и тогава идва при мен какво да направя дайте ми съвет

Тема Re: към самотните татковцинови [re: питaщa]  
Публикувано19.06.06 14:38

Кажете си с него тия неща в прав текст и ако той продължи на задна обясни му, че няма да можеш да бъдеш с него и че ако ще се разделяте предпочиташ да го направиш без излишно проточване на болката.
А ако и това непомогне мога да ти предложа кърбичка, защото другия вариант е да се примириш с ролята, която явно не ти харесва.

Felonius...

Тема Ето, разсеях се със собствените си проблеми инови [re: питщa]  
Автор ASSASSlN (Симпатяга)
Публикувано19.06.06 14:42

забравих, че искаш съвет какво да правиш.

Говори му! Кажи му в очите, че го обичаш, че уважаваш детето му, че уважаваш миналото му, че не желаеш да го гледаш тъжен, кажи му, че ти е нужна помощта му, че ти е нужен той - здрав и весел, не искаш да го гледаш начумерен и умислен.

Говори му! На нас - мъжете, малко ни трябва. Бързо се предавама.

Давай спокойно и уверено. И бъди готова за раздяла. Психически! От мен да го знаеш. Не си ли готова, при една раздяла може много лесно да рухнеш и да дойдеш при мен в блатото. Тц! Не те искам. Предплатил съм му наема, други не ми трябват.

Успех!

Тема Re: към самотните татковцинови [re: питщa]  
АвторДapeнa (Нерегистриран)
Публикувано19.06.06 14:44

Ама ти така от първата приказка ли ще се плашиш? Че детето винаги ще пита за майка си. И ще се съпротивлява, и ще прави пакостливи хитрини и какво ли още не. И на баща му няма да му е лесно. Нормално е да се притеснява, защото трябва да мисли не само за себе си, а и за детето си, за това как то се чувства и какво иска.
Ако не можеш да намериш сили в себе си да приемеш ситуацията, и ако любовта ти не е толкова силна, за да си дадеш сметка, че си струва ... то по-добре се „дръпни” още сега. Защото вие можете да се събирате и да се разделяте през седмица, но когато има намесено дете трябва да се мисли и за него. Тъпо е да те запознае с него, да влезеш в живота му, да свикне с теб и да те приеме ... и след два-три месеца да решиш, че така не ти харесва и да си отидеш.
Защо не поговориш с приятеля си и не му обясниш, че си наясно, че ще е трудно и си готова да го посрещнеш трудностите ... ако е така, де.
Всъщност, много силна индикация за това какво и колко сериозно му е отношението към теб, е дали ще те запознае с детето си. Ако не е сигурен във вашата връзка и е още на кръстопът не мисля, че ще го направи.
Успех!

Тема Re: към самотните татковцинови [re: Дapeнa]  
Авторagresya (Нерегистриран)
Публикувано19.06.06 14:51

Дедето ВИНАГИ ще бъде на първо място, и започнеш ли състезание с него ВИНАГИ ще загубиш. Ако не си в отбора на разведените със собствено дете едва ли ще ме разбереш! Никога не се състезавай с децата, подкрепяй мъжа/жената, но с децата...........!!!!!!!!!!!!

Тема Re: Много трудна ситуация! Ревнуваме! [re: питaщa]  
Публикувано19.06.06 14:53

Ситуацията е шибана. Имахме клубарка за кратко време, която разказа точно същата ситуация. Детето е спяло на спалнята между тях, което за мен е недопустимо. Бащата обаче не е направил нищо за да си озапти щерката и в крайна сметка, макар и това да не е била единствената причина е настъпила раздяла.

Felonius...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.