Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:52 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Подлост?нови  
АвторEвa (Нерегистриран)
Публикувано14.03.06 20:48

Най - голямата подлост от страна на партньора ви /бившия?

Тема Re: Подлост?нови [re: Eвa]  
АвторXмPaзвeдeни (Нерегистриран)
Публикувано14.03.06 21:01

Викна полиция като я цапнах през устата, ама не пред децата, щото от устата й излизаха мръсотий дето не съм чувал в живота си.
Като ме викнаха при прокурора написах, че съжалявам, че само съм я цапнал, а е трябвало да измия устата й със сапун.
Повече не ме търсиха от разни полиции и прокуратури и пр.
Бившата ми се извини за свинщината след година и половина. Да е жива и здрава и надалече от мен.

Тема Re: Подлост?нови [re: Eвa]  
Автор Mama NettyМодератор (блондинка)
Публикувано14.03.06 22:10

Ох, то не е за разправяне...Беше свързано със заминаване в чужбина и подвеждане на трети лица, с последващ семеен скандал. Не ми се говори за тези неща вече - искам да ги забравя!

Non nova, sed nove.

Тема То подло ,подло ,че то ,че майка му...нови [re: Eвa]  
Автор option (GIN & SODA)
Публикувано14.03.06 22:45

Което е подлост за един е радост за друг ,справедливост за трети и пр. Искам да кажа ,че ти може и да се гордееш някоя твоя постъпка , но някой друг ще я смата за абсолютна подлост! А има и такива дето са подлеци спрямо себе си.
Ама най-най голямата подлост е дето като бяхме гаджета си взе куче! Представяте ли си!? Куче! Е това беше много подло!

Тема Ето ти нещо, като за учебникнови [re: Eвa]  
Автор Trendi ()
Публикувано15.03.06 08:20

Когато се махнах от къщи и отидох след няколко дена да си прибера счетоводните документи на фирмната ми заварих "милата" да чука недействителен оборот на касовия ми апарат. Е, познай кой сетне плащаше несъществуващи данъци.

Всичко се връща и не е нужно човек да си цапа ръцете сам. Тя плати по възможно най-жестокият начин без аз да си мръдна пръста.

Ако си пуснала тази тема за да черпиш опит с какво да навредиш на твоят то знай, че понякога се плаща със смърт - моята умря като куче месец след развода!

=============
Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!

Тема Re: Ето ти нещо, като за учебникнови [re: Trendi]  
АвторAтинянkaтa Taйcън (Нерегистриран)
Публикувано15.03.06 09:46

Защо чувствам някаква радост в думите ти?
Бе, вие сте извратени! Как може да трупаш зло срещу някого, в когото си бил влюбен. Все дно да плюеш срещу себе си!

PS И аз съм разведена, и аз съм се разделяла няколко пъти с големи любови. Е, не ми е познато чувството на омраза, дори не и на неприязън.

Тема Re: Подъл или жалък?нови [re: Eвa]  
Автор Lost (Начинаещ)
Публикувано15.03.06 10:13

............................................

Тема Е И!?? Кой е по-по-най!?нови [re: Eвa]  
Автор Xeй Живoт! (enjoy the life)
Публикувано15.03.06 10:31

Знаеш ли, мила ми Ева... да ровим, да си спомняме, да съдим и да отсъждаме... е най-бързия начин да стигнем до задънената улица на самосъжалението или до омразата... Издирвайки ей такива "доказателства" за причиненото ни нещастие и проваления ни живот, всъщност зацикляме още повече. Това е като едно звънче, което ти се включва всеки път, когато правиш нещо за себе си, нещо радостно или спокойно - звънчето не ти дава и пет минути спокойствие, докато сам не кажеш Стига! НЯМА да обръщам повече внимание на звънчето, което ме връща в миналото! ПИСНА ми! Звънчето, което всъщност сам си дрънкаш в главата - сакън, да не забравиш случайно, че си нещастен или обект на подлости и несправедливости...
Ох, сетих се за мама Адамс, дето разказваше приказка на децата в детската градина: И гадният, подъл Хензъл набутал бедната стара вещица в пещта... А сега, деца, кажете ми - ХУБАВО ли е това!?

Желанията ни трябва да са леки като перце...

Тема Бих искал да направя един коментар.нови [re: Trendi]  
Автор Severous Snape (Storyteller)
Публикувано15.03.06 10:37

Може и да не съм прав, но според мен смъртта не е най-лошото нещо, което може да му се случи на един човек и има моменти, когато тя е за предпочитане.
Дано никога не ми се случва нито на мен, нито на когото и да било нещо от нещата, които смятам за по.лоши от смъртта.

С.Н.В.О.

Тема Правилно чувствашнови [re: Aтинянkaтa Taйcън]  
Автор Trendi ()
Публикувано15.03.06 10:42

А за извратеността - въпрос на критерий, като не ти налагам моят.

=============
Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.