Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:54 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Уф, взе да ми писва и  
Автор Hoй (библейския)
Публикувано11.03.06 02:18

развода и чудото му...!Едвам се удържам да не драсна по широкия свят - да хващам вече гората.../ Ама ме е страх от мечки -стръвници, като тая в къщи.../
Вече повече от три месеца му сърбам попарата на тоя личен развод, който е Неповзаимно съгласие и вече дори и не се нервя - взех да претръпвам...
Та сега последното с което ме "плаши" адвокатката ми е колко бил важен някакъв си доклад на някакви си "социални + отдел за закрила на детето"
/ като,че то е сираче, та трябвало да има и отдел за закрилата му.../, та същите тия "социални" трябвало да идват в къщи и да гледали при какви условия живее щерка ми / ми при какви, при същите при които и аз, ама за мене не идват да ги гледат...?/ .... и после това , което щели да напишат в доклад до съдийката за делото било ама адски важно....?/Голям праз/
Ма много е зловещо...?
Та през някого минали ли са тия "социални" да ми поразкаже какво точно им е толкова важното..., ако като дойдат, а мене ме няма в къщи и примерно ги посрещне "ответницата" , е ли ще е това края на света или не?
/ Що като се женех не беше толкова сложно,а .И защо сега като раздавам покани на разните му там свидетели - те се нещо дърпат, а за сватбата не се дърпаха,а - щото няма тежка трапеза или...? /
Може и да не ми обръщате много внимание, дали не "изкуквам" вече..?

"Решавай сложните проблеми докато са още прости!"

Тема Re: Споко, бе човек!нови [re: Hoй]  
Автор anbra (коя ли е тя)
Публикувано11.03.06 05:59

Това са си чисти глупости.
Понякога ходят по къщите, понякога направо си пишат и без визити. Понякога /май по-често/ се обаждат предварително и се договарят ден и час и още по-понякога ги спазват. Иначе визитата им е средно между две и пет минути. Това го знам от моя близка, която се разведе миналата година и също се беше шашнала, а после умряхме да се смеем на притеснението и.
Търсят им работа на хората, нищо особено не е.
Само си придават важност и плашат гаргите някои...

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Тема Re: Уф, взе да ми писва инови [re: Hoй]  
АвторXмPaзвeдeни (Нерегистриран)
Публикувано11.03.06 08:14

Споко бе човек
Идваха в къщи едно момче и едно момиче. Фондация за закрила на детето били. Ходиха по стаите, душиха, а аз таман бях свършил ремонта от циклене и лакиране до италиянски радиатори и локално парно и джиджани чамови мебелчета, не фабрични талашитени секции. Посумтяха, посумтяха, малката беше в къщи и ги почерпи с детско кафе от детски пластмасов сервиз, нямаше къде да ходят "изпиха" кафето от пластмасовите чашчици, благодариха, отвориха някакви бумаги, попълниха си формулярите и се изнесоха. На делото момчето измърмуца нещо и се скри на задния ред с важна физиономия. На останалите дела не се мярна.
Що пък баш твоята адвокатка те плаши с тия измекярчета, я сменяй бързо адвокатката, ако развода ти е по сложния начин. Само споко и си пази нервичките. След първото дело, ще претръпнеш и ще почне на хилеж да те избива. Бе нещо като изпит бе, а отлагането на делата е номер да те изнервят, ама ще видиш, че на всяко следващо дело, ще си по-спокоен и съсредоточен и думичките сами ще излизат от устата ти.
Хехе, що не си продължиш разводчето още малко. Знайш как се бях изпекъл накрая, а за единствен свидетел бях призовал синчето, като му бях казал да не плюе майка си, а да отговаря само с "да" или "не". Бившата изля половината махла и една "тайна" свидетелка, дето я изгониха почти веднага. За лъжесвидетелстване наказанийцето е до ПЕТ годинки, ама по оня другия кодекс.
Само споко и ме послушай!- сменяй адвоката.

Тема Re: Уф, взе да ми писва инови [re: XмPaзвeдeни]  
АвторBceзнaйko (Нерегистриран)
Публикувано11.03.06 09:19

Я накарай адвокатката ти да измисли някаква жалба срещу бившата ти. Например за психически тормоз.

Тема Re: Уф, взе да ми писва инови [re: XмPaзвeдeни]  
Автор ha! (Нерегистриран)
Публикувано11.03.06 09:30

даваш акъли за тия социЯлните гаче ли децкото сервизче на теб са присъдили хм

прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ

Тема Re: Уф, взе да ми писва инови [re: ha!]  
Публикувано11.03.06 09:54

Тури и капака след мерудията, та да стане по-вкусна манджиджката.

Да имаше някой да ми каже, че след кучешкия развод толкова ще се кротна, ще почна пак да се хиля, няма да кибича почти денонощно на компа и поялника и да ми изтичат очите и стотинките.
Да имаше, ама нямаше.
Да тъпча гуши на доктори след депресия, следствие от хронична преумора и недоспиване с години.
Народа изпада в депресия след развода, а аз излязох от нея. А де!
Всичко живо около жена ми, бившата, ме стрисаше със световни катаклизми за мен след развода.
Хехе
На такива "катаклизми" ще чукна стотарката с биричка в ръка.
Страшно съм издръжлив на женска усмивка, мило, а не злобно подкачане и излежаване в креватчето, щото съм се преуморил и трябвало и за себе си да помисля.
Егоистично е , ама е така.

Тема Re: Уф, взе да ми писва инови [re: Hoй]  
Публикувано11.03.06 13:30

Като ще минаваш по сложния начин най-вероятно ще свърши по чл.99, ал 3, ако не си престъпник, наркоман, нямаш противообществени прояви, не си скандалжия алкохолик, не си насилник. Внимавай да не те предизвика да я цапнеш, защото веднага влизаш в графата за домашно насилие и прочие.
Сега страшно много се пази от провокации от страна на ответничката, не се поддавай на никакви емоции. Ако видиш, че много напира за скандалче взимай си шапката и се изнеси нанякъде.
Пази нервите за следващите дела по делбата. Там ще е истинската битка и ще се нагледаш и наслушаш на такива циганий, че ще ти настръхне косата, това твоята бивша възлюблена ли е, или улична продавачка на мурафети.
Сега ми е второто дело по делбата и не мога да позная мойта хубостница. Баси гаджето беше, а сега е като проскубана мокра кокошка с див блясък в очите и разтреперани ръце.
Щерка ми оня ден вика: знам, че сте разведени, ама поговори с мама, защото
по цял ден крещи.
Кофти, кофтии. Тия хлапета остаряват преждевременно покрай безумието и алчността на някои от родителите си.

Тема !нови [re: Hoй]  
Автор Hoй (библейския)
Публикувано11.03.06 20:55

От провокацийте й се опазих / беше стигнала до там да чупи мебелите с брадва в къщи, ама устискахме някакси със щерката - каквото и да счупи до ден-два мога да го въстановя, но след като тя стане история.../, но това не й е попречило да си извади фалшиво медицинско, че съм й бил посягал - щерката е била с нея , когато го е вадила..
Това за социалните, което ми написахте доста ме разсмя и поуспокои...Както и да е, благодаря Ви за щателното и компетентно разясняване на ситуацията - ще ви пиша пак какво е станало.... след около 1/2 месец.Бай и тенкс!

"Решавай сложните проблеми докато са още прости!"

Тема И на мене ве да ми писва твоят развод.нови [re: Hoй]  
Автор Trendi ()
Публикувано12.03.06 03:23

Хайде приключвай с него, че знаеш ли колко благинки те чакат напред? Живот е това дето идва, Хей ...!!!

=============
Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!

Тема има един такъв лаф...нови [re: XмPaзвeдeни]  
Автор Hell (слънце с носле)
Публикувано12.03.06 21:55

"Човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи".

Като бях малка, много се дразнех, когато баща ми ми го подхвърляше тоя лаф... колкото повече одъртявам, толкова повече различни значения му откривам :))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.