Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:44 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Моля ви за съветнови  
АвторBяpa (Нерегистриран)
Публикувано03.02.06 21:26

В момента съм любовницата. Не го свалих аз. Той вложи 4 години от живота си за да ме има. В началото бягах - не исках с женен, но 15 години разлика в годините и опит си казаха думата не можах да устоя, влюбих се. В момента много се обичаме, взаимно е, но той не желае да напусне жена си - поради причините, с които "един" от предишното мнение се колебае. В абсурда ситуация съм, нито мога да настоявам за любовта си, нито да го забравя. Нямат деца. Дайте ми съвет, моля ви.

Тема Re: Моля ви за съветнови [re: Bяpa]  
Автор Били Дъ Kид (Supersonic Kid)
Публикувано03.02.06 21:45

Кое му е абсурдното?
Змаеш ли какво искаш? Хубаво чукане или вечна любов? Понеже мимолетната връзка трае малко повече от вечната любов. Или казано иначе - животът е твърде дълъг за любов.

-------------------------------------
In baseball you know nothing

АвторLlRA (Нерегистриран)
Публикувано03.02.06 21:45

Ами ей така просто си стоиш висейки във вакуума...той се забавлява, покорителя, ти се чудиш, преживяваш и пишеш по клубовете! Ако и сега не ти се изясни картинката, значи не ти е дошло времето да влезеш в час. ЕРлементарно! Ако имаш време да запълваш емоционалните празноти на любовника ти, ок...но ако не е така, положението е сериозно и ти сама трябва да вземеш нещата в ръцете си...много важно като бил по дърт, ха х а, за какво говориш като казваш по-опитен, в какво бре джанъм е по опитен?!?...хитреца му с хитрец...аман от тарикати!

Тема Re: Моля ви за съветнови [re: LlRA]  
Публикувано03.02.06 21:55

Не е само хубаво чукане, а любов, общи интереси и т.н. По-опитен казах защото гршката ми беше че се реших да му пусна една нощ, а после да избягам, но това беше заблудата, после стана като в приказките, и като се погледна съм хлътнала до уши, като опитам да си помисля за друг не става ужас, това ме депресира. скоро разбрах, че моя позната била така от 7 години, а всички мислехме че няма приятел.

Тема Re: Моля ви за съветнови [re: LlRA]  
Публикувано03.02.06 21:58

Разбирам какво ми казвате, но питам какво да правя как да изляза от тази ситуация много боли.

Автор Refine ()
Публикувано03.02.06 22:02

Причината в стил "не искам да я нараня" по същество е основателна, и ако човека е искрен, като казва това, добре.
Но - как тогава му дава сърце да наранява теб? 15 години разлика са 15 години социален опит повече за него. Със сигурност знае, че е несправедлив и към двете ви. Мами съпругата си, а теб те държи на stand-by позиция. Дълго ли продължава това?
Струва ми се, че съзирам голяма доза егоизъм. Той притежава и двата свята, така да се каже - у дома семеен, а навън - свободен, с теб. От трима ви ти си в най-неизгодна позиция и въпреки силните чувства, които изпитваш, трябва да помислиш до кога можеш да правиш жертви. Но от трима ви ти си тази, която е свободна. Направи твоя избор, защото той е направил своя - ще запази статуквото на всяка цена.
Лично аз не бих искала да съм "другата" много години наред, а после, в един момент, да се окажа сама, на голямо количество години, дала всичкото време на един, който ми е давал само част от времето си...

Тема Re: Моля ви за съветнови [re: Refine]  
Публикувано03.02.06 22:10

Продължава малко повече от 1 година. А що се отнася до избора аз нямам такъв ако предприема крачка то такава има само към раздяла. Не мога да го преследвам и това много боли. Как ще намеря друг, като ще търся в него любимия, как да се доверя на някой?

Тема Re: За сега си неспасяем случай...sorry!нови [re: Bяpa]  
Публикувано03.02.06 22:16

Организацията по спасяване на давещите се е в ръцете на самите давещи се!

Тема Re: За сега си неспасяем случай...sorry!нови [re: LlRA]  
Публикувано03.02.06 22:20

след като пиша тук мисля че съм спасяем случай. ако смятах да му подаря живота си без нищо нямаше да ви питам и щях да съм поредната жертва

Тема Re: За сега си неспасяем случай...sorry!нови [re: Bяpa]  
Публикувано03.02.06 22:29

Tи СИ поредната жертва...споко, това не се лекува и за това няма съвети...единствено твоята мотивация може да те спаси...ако я имаш де!)) Тук не сме някакъв олимпийски тим от богове , които отпивайки от амброзията раздават вездесъщи съвети...х ехе , после нали знаеш кой отнася "комплиментите", този дето е давал съвети, независимо, че са му ги искали....
Та така по твоя въпрос, за сега си още на кота ) в осъзнаването си и поемането в правилна насока, да му разкатаеш фамилията на "дедо", хем така си, хем иначе...тц, още си зелена)))
А иначе "он" си заслужава да го изтискваш като "лемонььь", за парички, служба, разкатаване....пък после да видим кон боб яде ли...сам ще дръпне))) Хе хе , а сега ти още го жалиш))), любов храниш, нежни чувства...аха, ок...продължавай)))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.