|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Сесията най-после свърши,
|
|
| Автор |
dru5 (разумна) |
| Публикувано | 02.02.06 20:16 |
|
|
а с нея и моите мъки. Мразя да изпитвам и да преценявам кой - колко,за колко и так дале,чувала съм,че за това си има Господ... И понеже аз не съм,предпочитам да се завърна в клуба ,(в който ми е мястото) и пак да си лафотим без да се оце и под-ценяваме. Ми, пак здрасти.
| |
|
Тема
|
Re: Сесията най-после свърши,
[re: dru5]
|
|
| Автор |
nikrus (да бъдем добри) |
| Публикувано | 02.02.06 20:50 |
|
|
Здрасти,приятно ми е да се запознаем аз съм отскоро в това клубче желая ти наистина да си починеш тук щато като гледам в някой теми е бая напечено и стягай се за словесна стрелба а за почивка що не идеш някъде на Хавайските острови 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Allia (aз) |
| Публикувано | 02.02.06 21:10 |
|
|
Най-после-страшно се радвам:))
Към всяко нещо има много различни погледи!
| |
|
Тема
|
Re: Блазя ти,
|
|
| Автор |
anbra (коя ли е тя) |
| Публикувано | 02.02.06 21:22 |
|
|
а при мен едвам започва...
Ужас, много е противно, мразя да ме възприемат едва ли не като палач... Мразя студентите да треперят и да се притесняват, мразя устните изпити...  
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
| |
|
Тема
|
Re: Блазя ти,
[re: anbra]
|
|
| Автор | Maмa Mъpмopaнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.02.06 21:36 |
|
|
Говори ми, говори ми. А аз как мразя да треперя на преподавателите, да знам, че съдбата ми е в техните ръце, дали ще решат, че могат да ми пишат тройка и да им се разкарам от погледа окончателно, или ще ме карат да минавам отново целия ад на четенето и нервите дали ще ми се падне въпрос по който все пак нещо съм запомнила
Предстои ми за последно, ама ще е май най-страшното от всички, щото след пет годишно прекъсване не помня абсолютно нищо 
| |
|
|
|
страшно е само онова, което не е минало...
Скоро вече няма да е страшно.
Успех и стискам палци!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | (gevre4eto) (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.02.06 22:05 |
|
|
Здравей, Дру,
страшно много се радвам, че се обаждаш, бях се притеснила, не мога да се свържа с теб!
Страхотна си, неслучайно студентите казват че си винаги номер едно! 
За трети път пиша, този гаден ДИР!!!
| |
|
Тема
|
Re:Споко,
[re: anbra]
|
|
| Автор | Maмa Mъpмopaнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.02.06 22:28 |
|
|
ОФФФ, благодаря за куража. Да ти кажа вече не се търпи, щото редовно сънувам кошмари за тая дивотия. И той най-вече щото времето изтича стремително. Но ще трябва да се взема в ръце и да задействам въпроса. Ама тоя държавен ме ужасява откак съм записала, а сега когато само той остана, че и го отлагах толкова години, просто треска ме тресе само при мисълта.
Ама ако доживеем и това да отметна, е тогава вече ще пресуша запаса от бианко и черешки на където отидем да го полеем
Ако имаш стратегии за преодоляване на стреса от предстояща среща с доценти и асистенти - казвай :-)
Поздрави!
ПП. Как да съм спокойна като днес се замислих как е съгласна на английски, преди това пет минути се чудих как е мито за да кажа на шефа кво подписва.

| |
|
|
|
И ние, изпитващите, душа носим, бе! И не сме чак толкова черни и страшни. Аз това се питам - как може през семестъра да сме в чудесни отношения, а като дойде сесията - малиий... Ми нали аз съм си все същата, каквото съм искала през семестъра, това искам и на изпита, по дяволите - ама никой не мисли в тая посока...
Иначе мога да ти помогна само със сухи тренировки - ела ми на гости да упражниш поведение пред /съответната титла/ и да видиш как никакъв стрес няма да получиш от срещата ни - даже напротив  само положителни емоции - тийнейджър, фокстериер, хамстер,творчески хаос и аз...
| |
|
|
|
OOO я не се стягай!!!! Ще мине, ще замине, няма да го усетиш!!! Ако щеш вярвай, ама комай от цялото ми следване, най-лесно ми беше на защитата на ДР и държавния
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|