Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:40 06.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема писна ми от глупостинови  
Авторнямa знaчeниe (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 17:18

Хей хора, не знам дали е вирус развода но май протича при всички по един и същи начин. Тръгваш с добро или лошо, но накрая свършва винаги по лошо от това което си представял. В съзнанието ти стои все остатъка от нещо общо преживяно, но това остава без значение. Значението е материално и душата ти е в друга вселена, поне не я вижда човека който я използва толкова време. Толкова помия а хората се разделят просто се случва. Всъщност не е просто, дай ми дрешките на ти парцалките. Затова ли е било всичко. За да делим олигофрения да делим портокали /ядат ми се затова се сетих/. Бясна съм как да ми мине днешната простотийка която натрупах, ей няма ред в душата.

Тема Re: писна ми от глупостинови [re: нямa знaчeниe]  
Автормитaщ (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 17:28

за сажаленйе така сме остроени
по важно е материалното - дом,храна
имаме ли го тогава можем да преминем на второстепеното ,чуствата
когато това го разберем че си е закон житейски може и да няма РАЗВОДИ

молба- не желая САПУНЕНИТЕ дами да ми отговарят като се впрегнат!!!

Тема Re: от опитнови [re: нямa знaчeниe]  
Автор anbra (коя ли е тя)
Публикувано02.02.06 17:33

Винаги си представяй още по-лошото, че като е само обикновено лошо ще го намериш дори за прилично.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Тема Re: от опитнови [re: anbra]  
Авторнямa знaчeниe (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 17:41

винаги има по-лошо ама защо, нали затова сме казвали обичам те и дори още го чувствам, защо трябва заради тъпи вещи незначителни наистина никакви да се псуваме, обиждаме и нараняваме още. Защо, това не разбирам , толкова ли глупост натрупах че не оценям нещата. Е ок. АМА НЯМА СМИСЪЛ.

Тема Re: от опит [re: нямa знaчeниe]  
Автор anbra (коя ли е тя)
Публикувано02.02.06 18:26

Когато аз се развеждах предоставих малкото общи неща - да си вземе майка му каквото пожелае. И тя си взе всички подаръци, които ни бяха направени на сватбата от техните роднини. Аз изобщо не си бях вкъщи, беше ми все едно кой какво ще има "за спомен", така че най-разумното и нервоспестяващо е да го оставиш да прави каквото иска.
А когато моята майка се е развеждала с баща ми, го е оставила той да избира и дели общото им имущество - в резултат и до ден днешен имаме да речем втори том от някакъв учебник, а първият е у тях, или обратното - той е решил, че така е справедливо... Пълен майтап...

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Тема а, това с книгите...нови [re: anbra]  
Автор Hell (слънце с носле)
Публикувано02.02.06 19:00

и при нас се получава същата кретения :))
Сина само пренася в двете посоки торбички с книжлета и учебници... е няма да ги купуваме всички отново де :)

Тема Re: писна ми от глупостинови [re: митaщ]  
Автор Refine ()
Публикувано02.02.06 19:23

off topic - кои са тези сапунени дами, дето ти се впрягат?!?

Да не би да се впрягат на "очарователната" ти граматика?

Тема Re: а, това с книгите...нови [re: Hell]  
АвторXмPaзвeдeни (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 20:04

Малеейй!!!
И при вас ли същата простотия бе с книжлетата?
Взех си научната, ама оставих повечето от художествената. От учебниците и ръководствата оставих за синчето, ама той размислил и сега учи друго. Та помолих го оня ден да ми донесе няколко от старите учебници щот студенти ми натрескаха и кво??, не можело, да съм мислел като съм ги оставял. Това като кучето и сламата малко.
Офф!
Дай да не разправям, че днес ми е готин ден, ама на, не мога без клубарите и зех, че се натресох.
Извод:::
всички бивши половинки почват да се Укултуряват. Значи настъпват положителни изменения след разводчето. Знам аз, че всичко е за добро, ама.
ААа малко смяхче от преди две годин, да съм земел едната колона от уредбата, щото това била делбата, всичко поравно. Оставих всички джаджи на синчето със се касети, ролки, дискове и пр. и пр. НЕ, не можело, поравно трябвало.
Баси!
Като оставяш, не може, като поискаш стар учебник дето на никой не трябва, не може.
Кво може? А? Ее не ми се тряска главата в стената. Що ли вече на хилеж ме избива, като се сетя за бившата?

Тема Re: писна ми от глупостинови [re: митaщ]  
АвторBиkи (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 21:02

Защо ми се струва, че шутът и миткащият или митащият, са едно и също неграмотно лице?! Трябваха ми 5 минути докато разбера мисълта му. Хубаво разсъждение, но куца от липса на добър правопис! Не разбрах кои са сапунките?! Дали пък няма предвид грамотните дами?! Е, съжалявам, но хората така са "остроени", господине - едни са грамотни, а други ги мързи да се ограмотят!
А колкото до делбите и аз не ги одобрявам. Разведена съм, но не съм водила дело за делба, защото е едно от най-скъпите дела. А бившият иска да се връща, когато детето навърши 18 години и ще трябва май да напускам. Много оптимистично бъдеще, нали?

Тема ужаснови [re: anbra]  
Автор Allia (aз)
Публикувано02.02.06 21:03

И а зсе тормозя от това, което ще се случи в бъдеще-не мога да деля-много е безмозъчно. Днес се замислих дали не мога да му платя жилището и обзавеждането, за да са добре децата ми.

Към всяко нещо има много различни погледи!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.