Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:46 14.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Кофти ситуация!нови [re: Samarian]  
Автор ASSASSlN (мухльо)
Публикувано24.11.05 08:24

Не съм бил в такова положение. Обачеее, не бих спал в едно легло с жена, която ми се подиграва и се ебава с мен! Не! Няма при мен такива правила!

Е, ама пък трябва да ти е ясно, че раздялата или развода обръщат живота на човек наопаки, с краката нагоре! Боли, много боли.

Не знам какво да ти кажа... Може би - да се махнеш за известно време, да се скриеш, да се успокоиш, да прецениш...

--

Ееех, едно време какво време имаше, сега дойде време - няма време!

Тема Re: Кофти ситуация!нови [re: ASSASSlN]  
АвторApoмaт (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 08:53

Съгласна съм с Асасин, сам трябва да вземеш решението и то на трезв акъл, без силни емоции и алкохол. Истината е, че аз се разведох с мъжа си, не защото ми изневеряваше, а защото се държеше лошо с мен /не разговаряхме, не правихме секс, харчеше своите и моите пари за други жени, не се грижеше и не обръщаше внимание на детето ни и т.н./ Има бракове, които функционират и с изневери. Сега те боли - много и сигурно ти е много трудно. Аз преболедувах развода си като болест, въпреки, че го обмислях с години и това беше единственото правилно решение.

Тема Не питай какво да правишнови [re: Samarian]  
Автор Trendi ()
Публикувано24.11.05 09:18

Колкото и добронамерени да са съветите, те винаги са плод на личните характерови черти, ситуации и т.н. Бъди себе си. Само така няма да сбъркаш. Всичко друго е дреха, която все някъде ще те стяга.

Късмет!

=============
Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!

Тема Re: Nee!нови [re: Samarian]  
Автор Kaзaчka (уж г-мо момиче)
Публикувано24.11.05 10:46

Явно вярност взе да става мръсна дума!

Див казашки трол

Автор Tpън (минувач)
Публикувано24.11.05 10:58

Картинката е доста грозна приятелю. Пределно ми е ясно как се чувстваш. Ще те посъветвам да изчакаш като ти мине решението само ще дойде.
късмет

Автор...... (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 11:09

Ми земи говори с нея по мъжки,
питай от какво има нужда.
Купи и по-готин телефон ако трябва,
стига с тез изтъркани фрази,
че човек трябва да е априори верен -
и тогава ако не стане - ти си знаеш

Тема Re: Nee!нови [re: ......]  
Автор Kaзaчka (уж г-мо момиче)
Публикувано24.11.05 11:18

E, що да не е априори верен човек! За кво се жени/омъжва човек - да изневерява ли?
Баси, аз друго не мога да разбера - добре, изневеряваш, изневеряваш. Ми направи го тайно! Да не те разберат. Да не нараниш. Хотели и квартири под път и над път. Кола има всеки, верни приятели/родители да го скрият също. Защо си създават усложнения тия хора?От безхаберност за партньора /не знам от кое ме заболя повече, като разбрах за изневерите на моя мъж - от това че не е помислил за моята болка или от факта, че е бил с дурга жена/ или от малоумност / не е нужно да си Щирлиц, за да не те усетят/.

Див казашки трол

Тема Забравих нещо много важно! Внимавай да не сенови [re: Samarian]  
Автор ASSASSlN (мухльо)
Публикувано24.11.05 11:20

пропиеш! Внимаваааааааай! Ранима душа си и много лесно може да затънеш. Хич даже няма да се усетиш как ще стане. Вервай ми!

Съвет от психиатър няма да ти навреди. Макар чеее... Изследване в САЩ показало, че половината психиатри са по-луди от пациентите си. Бегло познавах един такъв психиатър. Лека му пръст. Обесил се. На хората помагал, на себе си - не можал.

И в никакъв случай недей да ходиш с наведена глава, като че ли броиш плочките на тротоара. Не ги брой, няма смисъл. Общински са и не се продават.

Горе главата и пробвай да се усмихваш по-често! Успех!

--

Ееех, едно време какво време имаше, сега дойде време - няма време!

Тема Даа!нови [re: Samarian]  
Автор Гeвpek (стария)
Публикувано24.11.05 11:25

Най-важното и най-трудното си го направил: споделяш.

Преди мен са ти дали възможно най-добрите отговори: че няма универсално решение.
Нещата са си в твоите ръце, но и в нейните. Двете бонбончета! ...

Всичко преминава.
===

Ако има начин, някак и двамата да осъзнаете, че и двамата имате общ проблем. Може би тя иска и двама ви едновременно - може би това е възможно, реално и може би не е повод за ниско самочувствие.
На ваше място не бих бързал с нищо, бих пробвал временна раздяла не по-малко от два месеца... но не съм на ваше място и тва са чисти спекулации.

Просто си говорим, защото имаш нужда от това - няма значение какво точно се казва, важното е нещо да се говори. Носът - само вирнат нагоре. От самочувствието тръгва всичко, всичко нататък, надолу и настрани.

Редактирано от Гeвpek на 24.11.05 11:27.

Тема Стига ,бе! Кво да чака!?нови [re: Tpън]  
Автор option (GIN & SODA)
Публикувано24.11.05 11:30

Може да изчакаш докато свикнеш! После ше ти е се тая. Упс , а някои вече сме свикнали са кат се позамислих. Може да направиш си сума ти други глупости. Само не прави грешката да вземеш децата и да се изнесеш ,като може да се изнесеш и без тях. Абе ,прав е Тренди , се сме мозъци и ше даваме акъли ,ама нали знаеш ,като се обърне колата - пътища много! Само бъди адекватен когато решиш кой е верния път! Без излишни надежди и без насилие над чувствата! Като изпитваш гняв - зашлеви я ,като изпитваш болка - скрий се , обиден си - отвърни! Нямам предвид буквално и на момента! Помисли и направи нещо по въпроса. Разводът също е решение!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.