Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:31 16.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема За високата ЛЕТВА, която поставят...нови  
Авторgevre4eto/rъpмянa питka/ (Нерегистриран)
Публикувано06.11.05 16:22

мъжете, на нас, жените!?Или какви трябва да са критериите за ценности на двамата партньори, за да изградят и поддържат една здрава и хармони4на връзка?

За големите изисквания на мъжете към нас!-Да бъдем красиви и привлекателни по всяко време,като кандидатки за конкурси за "мис"еди какво си/независимо, 4е природата и стреса не ни прощават/.Освен това е задължително да бъдем силни, можещи, оправни, знаещи, търпеливи и мъл4ащи, да носим все по-ве4е и по-ве4е средства, защото виждате ли те имат4есто неуда4и и не се справят с това-парите;да бъдем прекрасни домакини-да пазаруваме и приготвяме най-доброто, дома да блести, да се грижим отлично за децата-да ги изслушваме, съветваме, наказваме, успокояваме/това, последното да става мнооого тихо, защото той е уморен и си по4ива/;а, да и да нямаш право и ти да си уморен, в противен слу4ей страстта "излита" от семейното гнездо,;да не бъдеш дебела/ако си няма зна4ение какъв цвят е косата ти и какъв парцал си навлякла/;да купуваш, узаконяваш, строиш , обзавеждаш къщи-да създаваш уют за семейството си и НИКОГА нищо да не искаш!!!

А ТОЙ...той може и си прави каквото си иска-може да бъде дебел,мръсен, безотговорен, да не прави нищо в дома, защото това са битовизми;може да ти разказва "колко са нещастни младите госпожици, дошли от село"и понеже нямат пари, да ги спонсорира с твоите пари в "курварниците"и веднага да те успокоява, 4е ТИ, ТИ си друго нещо и "ве4е вси4ко можеш!"

Е, да ама в природата има равновесие и хармония-КОГАТО ИСКАШ И ПОЛУ4АВАШ,трябва и да ДАВАШ!А аз-аз не съм разбрала,4е в борбата за постигането на семейната хармония и уют, и просперитета на семейството съм била САМА! И ве4е съм смъртно уморена от това препускане-/още по-ве4е, 4е забелязах, 4е живота ми ве4е ти4а в обратна посока!/* и 4е за вси4кото това време, изгубвайки СЛАБОСТТА си, съм изгубила най-важното-възможността да бъда оби4ана и желана...Сега ве4е нищо не ми трябва-само едно рамо, да се облегна, когато залитна/може и на мен да се слу4и/,едни о4и, в които да потъвам и може би от време на време "безумна страст", в която "да се давяяяя"

Е, приятели, вие как мислите-СИЛНА ИЛИ СЛАБА жена? И колко? И до кога?

Само аз ли имах нещастието и глупостта толкова дълго да живея с толкова претенциозен, безхаберен и нагъл 4овек?

Тема Re: За високата ЛЕТВА, която поставят... [re: gevre4eto/rъpмянa пи]  
Автор Aйшa ()
Публикувано06.11.05 16:36

Леле, Страшният женски съд дойде
Ама си права - конкуренцията в тези постмоногамни времена е жестока.
Бе направо си е озъбено свирепо куче.
Само дето вече нямат брой и жените с олимпийски изисквания, без да могат да предоставят покритие и без каквото и да било желания да дават, вземайки.

Няма рецепта срещу реалността.
Укрепваш си самочувствието и увереността в себе си, и не си губиш вярата, че сред морето от сурогати ще срещнеш онзи човек, с който максимално ви съответстват биохимиите и приоритетите.

Иначе... СЛАБА жена - в буквален и преносен смисъл - се котира многократно повече.

... Не се нервирай бе, Райчо Георгиев!...

Тема Толкова горчивинанови [re: gevre4eto/rъpмянa пи]  
Автор Mama NettyМодератор (блондинка)
Публикувано06.11.05 16:40

си събрала...
Разбирам те.
Но всъщност имам чувството, че повечет те е яд на себе си, че си позволила да ти причинят всичко това....
Това по отношение на миналото с този " претенциозен, безхаберен и нагъл" човек.

Но по отношение на настоящето ти - не мога да се се съглася, че :
...изгубвайки СЛАБОСТТА си, съм изгубила най-важното-възможността да бъда оби4ана и желана...
Това просто не е вярно - само така ти се струва, гледайки на нещата повърхностно...
Просто няма как да се получи балансирана връзка между силна жена и слаб мъж, въпреки някои съвременни митове на тази тема.

През годините ти си се променила и вероятно наистина си станала "по-силна" в много отношения от партньора си. Затова вече не сте равностойни.
И дисбалансът е налице - даваш повече, отколкото получаваш..
Но на тази база не заключавай, че си загубила възможности да бъдеш желана и обичана! Просто търси по-силен мъж... или поне по-различен.
Успех!

Non nova, sed nove.

Тема Re: За високата ЛЕТВА, която поставят...нови [re: gevre4eto/rъpмянa пи]  
Автор anbra (коя ли е тя)
Публикувано06.11.05 16:40

Не се обръщай назад, само се товариш и си май на път да почнеш да се самосъжаляваш...
Каквото било, било.
Гледай оттук нататък да бъде по твой вкус.
Нищо не е задължително в тоя живот- не си длъжна да правиш нещата само защото "така е прието" и "какво ще кажат хората".
Опитай се да излезеш от клишето, че една жена може да е щастлива само с мъж до себе си. И то какъв! /такъв дето и на картинка не съществува/ И обратното е валидно за мъжете.
Така че определи сама за себе си какво ти е наистина нужно и си го създай. Няма кой да го направи вместо теб.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Авторnikoja (Нерегистриран)
Публикувано06.11.05 16:41

Zdravey,vze mi dumite ot ustata.I az imah ne6tastieto i gluposta...Maynata im

Тема Айше - обичам те!!нови [re: Aйшa]  
Автор Mama NettyМодератор (блондинка)
Публикувано06.11.05 16:56

Перфектно казано:
Няма рецепта срещу реалността.

Надявам се, че ще ми позволиш да ползвам фразата в медицинската си практика... може да има ефект при доста пациенти!

И сега да вметна един детайл...Само да не ме обявиш за буквалистка:
Значи, по принцип съм съгласна, че на пазара на интимни партньри вървят повече СЛАБИ и в преносен и в буквален смисъл - жени,
НОООО.... само ако са по-младички!!!!
Тук вече говоря на базата на много месеци наблюдение и размишления върху качествата на " конкуренцията"....

Значи - моят извод е такъв:
Когато жената мине определена възраст и продължи да е съвсем слаба физически - това не винаги се отразява чак толкова добре на външността и / само в случаите на и без това перфектни дадености/.
Доста от слабите и плоски жени, без мускулен тонус, са повехнали към четиридесете, особено ако са пушачки.../ моля изключенията да не се засягат!/ И е резонно че макар че рискът от стрии и целулит при тях е по-малък - бръчките са доста повече.
Но това е нищо в сравнение с големия недостатък на жените , които остават слаби по характер дори след като остареят...кой иска една не само повехнала, но и вечно мърмореща, непорастнала психически, и и неспособна да се оправя с трудностите жена в къщата си. ЗА КАКВО МУ Е ??

Така, че факторът младост е много по-важен от " слабоста"
А при слабите на килограми жени - факторът поддръжка.

А щом е така - какъв е смисълът останалите НЕСЛАБИ в преносен и в буквален смисъл - жени да се комплексират!?

Всички рано или късно остаряваме и всички имаме нужда от, колкото се може по-добра поддръжка...

Non nova, sed nove.

АвторKим (Нерегистриран)
Публикувано06.11.05 17:08

Мъжете не понасяли силните жени - комплексирали ги..... затва може би в кръчмите са най-велики - там на думи сигурно и планини повдигат, еле пък с едни гладни и жадни слушателки - слабички горките /недохранени, от провинцията разбираш ли :)) и така докарват равновесието някак си, знам ли .....
А има ли рецепта силната жена да се превърне в това слабичко създанийце, дето толкоз много се котира???
А как се играе цирка зорлем да се правиш на тъпа, необразована, нищо не знаеща и от нищо не разбираща и не можеща да си намери ама никаква работа.....? И всъщност какво е точно слабата жена? какво и харесват? - да е зависима ли?

Тема Re: За високата ЛЕТВА, която поставят...нови [re: Kим]  
Автор blasted flower (непознат )
Публикувано06.11.05 17:58

Точно това и харесват - да е зависима. И някои от нас имат глупостта да се съгласят и после става много по-лошо, защото докато си силна, можеш да се бориш да измъкнеш, а после вече не можеш. Но те не прощават това, че си била силна някога и гледат да те досмачкат. Няма по-слаба жена от бившата силна. Но тази слабост не се харесва на никого.
Никога не правете грешката да станете слаби.

Тема Re: За високата ЛЕТВА, която поставят...нови [re: anbra]  
Авторgevre4eto(rъpмянa питka) (Нерегистриран)
Публикувано06.11.05 19:22

"Не се обръщай назад, само се товариш и си май на път да почнеш да се самосъжаляваш"

Няма на4ин-за това последното-самосъжалението-оперирана съм от това 4увство, може би и заради другото, 4е по4ти винаги знам какво искам да направя със себе си в този живот!Друг е въпросът за на4ина, по който да бъде направено и то4но там е въпроса?Правейки анализи на изживяния живот до тук, се питам-толкова ли всеотдайна до обезли4аване трябваше да бъда и то4но така ли трябваше да живея?Това е "хамлетовския"въпрос и с мое допълнение-"до колко и до кога", 4е да не изпуснеш тънката нишка,разделяща голямата любов и всеотдайност от себеотри4ането и глупостта!!!

Тема Със сигурност не си само тинови [re: gevre4eto/rъpмянa пи]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (не е ли ясно?)
Публикувано06.11.05 20:12

Но няма защо да се сърдим на мъжете. Докато им вървим по гайдите, те ще свирят и ще ни гледат като панаирджийски мечки. Докато един човек сам не осъзнае, че е човек, не може да очаква и от околните същото.

Стига простотии бе, тате!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.