Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:00 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Родителски праванови  
АвторTpън (Нерегистриран)
Публикувано25.10.05 13:24

Не живея с съпругата си от 3г. Тя е в чужбина през повечето време. Детето е или при мен или при родителите и. Какъв е шанса да получа родителки права след развода.

Тема Re: Родителски праванови [re: Tpън]  
Авторпитaщ (Нерегистриран)
Публикувано25.10.05 13:31

А защо не си се развел преди да е заминала в чужбина?Или сега просто се възползваш от ситуацията?

Тема Re: Родителски праванови [re: питaщ]  
Авторoтroвapящ (Нерегистриран)
Публикувано25.10.05 23:04

Ако всички бяха така "далновидни" като теб понятиято "Развод" едва ли щеше да съществува. Просто на тия дето им предстоеше развод в бъдеще, изобщо нямаше да се женят за да си спестят после законната раздяла.

Е, за зло или добро, животът не е това, което смяташ че трябва да е.

Автор Cтpeйнджъp (адвокат)
Публикувано26.10.05 13:31

Ситуацията е такава, че определено имаш възможност да получиш упражняването на родителските права, особено като се има предвид, че съпругата ти ще се призове чрез ДВ. Така съдът ще е убеден, че просто тя физически няма възможност да се грижи за детето!

Тема Re: Родителски праванови [re: Cтpeйнджъp]  
АвторTpън (Нерегистриран)
Публикувано26.10.05 14:34

Тя се връща от време на време. Сега е тук. От това което казваш е видно че е по добре да подам молба, когатя я няма.

Авторлaнa (Нерегистриран)
Публикувано26.10.05 15:13

Не е ли малко гадничко да погодиш такъв курвински номер на човека,който ти е родил дете?Бъди мъж и подай молба,когато тя е тук.Ама не ти стиска.

Тема Re: Родителски праванови [re: лaнa]  
Авторrpизли (Нерегистриран)
Публикувано26.10.05 17:58

кой знае, може би така е по-сигурно, че ще успее човекът. все пак има жени и жени... или както има една приказка: "който, както си постели на това ще лежи..."

Тема А, не е ли МНОГО курвенски номер да си заебешнови [re: лaнa]  
Автор ASSASSlN (мухльо)
Публикувано27.10.05 14:09

семейството, детето и да си хванеш чукалата и да не ти пука.

Доколкото разбрах от автора на темата, майката през голяма част от годината е в чужбина. Демек - иди си ми, ела си ми! Туй не е ли курвенско, според твоята терминология?

Един мой колега сам отгледа сина и дъщеря си, в момента са студенти. Майката навремето курвенски си хванала багажа, изчезнала в чужбина и още по-курвенски не се е обадила НИТО ВЕДНЪЖ. Мнооого години минаха.

Друг приятел се разведе наскоро, с аргумента на съпругата си, че иска да е свободна и да развива бизнеса си. Дъщеря им - студентка, ама майката твърде курвенски изобщо не се интересува от нея.

Още курвенски истории искаш ли? Знам, ама вяма да разказвам повече, че пак ще ме хванат нервите, пак ще си изпусна грубите думи, които напират в устата ми и ще ме е срам после.

И, ако не знаеш - да ти кажа, че в този клуб сме се разбрали още преди две години да не обобщаваме с приказки от сорта - всички мъже са еднакви, всички жени са еднакви!!!

Има и мъже, има и путьовци, има и жени, има и курви!

----------

Ха, да те питам нещо съвсем лично, ама право да ми отговориш! Ти би ли постъпила като тази жена от темата на Трън, би ли си зарязала детето, за да си живуркаш в чужбина?

Ай, чао, здрава и весела! Чакам отговор.

--

Ееех, едно време какво време имаше, сега дойде време - няма време!

Тема Re: Родителски праванови [re: лaнa]  
Автор Severous Snape (Storyteller)
Публикувано27.10.05 14:22

Значи ако жена постъпи по такъв начин това според много жени е далновидно, но ако мъж го направи вече е курвенски номер. Айде бъди така добра да ми обясниш кое от двете е за да знам дали да наричам много от жените далновидни или да си ги смятам за курви, както и правя в една голяма част от случаите.

С.Н.В.О.

Тема Re: А, не е ли МНОГО курвенски номер да си заебешнови [re: ASSASSlN]  
Автор Mиpa M (несериозна)
Публикувано27.10.05 14:25

А кой ти е казал, че си живурка, може пък да работи там, за да си издържа детето. Или себе си - има ли нещо лошо в това?
Ако бащата беше заминал, дали по същия начин щеше да се отнесеш?

Wish you were here...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.