Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:41 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Имам една голяма молба към всички пишещи тук.нови  
Автор Severous Snape (Storyteller)
Публикувано21.10.05 08:37

Бихте ли пуснали по един единствен постинг (може и безсмислен) в тази тема. Не отговаряйте на никого а само се маркирайте по веднъж. Бих искал да зная колко са тези от вас, които се чувстват съпричастни към това местенце.
На всички, които ще изпълнят молбата ми много благодаря.

Махам фразата, която дразни Сантан. Смятам, че е прав да ми направи тази забележка.

Някои от вас питат защо пускам тази тема?

Пуснах темата, защото вътре в себе си имам нужда да зная колко от вас са готови да откликнат на молбата ми да се преброим. Не съм сигурен дали бих могъл да ви обясня добре това, което е вътре в мен и понеже то не е добре облечено в думи ще ви помоля да ми простите, че няма да го напиша още сега, но ви обещавам, че след една седмица (толкова смятам, че е достатъчно за да се запишат в темата ми тези, които пишат и четат тук) ще облека мислите си в думи и ще ви ги пусна в отделна тема.

Още веднъж настоятелно ви моля да не превръщаме темата в чат а да я направим да бъде само едно "Преброяване на дивите зайци", както беше написал някой някога.

И разбира се, че всички, които пишат и/или четат тук са добре дошли в клубчето, независимо от техния семеен статус.

С.Н.В.О.

Редактирано от Severous Snape на 21.10.05 10:58.

Тема Re: Имам една голяма молба към всички пишещи тук.нови [re: Severous Snape]  
АвторSara (Нерегистриран)
Публикувано21.10.05 08:52

Не се включвам често, но чета редовно. Мноооого ми е приятно и разпускам. Е, понякога се товаря от проблеми... но това е друг въпрос. Радвам се ,че го има този клуб и че го открих точно когато имах нужда от него. Поклон пред всички!!!

Автор Lost (Начинаещ)
Публикувано21.10.05 09:06

Благодаря на всички клубари за търпението към гневничките ми понякога изблици и най-вече за порциите смях. Започвам работния ден с разходка из клуба и след това се чувствам мноооооого по-добре. Дано и за вас да е така!

Автор anbra (коя ли е тя)
Публикувано21.10.05 09:15

Чувствам се съпричастна към това местенце, чета почти непрекъснато, пиша, когато имам какво да кажа.
Мисля, че съм се настанила в клубчето за постоянно.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Авторcaнтaн (Нерегистриран)
Публикувано21.10.05 09:21

Идеята ти не е лоша, но може би точно това условие може би трябва да го махнеш Тези, които за себе си смятат, че са тук само за малко и/или ще си отидат съвсем скоро нека не се записват в темата !!! Защото никой не знае със сигурност ...може да си тук за кратко но да споделиш неща които ще помогнат на много хората тук , можеш да си редовен в клуба но да се превърнеш в част от мебелировката му с безличните си мнения...

затова нека пишат тези чувстващи се просто съпричастни и изобщо мислят сериозно за раздялата дори да е под формата на шега или укор или ...

А ти защо пускаш тази тема - нещо си се разочаровал , правиш подбор...?

АвторПeтя (Нерегистриран)
Публикувано21.10.05 09:26

Чета повече, писала съм 2-3 пъти само, понякога се чувствам добре, когато прочета нещо от някой, който мисли като мен, понякога се чувствам зле, много зле, от това че в крайна сметка си правя извода, че май нищо не зависи от нас - но така или иначе, да, влизам тук и чета.

Автор дивaчka (осъзната)
Публикувано21.10.05 09:34

ще мятам по едно око да ви се порадвам

Автор pesimist.2 (новак)
Публикувано21.10.05 09:41

брой и мен

Тема Re: Имам една голяма молба към всички пишещи тук. [re: Severous Snape]  
АвторMiloto (Нерегистриран)
Публикувано21.10.05 09:48

Ето и моята съпричастност

Тема Re: Имам една голяма молба към всички пишещи тук. [re: Severous Snape]  
АвторKим (Нерегистриран)
Публикувано21.10.05 09:50

Като гледам как съм заседнала здраво тамън от 2 години, не вярвам скоро да се махна оттук :))) Само се извинявам на всички клубари за въздържанието си от регистрация /за което си има причини, естествено/, поне в последно време съм се задържала трайно с този ник /ако е критерий въобще да те вземат насериозно/ :)))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.