Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:34 15.10.24 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Какво мислите за тази историянови  
АвторPyмeн П (Нерегистриран)
Публикувано08.12.04 20:37

Искам да разкажа моята история. Не моля за съвет. Ако някой иска да искаже мнение или коментар - ще бъда благодарен.

Аз съм почти на 43 г. Имам семейство - съпруга и две деца - вече 16 години. Досега всичко беше (или поне така си мислех) нормално.
Сега главното. Преди 20 години (1984) се влюбих в едно момиче, което тъкмо завършваше училище. Връзката ни продължи няколко години, като тази връзка беше много странна - тя ту бягаше от мен, ту когато мислех, че всичко е свършило, бяхме отново заедно. Бях луд по нея. След две години, за да избягам от този кошмар потърсих друго момиче и тогава се запознах със сегашната си съпруга. След още две години връзка с нея се оженихме. Но трябва да кажа, че винаги съм търсил, желал и искал първото момиче.
Една седмица преди да се сватбата ми, имах среща с първото момиче, на която тя ме молеше да не се женя, тъй като тя иска да бъде с мен. Но тъй като сегашната ми съпруга беше бременна със децата ни, не посмях да убия два зараждащи се живота.
След това живота тръгна нормално, даже много нормално. Всеки знае - времето от 1989 досега. Със съпугата ми нямам проблеми освен един - сексуалния. С нея правим секс изключително рядко- имало е години - случаите се броят на пръстите на ръцете/за година. Въпреки това се стараех да бъда добър съпруг и баща.
Допреди два месеца. През тези 20 години винаги съм мислил - много или малко за първото момиче. За мен тя беше моята единствена любов (с главно Л).
Преди два месеца съдбата ни срещна с нея по- много странен начин. И тогава и двамата открихме, че един за друг сме мечтали, търсили сме се и желали.
Нейния живот е бил тежък, тя има син с няколко години по-малък от моите деца.
За тези два месеца часовете прекарани с нея бяха изключително емоционално и секуално преживяване - изключително и върховно за мен!

Аз мисля, че няма калпави мъже - има калпави жени!!!

И така - какъв е избора
- от една страна: спокойно езеро, без ревност, без силни емоции, без неприятни изненади - много нормално - секс един два пъти на месец;
- от друга страна: буен огън, силни емоции, страст, желание... и луд, див секс!!!

????? - ще се радвам на мнени и въпроси

П.П - Двете жени са на една възраст.

Тема Re: Какво мислите за тази историянови [re: Pyмeн П]  
Авторaмиии (Нерегистриран)
Публикувано08.12.04 20:41

ами тя не че те обича , ама знае че може да те има..
и сега като няма никой около нея се е получило с теб
какво ви пречи да си се сексувате ?
тя да не е поогладняла , че да иска да те развежда или..?

Тема Голямата любов в живота -нови [re: Pyмeн П]  
Автор Stefan (Фен на Jojo :-))
Публикувано08.12.04 20:47

тя не е за изпускане. Изживей си я - спокойствието е измамно. Явно си имаш странен казус, щом двадесет години сте чакали с тази изключителна за теб жена да се усетите толкова привлечени. Може да отмине и бързо - но без любов не се живее. А животът е само един. Така че - бъди при любовта си. Ако е истинска - никой няма да те упрекне за това.

Love should be everything or not at all...

Автор Ryan ()
Публикувано10.12.04 10:49

Здравей Pyмeн П,

Ти си разказал добре историята си и не виждам какви въпроси мога да имам при условие, че не искаш съвет, а само мнения. Та това и ще направя - ще ти напиша как виждам разказаната от теб история, като непознаващ ви и незаинтересуван човек.

За любовта ти с момичето в миналото - били сте твърде млади - тя особено и не сте знаели какво е любов и защо е обич. Затова и сте си играли на иди ми дойди ми. На теб ти е писнало - може би дори на нея също и връзката се е разпаднала.

Случката в седмицата преди сватбата е била пореден епизод на завръщане във вашата неясна любов. Може би си водил тогава вътрешна борба, а може би и не... Само ти си знаеш, но твърде много време минало е, за да може да се отсъди (според мен) трезво. Начина, по-който описваш историята тогава, ме кара да си мисля, че сега - в настоящето, търсиш аргументи, за да оправдаеш миналото си решение. Може би с постъпката си момичето те е оставило през целия ти живот досега в ситуация на колебание и двоумене, а може би всичко това се е събудило и набрало скорост в изминалите месеци.

Неосъществената ви връзка, динамичната ви и неуравновесена любов и особено начинът, по който си се "отказал" от "Любовта на живота си" - това са фактори, които създават силен емоционален заряд и копнеж, който в настоящето вече и особено при неудовлетворението, което изпитваш от сивотата на продължителния си брак и недостатъчното количество качествен секс - води до изкусителна привлекателност на въпросното момиче в наши дни.

Минали са двадесет години. Сега и двамата сте други - характерите ви са изградени, навиците също. Животът ви е пълен не само с двама ви, а имате и своите лични, семейни, обществени и професионални отговорности.

Новата ти връзка с въпросното момиче си е нова връзка. Ако сега се харесвате - хубаво би било да е заради сегашните ви качества, а не заради миналото. В тези два месеца заедно едва ли сте имали достатъчно време, за да се запознаете отново, щото точно този секс, който споменаваш, си е поглъщащо занимание, а емоцията изкривява възприятията. Мисля, всъщност убеден съм, че възстановяването на връзка прекъсната преди много време е по-скоро създаване на нова връзка, отколкото просто завръщане след двадесетгодишна пауза.

Твърдението ти - "Аз мисля, че няма калпави мъже - има калпави жени!!!" е грешно. Изключително погрешно. Среща се формулирано и в обратен смисъл и пак е грешно. Грешно е поради безапелационното обобщаване и присъстващия елемент на самооправдаване. По отношение на сексуалния ти живот със съпругата ти - има много неща, които можело е да направите в миналото, но можете да ги направите и днес. Сексът е дар божи в нашата физиология, но иска повече израстване, умения и отношение, отколкото да можеш да спиш, ядеш или...

Настоящето - спокойно езеро или пък буен огън... В живота всяко езеро може да бъде развълнувано, ако човек се постарае и всеки огън може да загасне, ако не се поддържа.

Бъди мъдър и обичай, за да те обичат!

__

__
~~~ Per aspera ad astra! ~~~

Тема Не знам защо, ама тая история ми се вижда измисле-нови [re: Ryan]  
Автор ASSASSlN (стар клубар)
Публикувано10.12.04 16:32

на.

Тема Зная, че историята ти не е измислена.нови [re: Pyмeн П]  
Автор Trendi ()
Публикувано10.12.04 16:54

Ако ми дадеш някакъв мейл искам да ти кажа нещо съвсем лично.

Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!

Автор Aypeлия ((щастлива))
Публикувано10.12.04 20:48

Чудя се, през тези години брачен живот, какво направихте Вие, за да направите сексуалния живот със съпругата си удовлетворителен и за двама ви. Говорихте ли, търсихте ли професионална помощ, общувахте ли достатъчно?
Наскоро попаднах в форум, където една от посетителките беше пуснала тема, в която заявяваше, че такова нещо като женски оргазъм не съществува, било мъжка измислица. Озадачих се още повече, когато продължих да чета и се оказа, че доста жени, с многогодишен брак и деца, имат познания за секса колкото монахини. Ако ще разпределяме вини и ще определяме калпави полове, къде ще натежи - в жените, които не познават тялото си, или в мъжете, на които не им се занимава да запалват женското желание и им стига те да са задоволените, а партньорките им - все тая? И въобще с това за калпавите жени избихте рибата.
Мисля, че Ви е хванал мъжкия климактериум с прилежащите му пуберски изпълнения. Нищо лично.

Автор anbra (коя ли е тя)
Публикувано10.12.04 22:33

Хм, това за калпавите жени ще го отмина без коментар, но то ми говори доста за теб самия.
Колкото до историята ти с все още отворен край - ти решаваш естествено дали сексът е съизмерим с двете ти деца... Но тъй като не си калпава жена, вероятно виждаш нещата по друг начин и не ги съпоставяш изобщо, погълнат от "буен огън, силни емоции, страст, желание"...
Ryan ти го каза - огънят угасва, аз ще добавя - рано или късно. Ти изживяваш според теб своята любов с главно Л, а според мен отложения и с 20 години край, без да си даваш сметка за това. Нищо повече от разнообразие гарнирано със спомени, сексуален глад и разбиване на стереотипи не е тази "оживяла" твоя връзка. Интересно и вълнуващо за момента, а после? Да допуснем, че се решаваш на всичко за да си с нея. Не забравяй обаче, че нейното дете не е тя самата...вие не сте сами на пустинен остров с вашата страст, всеки от вас е порядъчно обрасъл със собствените си проблеми и те неминуемо ще изплуват в живота ви. И ще стане какво? Да продължавам ли или сам можеш да се сетиш в какво точно ще се превърне голямото Л от любовта ви? Имаш 16 годишен опит...при това твърде успешен и пак не си доволен. Тя не е онова момиче отпреди 20 години, както и ти не си онова момче - когато бяхте необременени със задължения към други хора какво направихте с голямата си любов та стигнахте дотук? Ти разбира се, не допускаш никакъв прагматизъм в нейното отношение към теб, помисли си - тя е в неизгодната позиция на сама жена...някой ти го каза по-горе. Тя има нужда от някого до себе си и за нея е чудесно, че те е срещнала отново - такъв един всеотдаен и все така желаещ да бъде заблуден и заблуждаван... А колкото до секса...може да е луд и див само за тебе...с всичките бръмбари дето са ти в главата.
Абе, няма за какво да четеш всичко това, калпави жени едни наоколо от тях ли да вземаш акъл...

"Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите" /Еврипид/

АвторЛЛЛ (Нерегистриран)
Публикувано11.12.04 11:10

Радвам се за теб и за преживяването ти. Животът рядко дава щастие като любовта. Ако ти си я намерил - ти си щастливец! Все едно е колко ще продължи, защо е така , по какви причини сте заедно. Да намериш човека и да има химия помежду ви е най-върховното преживяване на тази земя!

Тема Внимавай!!! [re: Pyмeн П]  
Автор TЯ! (Нефертити)
Публикувано11.12.04 12:41

Тежко ти, ако си изгубиш акъла!

П.П. По написаното от теб за "калпазанлъка" у жените имам големи съмнения, че залиташ, което не говори за здрав разум

П.П.П. Умната, хей! (тук заканително размахвам показалец)

Редактирано от TЯ! на 11.12.04 12:43.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.