|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Какви жени харесват мъжете?
|
|
Автор | Диaнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.04 12:30 |
|
Да му се невидяло-пак опропастих една моя връзка заради голямата си уста.
Ама какво да правя като виждам,че приятеля ми е влюбен в себе си и му намеквам,че не е толкова "велик".
Какви жени харесвате,мъже?Малко глуповати ,които не ви противоречат ли?Или сладникави ,които играят театър ,че сте най-най-най докато не си получат това,което искат?
Мамка му,защо не съм глупава или поне защо не умея да се правя на такава?
| |
Тема
|
Re: Какви жени харесват мъжете?
[re: Диaнa]
|
|
Автор |
CARPENTER (Гризнал дървото) |
Публикувано | 26.11.04 13:05 |
|
Повечето мъже не харесват глупави жени, но никой не обича да му се мачка самочувствието - особено мъжете. Само умните жени успяват да поставят мъжа на мястото му, без да засегнат мъжкото му достойнство.
Същото ще се случи и на мъжа, който си позволи да каже на избранницата си че не е най-красивата, малки и са или и е голям.....

| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ryan () |
Публикувано | 26.11.04 13:31 |
|
А защо си мислиш, че ти си опропастила връзката? В любовния триъгълник ти, той и той не виждам никакво място за теб - нарцисизма си е най-голямата и трайна любов...
На другия ти въпрос - няма обобщен отговор :) И слава богу бих добавил, че е и невъзможно да се типизира. Но ще ти кажа, че играта на театър, дори да е достойна за Аскеер, е пагубна за всяка връзка - играе се, докато актьорът получи туй, що желае. След това партньорската драма се превръща в трагедия, преминавайки през комедийна форма (ако двамата са талантливи) или направо фарс.
Няма лошо да показваш на партньора си, че е най-най и все по-по-най, но поне някакво покритие е хубаво да има :).
Шекспир е прав! Животът е сцена и всички ние сме актьори. Някои добри, други посредствени. Но всеки трябва да играе и да се стреми към максимума на възможностите си.
____
~~~ Per aspera ad astra! ~~~
| |
Тема
|
[re: Ryan]
|
|
Автор | Диaнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.04 14:21 |
|
Може би просто му се събра много напоследък-след като му намекнах,че не може да прави секс 11 пъти подред,както се заканва (той е близо 50 годишен),пък и аз нямам нужда от толкова много пъти.А последното ,за което се разсърди е ,че му намекнах да не нарича бившата си жена "зла вещица",защото това означава ,че и аз ще бъда в тази категория след няколко години.Разбира се ,това го казах по много деликатен начин,според мен.
| |
|
тъжно ми става като прочета нещо такова... "опропастих една връзка заради голямата си уста"... и да видя, че една жена за пореден път е отчаяна не от това, че е глупава или проста, ами точно от обратното...
Връзка, в която ти започваш да се самоцензурираш и да се правиш на по-глупава, отколкото си, за да спасиш нечие отчаяно его, е обречена от самото начало. Прогнозите са много лоши и колкото по-рано прекъсне, толкова по-добре. Тук не става въпрос за някакви разумни компромиси, а за пропадането към едно Внимаване-какво ще кажеш-как ще постъпиш... едно угаждане, което все повече ще ти тежи...
А на твоя въпрос - ами има мъже и мъже, както и жени и жени. Има мъже, които се нуждаят от майчинско отношение и жени, които да им го дадат. И обратното. Ако ти си от тези, които имат голяма уста - по-здравословно е да откриеш човек, който уважава точно такова качество в партньора си, вместо да се дразни...
Така че - горе главата, повредата не е в твоя телевизор, просто настрой каналите на програма, която ти харесва и съответства на същността ти

Желанията ни трябва да са леки като перце...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tihon (blade runner) |
Публикувано | 26.11.04 15:11 |
|
Не мисля, че ще ти помогне, ако решиш да се правиш на глупава.
За всички мъжете не мога да отговоря. Но като мъж мога да кажа, че харесвам жените, които ... ме "допълват в душата, допълват отвътре" / прости ми ... , не искам да те обидя, говоря по принцип.../ . Другият нескопосан опит за обяснение е " резонират ми на комплексите":РР. Народът казва: "търкулила се "Тенджарова" и си намерила "Похлупаков"
Нещо таково е при всички. Е, разбира се, докато си намериш принца/ принцесата се налага да целунеш много жаби . Друг път го/я изпускаш да изтече като пясък между пръстите... ... МИсля си обаче, че по-важното е да не се отказваш, да не си самодоволен/а и да си даваш обективни отговори на въпросите "защо?" + "и какво от това ?". Но без педантизъм. А най-трудното е да го/я задършиш...
Когато го постигнеш, много моля ми се обади на Кю или на лична за да се науча по-бързо и аз. Наистина...
Лично мнение.
Success's earning.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ryan () |
Публикувано | 26.11.04 16:02 |
|
Ми знам ли - ако не е уточнил за колко време ще ги прави тия 11 секса - сигурно би могъл да успее. Или пък може да брои само колко пъти те изстрелва на единадесетото небе... :) Несправедлива си била към него! :)))
Само че това са некви дреболийки наистина. Безсмислено е да се правиш на нещо, което не си, за да имаш някой, който не е. Най-малкото, ако успееш - той ще има не тази, която те е мислел.
И си съвсем права - начинът, по който се отнася човек към бившия си партньор е доста показателен, за поведението му в бъдеще. Няма тук значение кой прав и крив е бил навремето - нещата се размиват в миналото, а настоящето е определящо.
____
| |
Тема
|
Изброявам.....хехе, шегичка
|
|
Автор |
Haдя-Haдя (Двойната Надя) |
Публикувано | 26.11.04 22:30 |
|
Не е въпросът в това какви жени харесват мъжете, защото май различните мъже си харесват различен тип жени. Не мисля, че един умен и свестен мъж би харесал жена, която му играе театър или е глупава....между другото може и да е глупава в смисъл да не е наясно с понятия като котката на Шрьодингер или с теорията на относителността, но да е свястна жена на място и пак да я харесват. /това беше отклонение/ Та ако ще трябва непрекъснато да внимаваш да не настъпиш скъпоценното его на някой, който само това си има - зарежи, не си струват усилията. Ако обаче има за какво да се постарае човек, то според мен си струва един мъж да бъде погалван по...егото. Защото както е казано - зад всеки велик мъж стои по една жена. Няма лошо да се поддържа самочувствието на един мъж в разумни граници. Очаква се той да прави същото за жената. Мисля, че при една нормална връзка е добре всеки от партньорите да изгради един малък пиедестал и да сложи другия на него...А ако той залитне в стремежа си да се катери върху главата на партньора, щото пиедесталът му е нисичък...е, тогава....ясно какво. Сам ще си е виновен за падането. Важи и за мъже и за жени според мен. 
TERROR INCOGNITA
| |
Тема
|
Re: Изброявам.....хехе, шегичка
[re: Haдя-Haдя]
|
|
Автор |
Ryan () |
Публикувано | 27.11.04 00:58 |
|
Много добре си го написала!
Точно така е - струва си човек да гали партньорското его, хубаво е и да има основа за пиедестала.
____
| |
|
... колко си точна! Много ме изкефи, образното описание...
Qui scribit, bis legit.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|