Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:08 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема не е ли рано на 36нови  
Авторнeдoyмявaщa (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 09:08

мъжът ми да кара критическа? от една година насам нещо се е побъркал. прави щуротии, стои в дискотеки до сутринта, пръска пари, сваля млади момичета, започна да си бръсне тялото!!, непрекъснато забравя, непрекъснато е в еуфория, бизнесът му не върви много добре, но взима заеми... когато говоря с него казва, че сам не знае какво му става, чувствал се гузен, започва да се кълне, че ще промени нещата и афишира чувства за вина. не бих искала да му повярвам, защото знам, че тръгнал веднъж няма да има воля да спре. а беше наистина точен и готин. държеше на думата си и имаше изградена ценносттна система.
от възрастта ли е? от парите ли? или просто да го сменям...

Тема Re: не е ли рано на 36нови [re: нeдoyмявaщa]  
АвторKaka (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 09:40

Да,мила,от жазрастта е,не е рано...имам аналоги4ни проблеми с мажа ми,само 4е зйапа млади мацки по клиповете и се прехласва,мацки на по 18 год,наи много..знае,4е ме дразни,но го прави,дори си мисля,4е го пражи за да ме дразни..разсеян е,а не е трагнал никаде,все си е до мен в кашти.но са изпалненийа 1001,саштата работа.Гожорих с много жени на нашата вазраст,исках сажети от каде ли не,питах и разпитвах..отг. е потресаващ:Да,вси4ки са така...но на разли4но ги избива...Фатката е:"Или го гониш,или му свикваш,правиш си каквото знаеш,без да си го слагаш на сарце.Много е трудно,от опит ти го казвам...как да свикне6 с такива промени?Но на тоя,поне му знаеш номерата,и изненадите не са толкова втрещявашти...Не знам,гадно е,но е факт......

Тема Re: не е ли рано на 36нови [re: Kaka]  
Авторнa 38 cъм (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 12:39

Како,
ти си си виновна, щом си се кръстила и кака!!!!
Ако се видиш и как пишеш - сменил съм те отдавна......

Авторнeдoyмявaщa (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 12:46

първо - хич не мога да не си слагам на сърце, че се натиска с някави момиченца и им се прави на чичко паричко. проблем е да правя секс с него, когато е имал някакви гнусни истории. пък искам секс и то по възможност чист.
второ - това поведение е безотговорно спрямо финансовото състояние на семейството. аз смятам, че не бива да пилее парите, с които можем да направим нещо добро за децата си по курви, той ми излиза с довода, че децата щяли да станат хора, ако сами си постигнат нещата в живота. и това ми го говори за деца в основно училище!!
трето - губи важни неща - бизнес-възможности, семейни приятели, любов, прибира се на сутринта - пил, уморен, неадекватен, пушил прекалено много, с високо кръвно, т.е. здравето му си отива
последно - обидена съм, ако това някого интересува изобщо, знам, че си е мой проблем и трябва да се справям, ама някак си не е честно да ми причинява толкова главоболия, когато аз не правя нищо такова

Авторcнт (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 13:34

Не е рано. Щом може да си го позволи, значи му е време. Да не мислиш, че арабските князе чакат да станат на 40 години за да си вземат втора и трета съпруга?
Това, че се увлича по чужди жени, няма да се промени. Ако неискаш развод, тогава ще трябва да си затваряш очите. Ако неискаш да си затваряш очите, тогава само развод е решение, защото аз ти казвам, че няма начин той да престане да ходи по жени.
Това, че харчи пари без да мисли за бъдещето на децата ви е друг въпрос. Тук ти е проблема, а не това че млади девойки му правят свирки. За какво ти е мъж, ако той неможе да си изхранва семейството и не е помислил за бъдещето на децата? И аз ходя по чужди жени, но съм се погрижил моя син да има пари да отиде в престижен университет на запад, когато му дойде времето (той сега е още бебе).
Ти би ли си затворила очите за изневери ако той престане да харчи и наблегне пак над бизнеса? Ако отговора ти е "да" тогава има решения на проблема: вместо да виси цели нощи по дискотеките, по-добре му предложи да си вземе млада секретарка. Ще има секс, когато си поиска, без да му се налага да губи много време по дискотеките. Така ще има повече време за работа и ще е по-концентриран. Пък и момичето няма да струва много. Какво са 500-600 лева заплата, когато алтернативата е да фалира бизнеса на мъжа ти понеже той не му отделя време?
Моя съвет е да се примириш с любовниците, но да се спазариш с него за финансовото благосъстояние на семейството и децата. Трябва да се правят компромиси, няма как. Това е живота. Алтернативата е развод и самотно майчинство. Имай предвид, че неговите изневери не означават, че не те обич. Сигурно много те обича, но иска секс за разнообразие с млади момичета.

Автор *pearl (sea)
Публикувано22.11.04 14:47

това не е критическа, а криза на средната възраст. критическата ще го хване над 60 г и се проявява в друго . чувства че не се е наживял и му се живее и нищо друго няма знчение..... определено мъжете ги хваща над 40 г и ги държи различно - може и години да откара, дано не провали доста неща около себе си... вземането на заеми и занемаряване на бизнеса не е добър показател.... така той бяга от реалността .... твоят мъж явно остарява по-рано от другите мъже ....

Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .

Тема Аууу какъв ужас [re: нeдoyмявaщa]  
АвторEлeмeнтapнa (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 15:01

станал мъжът ти на 36 ...ами той много е стар ужас...според теб трябва след работа да посещанва клуба на пенсионера...но пътьом да си остава заплата в къщи...да поизмие чиниите...и в пенсионерския клуб партия шах и обратно в къщи...тежко им горко на мъже на който жените им още от 36годишна възраст ги взимат за взели-дали...нищо чудно че има нужда човекът да се забавлява с млади девойки
а пък мен ако питаш едва ли приятелите му ще го напуснат защото се прави на мача, мъжете обичат да се чуе , че са забили нещо
също едва ли оставя децата си да умират от глад
проблема е че ти май искаш да обсебиш горкия мъж...а мъжете това го мразят.
и още един проблем той що прави така пък аз не правя...ти си отговори

Тема Re: не е ли рано на 36нови [re: cнт]  
Автор Mitre (шоп [О.З.])
Публикувано22.11.04 20:25

Почти напълно съм съгласен с теб, и много правилни съвети даваш на дамата.

В живота трябва да знаем как да правим компромиси, а не да се заинатяваме на приципи които понякога противоречат на човешката природа (в случая на мъжката).

Какво да се прави, програмирани сме да ни се харесват млади готини мацки и ВСИЧКИТЕ СМЕ ТАКИВА (освен гей'овете). По умните го правят по незабележимо, по страхливите го подтискат, по неразумните правят повече глупости, но това е част от живота и компромиса му е майката

Frankly, my dear, I don't give a damn!!!

Авторнeтъpпeливa (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 20:42

Може всички тук да скочат срещу мнението ми, но мисля че съпругът ти може да има здравословен проблем. Тъй като десет години работих като психиатър може и погледът ми върху хората да е изкривен, но както описваш нещата, това че харчи базразборно, че на моменти ти изглежда неадекватен, че ходи по дискотеки и има проблем в работата си, ме навежда на мисълта за някакъв проблем. Не казвам, че е полудял, на неговата възраст може да става дума за няколко заболявания. Моят съвет е да поговориш с него и да потърсите помощ. Може разбира се да е криза на средната възраст, някои я преживяват и по-рано/тя се преживява около 40-те/. При всички случаи това поведение очевидно вреди и на него /проблемите с бизнеса му, високото кръвно и т.н./

Тема Re: странно енови [re: нeтъpпeливa]  
Автор Mitre (шоп [О.З.])
Публикувано22.11.04 21:09

да чуя от човек който е работил/а 10 г като психиатър (а останалите като каква/какъв?) да прави разлика между "кризата на средната възраст" и някакъв проблем, някой заболявания...

Доколкото знам, т.н. криза на средната възраст е общото название на куп физиологични и душевни (понякога и социо-економически) проблеми при мъжете. И не свързвай високото кръвно директно с дискотеките, моля, то е свързано с неправилния начин на живот, а танц в дискотека е все пак физическа дейност (освен блуз).

ООПС, отклоних се от темата, сори

Frankly, my dear, I don't give a damn!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.