Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:22 06.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Предложения за нов модератор.нови  
Автор Mama NettyМодератор (блондинка)
Публикувано13.07.04 21:33

По настояване на Асасин и поради факта, че колкото повече се отлагат едни избори, толкова повече време има те да се опорочат от външни хора, отварям тази тема - за официални предложения за нов модератор, който да замести нашият мил Убиец.
Аз, самата, за първи път ще организирам избори, затова бъдете снизходителни ... И така:

Темата ще бъде отворена 1 седмица - тоест до 20.07.04г. включително.

Моля, да се включват само регистрирани клубари!
/ няма значение, откога са регистрирани, стига да не е след дата 13.07.04г. /

Моля, в една бележка да се прави само по едно предложение!
/ако имате и второ предложение - направете го с друга бележка/

Можете да напишете и мотивите си за предложението, но бъдете кратки. Не забравяйте, че НЕ става дума за гласуване сега / ще се гласува в отделна тема/, а само за съставяне на списък за "кандидат-модератори".

Не използвайте тази тема, за да разменяте бележки помежду си, дори и с основателни аргументи - такива постинги ще бъдат изтривани. Ако искате да кажете нещо по-специално за някой от кандидатите - отворете нова тема. Тук само ще се броят предложенията.

Ако нямате истински предпочитания не правете предложения, за да не се нарояват по 20-30 такива - после изборът става много по-труден и разхвърлян.

Аз , самата няма да се включвам с предложения, но ми се ще новоизбраният да е от мъжки пол, не поради някакви други задкулисни причини / пази боже!/, а защото така се получава естествен БАЛАНС - твърде необходим за клуб с тематика като нашата, надявам се че разбирате ...

И така - нека го направим, заради клуба!
Успех на всички!

Qui scribit, bis legit.

Редактирано от Mama Netty на 13.07.04 22:45.

Тема Re: Предложения за нов модератор.нови [re: Mama Netty]  
Автор Xeй Живoт! (enjoy the life)
Публикувано13.07.04 22:55

Аз искам да предложа Тренди - въпреки че вече не съм толкова 100-процентово убедена, ама съм около 90 %...
Той разбира достатъчно от компютри и интернет, много е балансиран и мъдър, харесвам го...
Не ми харесва това, че в последно време така яростно декларира някакви желания за затвореност на клуба - НЕ!!! на нерегистрираните и т.н., като че ли сме във фантастичен филм, в който хората стрелят по хуманоидите-роботи...
Иначе е достатъчно ангажиран и съвестен и мисля, че ще се справи отлично...

Пък и ще си го задържим в клуба, а

Желанията ни трябва да са леки като перце...

Автор Sapiens-s-s (Толерантен)
Публикувано13.07.04 23:11

Аз предлагам Ryan - предостатъчно уравновесен е и напълно компетентен.
И, за разлика от други, не показва нетолерантност.

"Никога да не си щастлив не означава винаги да си нещастен ..."

Тема Re: Предложения за нов модератор.нови [re: Sapiens-s-s]  
Автор Гинec ()
Публикувано13.07.04 23:21

Ryan е модератор в друг клуб и не бива да го натоварваме излишно.

Обичта може да дава много повече свобода, отколкото Любовта е способна да отнеме.

Автор Гинec ()
Публикувано13.07.04 23:26

Предлагам в списъка да влезе Sapiens-s-s. Той е сравнително нов клубар,но е стабилен,уравновесен и не е пресно разведен. Това ще му е от помощ да не пренася собствените проблеми тук. Мисля,че прекалената емоционалност е излишна за един модератор.

Обичта може да дава много повече свобода, отколкото Любовта е способна да отнеме.

Тема Всички сме готининови [re: Mama Netty]  
Автор ASSASSlN (стар клубар)
Публикувано14.07.04 07:40

Е, вече и аз мога да предлагам.

Извини ме Маме, ама, наведнъж ше предложа 4етирима. (По азбучен ред)

Moan
Ryan
SNAPE FOR EVER
Trendi

Целувам ви всички! Искате-не искате, целувам ви!

Тема Re: Предложения за нов модератор.нови [re: Sapiens-s-s]  
Автор Ryan ()
Публикувано14.07.04 08:25

Не желая.
И преди в другата тема, когато някой нерегистриран ме предложи казах не.

Причината е в това, което Мама Нети казва - модераторът не е достатъчно свободен в излагането на собственото си мнение. Не поради това, че го има, а поради това, че го възприемат по-различно. Имам опит и знам, че мнението ми наистина се повлиява по начин, който не харесвам.

Иначе акъл и лоши съвети някой ако иска - винаги съм насреща :)

Автор Ulixes (който се шляеше)
Публикувано14.07.04 09:13

Щом ASSASSIN-а вече не ще, пък Ryan се дърпа, аз предлагам Hell . Умна, оригинална, с хапливо чувство за хумор и най-вече : много толерантна и балансирана.

the rest is silence

Автор Moan (Quantum satis!)
Публикувано14.07.04 09:14

Хей Живот!
Смятам, че е много балансирана и позитивно настроена, не позволява негативни емоции да вземат връх над здравия разум. И с дух на водач!

_________
Никога не позволявай Компромисът да унищожи мечтите ти!

Тема Всички сте готини [re: ASSASSlN]  
Автор claire28 (една от вас)
Публикувано14.07.04 09:14

Не бях на последната среща,но сега съм втрещена от постингите тук.Какви са тези бури ,какви са тези манипулации-типично по български.
Но понеже трябва да се дават предложения-щом Ryan не може и не иска да бъде ,тогава предлагам Hell.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.