Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:13 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Ключа от бараката - най-сетненови  
Автор lngonyama (радикален)
Публикувано09.07.04 14:07

Ето, дойде днешния ден, а с него и финалния разговор с гаджето.
Та случая е такъв, накратко - тя нямала сигурност, не знаела къде й е мястото, аз, въпреки, че съм приказвал на няколко пъти за съвместно съжителство, не съм направил нищо конкретно. От друга страна за детегледачка ли съм я гласял? Нали детето е при мене, и тя ще се грижи за него също. Не съм й отделял достатъчно време. Тя и без това си имала ангажименти, но аз поне съм можел да питам и да предложа. Детето не било свикнало с нея - показвало й вратата. Защото не сме имали време заедно. Кога да свикне това дете?Майка ми се жалвала непрекъснато колко е ангажирана с малкия, и постоянно й приказвала за това и колко съм се бил понесъл по течението и съм станал хлабав. Нея това я натоварявало. А тя така и не успяла да ме вмъкне в някакви рамки - не съм се бил поддавал на обработка. Облеклото ми на нищо не приличало, бил съм започнал да живея ден за ден. Нямали сме обща среда от приятели. С мойте тя не се чувствала във свои води, а другата компания, в която изкарвахме много често (забележете - от нейни познати) била интересна само понякога.

На мене всяко едно от тия изречения ми се струва на контра на другото. И ми стои като изсмукано от пръстите.
А на вас?

"Пай се! Апем лошо!"

Тема е, какъв е проблема?нови [re: lngonyama]  
Автор Paganel (believer)
Публикувано09.07.04 14:17

Ти държиш да си с нея ли? Щото след всичко, което прочетох, тя не държи да е с теб, точно обратното.

When you give each other everything, it becomes an even trade. Each wins all.

Тема ами, ако е вярно, дори само тованови [re: lngonyama]  
Автор Pocu (wild poppy)
Публикувано09.07.04 14:19

въпреки, че съм приказвал на няколко пъти за съвместно съжителство, не съм направил нищо конкретно, направо си за бой!

И е вярно, че е абсолютно натоварващо това, което майка ти й била казвала. Представяш ли си как звучи в нейните уши: "Ти си добро момиче, но не си добра за моето момче, щото не го контролираш и той пропада. Щом пропада той, значи не си достойна да си до него. А пропадне ли той, ще пропаднеш и ти с него, щото нямаш достатъчно воля."

Това за приятелите не мога да го коментирам, не ми е известна мерната единица. Човек невинаги се чувства комфортно със своите познати. А от опит знам, че се държа и чувствам по един начин, ако съм сама със своите приятели и по друг - ако съм с така наречения сериозен приятел.

Не бързай да се засягаш от думите й, а си помисли докъде искаш да стигнеш с нея и й го кажи. Имаш много за губене, ако не го направиш. Момичето сигурно има основания да се съмнява в мястото си в твоя живот и ако не й го кажеш категорично и недвусмислено, едва ли ще остане с теб. Цяла година е минала, ако не продължите напред, ще се изпързаляте назад.

Ако не Ви отговарям, погледнете

Тема Re: е, какъв е проблема?нови [re: Paganel]  
Публикувано09.07.04 14:20

Ами, май вече не държа. Тя също. Просто тя настояваше да се видим и да поговорим

"Пай се! Апем лошо!"

Тема Re: Ключа от бараката - най-сетне [re: lngonyama]  
Автор erika (kysokoska)
Публикувано09.07.04 14:22

-Тя иска да и предложиш брак, да я забремениш и да заживеете като семейство, а не тя да се чувства никоя
-Иска да те напусне, защото се е изморила от "твоите" проблеми и непрестанната подкрепа, която окава на теб и хората около теб
-Очаква да кажеш на детето, че е втората му майка
-Не знае какво иска, но очаква ти да знаеш

Ама и ти какво си се разпасал такъв!

Тема Re: Ключа от бараката - най-сетненови [re: lngonyama]  
Автор Whirl (непознат)
Публикувано09.07.04 14:27

Когато разбираш човек и го обичаш - прощаваш, не обвиняваш. Защото любовта ти е движещата сила.
Не я обвинявай. Тези извинения, не означават край на връзката. Ако ти държиш на нея, не я съди. И нея явно я е страх от бъдещо обвързване. Но това не означава, че иска да се разделите.
Може би връзката ви иска още време... Дай й го. Не бързай за крайни решения. Дай и (си) шанс...

Тема Re: ами, ако е вярно, дори само тованови [re: Pocu]  
Публикувано09.07.04 14:28

Ами, не е вярно това. Тя била финансово нестабилна и не можела да си го позволи. Казвам й "Ще се справим и с това, с което разполагаме". А тя "Ами аз? С какво допринасям? Ще се чувствам зле така. Не! По-добре да се оправя, пък тогава." А сега - аз крив

Редактирано от lngonyama на 09.07.04 15:02.

Тема Re: Ключа от бараката - най-сетненови [re: erika]  
Автор Pocu (wild poppy)
Публикувано09.07.04 14:28

И най-вероятно се надява да го провокира с този разговор да се сети, че и той иска същото

Тема Re: е, какъв е проблема?нови [re: lngonyama]  
Авторaбв (Нерегистриран)
Публикувано09.07.04 14:29

Ами, май вече не държа. Тя също. Просто тя настояваше да се видим и да поговорим
еее ти даваш ключа от бараката , тъкмо се бях приготвила да пиша , ама ти си го каза ...
жените имат голям усет , да знаеш ,и тя също ;)
на теб сега ти е кофти, че те е изоставила ,което няма нищо
общо с любовта , не се бой ще ти мине бързо ...

Тема Re: ами, ако е вярно, дори само тованови [re: lngonyama]  
Автор Pocu (wild poppy)
Публикувано09.07.04 14:34

Ми, ако се надяваш тя да ви намери общо жилище, едва ли ще го направи
Намираш агенция /ако не живееш самостоятелно/, казваш каква къща да ти търсят и като се обадят - бегом с нея на огледи

Може да са й такива разбиранията - жената да е подкрепящата страна, а мъжът - активната. Много хора разсъждават по този начин.
Ти що не й каза, пиле шарено, че искаш да се грижиш за нея, без значение може ли тя или не може да си позволи финансова самостоятелност? И да я питаш с тази нестабилност сега по-добре ли й е?

Просто ти е заявила, че ако нямаш никакви сериозни намерения към нея, тя ще си търси другаде щастието.

Редактирано от Pocu на 09.07.04 14:36.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.