Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:08 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Бъбренето, любовта и хармониятанови  
Автор Trendi ()
Публикувано10.03.04 08:09

Бях прочел следното:

"Оженете се за човек, който обича и да побъбри, защото като остареете ще разберете, че това е най-ценото качество, което ще намирате в хората."

Аз лично съм съгласен с това становище. А вие какво мислите?
На какви теми обичате и искате да си говорите с интимната половинка?

/Асасине, в една предишна тема ти остави в мене впечатлението, че точно това много те дразни. Грешно ли съм те разбрал?/

Тема Re: Бъбренето, любовта и хармонията [re: Trendi]  
Автор RAYAR ()
Публикувано10.03.04 09:09

Аз не намирама бъбренето за най-ценното човешко качество. Явно не съм остаряла достатъчно!!!
Важни са делата...

Тема Re: Бъбренето, любовта и хармониятанови [re: Trendi]  
Автор lady_boss (непознат)
Публикувано10.03.04 09:27

Аз също те подкрепям в посоката на мисленето, Тренди. Мисля, че това е особено актуално за възрастните хора в България, които, за съжаление, нямат възможност след пенсиониране да пътуват по света като западните им връстници. Тоест, това ги лишава от придобиването на нови впечатления и емоции, които да им поддържат духа. А тъй като вече и не работят и социалният им живот е сведен почти до нула, най-често са ангажирани да гледат внуците, доходите им са ниски, то какво им остава? Ами, доброто старо бъбрене с половинката, с приятели, със съседи... Защото интересът към заобикалящият ги свят и промените в него не остарява заедно с телата им, а остава все така жив и може би дори се увеличава.
И нима не е прекрасно и след 50 години съвместно съжителство да имаш винаги какво да си кажеш с човека до теб? Дори и да помълчите понякога, важното е тишината да е изпълнена с хармония.
Аз съм търсещ човек, старая се да съм винаги добре информирана и се интересувам от почти всичко. И за мен би било удоволствие да имам възможността да общувам с такива хора. Да давам и да вземам, да научавам още и още, да обсъждаме различни гледни точки, да водим приятен ДИАЛОГ.

Автор Ckpитa ()
Публикувано10.03.04 13:35

Da,mnogo e tapo kato stoim ve4er pred tv kato pensioneri i gledame v 1 to4ka.I ne si govorim,a vse pak sme mladi :/

Автор ET (Rocka Rolla)
Публикувано10.03.04 15:02

далеч съм от остаряването, но е така

бъбренето е най-голямото удоволствие

у нас се говори до два и до три и сутрин едвам ставаме да си спретваме децата

мога да се лиша от много неща, то това - не

караме си десет години без телевизор, уговорката е да си вземем като си станем скучни....

теми всякакви, които интересуват и двама ни

но не е гаранция за нищо, мога да си бъбря и с много други хора, с които обаче нямам грам желание да живея........

Удар судьбы в лоб означает, что не возымели действия ее пинки в зад.

Автор Moan (таквоз едно...)
Публикувано10.03.04 15:20

По мое мнение, трябва да можете и да поприказвате с човека до себе си, и да се разберете с поглед, когато е необходмо. Липсата на едно от двете неща вероятно е сигнал за тревога. Е, за някои може и да не е...
Но при всички случаи, бъбренето е много важно. Така опознаваш човека и между хилядите незначителни приказки улавяш що за човек е той.
Независимо на колко си години... :)

За какво бих искала да си бъбрим? Ами, за ежедневните неща, за това, което вълнува всеки от нас - поотделно и заедно, за нещата, които ни свързват и разделят, които ни развеселяват и натъжават. Въобще, за всичко, за което на някой от нас му се приказва и което го вълнува.

Смятам че, половинката трябва да е преди всичко и приятел. Защото след време страстта, искрите и тем подобни си отиват и остава това: приятелството. И възможността да споделиш - с приятел.

_________
Никога не позволявай Компромисът да унищожи мечтите ти!

Редактирано от Moan на 10.03.04 15:32.

Автор Mama NettyМодератор (блондинка)
Публикувано10.03.04 17:19

Едва ли има нещо по- приятно от това да си побъбриш с любимия човек...
Да се почувстваш онлайн....т.е. включен в живота му...
Аз лично напоследък се чувствам привилегирована в това отношение...

Qui scribit, bis legit.

Тема Re: Това,което си написала...нови [re: Moan]  
Автор Mama NettyМодератор (блондинка)
Публикувано10.03.04 17:30

се покрва 100% с моето мнение... и с моите чувства!

Qui scribit, bis legit.

Автор _europa_ (aaa migo...)
Публикувано10.03.04 18:48

Сладката приказка е това,което все още ни свързва с бившата половинка.Удоволствието е голямо и за двамата с никой друг не намирам такава приказка_по4ти за вси4ко си говорим само избягваме болезнените теми,4е тогава става лошо. Ама не е задължително да има непременно брак помежду двамата.

Paise zemio,shop te gazi!!!!

Тема хммм, за какво си говорим ли?нови [re: Trendi]  
Автор Hell (слънце с носле)
Публикувано10.03.04 20:32

ами май за всичко :)
По цял ден сме онлайн заедно и тогава се наприказваме на воля. Повече за работа, някакви конкретни проблеми, решенията им, какво става около нас (включително и глупости от рода на... какво хапна на обяд, наспа ли се добре, уморен/а ли си, имаш ли много работа и какво точно... много е важно, наистина, да получиш достоверна информация за любимия човек - най-малкото за това, да реагираш адекватно на нуждите му. Moan е много права за това.)
Виртуални целувки и закачките... създаваме си непрекъснато ритуали за това :)

Когато се видим на живо, имаме уникалната възможност даже да помълчим заедно... и да се концентрираме в по-интересни занимания :) Принципно и двамата сме мълчаливи... но аз толкова се притеснявам да не му доскучее, че от време на време подемам някаква тема :))

Иначе с бившия говорехме много и за всичко. Говорили сме до сутринта някой път... т.е. аз му правех компания и го оставях да се наговори. И честно казано не скучаех.
В момента, в който установих, че единствената интересна за мен тема, която подемаме, е за нашите взаимоотношения, разбрах, че съм охладняла към него.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.