Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:16 14.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как бихте постъпили в подобна ситуация?нови  
Автор SNAPE FOR EVER (непознат)
Публикувано02.03.04 19:22

Изпадате в някаква ситуация и нещо ви паникьосва за момент.Дотук добре обаче бързайки да реагирате за нула време правите грешката да кажете нещо което прозвучава съвсем различно от това което сте искали да обясните и като краен резултат получавате един бивш събеседник който ви обръща гръб и не вярва че сте искали по съвсем друг начин да прозвучат думите ви.Може и да не са думи... неподходящ тон или недобре избран момент на обаждане могат да направят същото.
Не съм ли любопитна сврака? Но все пак кажете ми...

Пусть вечно мой друг защищает мне спину,
Как в этом последнем бою.

Тема Аз си [re: SNAPE FOR EVER]  
Автор Mama NettyМодератор (блондинка)
Публикувано02.03.04 21:54

поемам дълбоко дъх и срам , не срам - обяснявам как се е получило. И се извинявам!

После обаче си имам едно на ум.
Че по-добре камък да хвърлиш, отколкото да кажеш гадна дума...и затова следващия път - броя...поне до дванайсет...

Qui scribit, bis legit.

Тема Re: Аз синови [re: Mama Netty]  
Публикувано02.03.04 22:02

Дядо ми, мир на праха му, винаги ме е укорявал в прибързаност и е бил прав обаче това не винаги ми помага.Един ден може и да се науча на търпение но дотогава главата ми ще е посивяла... повярвай ми

Тема Re: Аз синови [re: SNAPE FOR EVER]  
Автор glupcho (пристрастЕн)
Публикувано03.03.04 00:59

Рядко ми се случва да си изтърва нервите и да кажа кофти думи без да му мисля много, но преди няма и два месеца направих такава глупост.
За съжалаление, с много неподходящ за такива проби човек. Отне ми повече от месец да го убедя само да разговаря с мен , за да опитам да обясня какво ме е накарло да изстрелям тези думи и да дам извинение. Все още не знам дали действително ми е простено.
Дърпам си сама ухото и гледам да дишам дълбоко преди да кажа нещо.
Ако вече се е случило......и наистина вината е моя , опитвам извинението ми да звучи искрено, каквото и е всъщност.
Ти какво каза не на място?

Тема Re: Аз синови [re: glupcho]  
Публикувано03.03.04 12:25

Аз не подредих думите внимателно и прозвуча точно обратното на това което исках да кажа.Също както преди време една позната когато я попитах как си и тя ми каза че е болна аз без да се замисля (бях се отнесъл някъде) изтърсих радвам се да го чуя... ама добре че с нея си се знаем отдавна та не беше нужно да я убеждавам че не е казано нарочно.

Тема Re: Как бихте постъпили в подобна ситуация?нови [re: SNAPE FOR EVER]  
Автор Гинec (Нова)
Публикувано03.03.04 19:01

В подобна ситуация бих се опитала да обясня защо съм сгрешила(дори и това да не говори добре за мен)и какво точно какво съм искала да кажа всъщност.Не е срамно човек да си признае грешкатаЧовешките отношения се изглаждат не с мълчание,а с взаимно разбирателство.

Обичта може да дава много повече свобода, отколкото Любовта е способна да отнеме.

Автор karynna ()
Публикувано04.03.04 10:43

Любопитна сврако, като как да ти покажа, че недоразумението е изгладено, като не получаваш бележки, а?? А аз толкова се старах да ти отговоря ...

Автор _europa_ (aaaaamigo...)
Публикувано04.03.04 19:59

Много 4есто ми се слу4ва да не ме разбират правилно и само разговора между двете страни изяснява грешката.

Paise zemio,shop te gazi!!!!

Тема Re: Как бихте постъпили в подобна ситуация?нови [re: karynna]  
Публикувано04.03.04 22:37

Благодаря...

Автор RAYAR ()
Публикувано05.03.04 10:32

Обяснявам, че думите са изпреварили мислите ми. Или от какво съм се страхувал, та съм отговорил така поради този си страх. Паниката е именно този страх - силно желание или нежелание нещо да се случи. Обяснявам го, казвам че емоционално съм реагирала на него, без да мисля и моля за разбиране и извинение. И колкото по-бързо го направя, толкова по-бързо ми олеква, независимо от отсрещната реакция.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.