|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Не точно за тук,но ....
|
|
Автор |
sylvi (мълчалива) |
Публикувано | 20.02.04 21:20 |
|
Темата не точно за тук,но понеже ми е безкрайно приятно във виртуалната ви компания,ето какво искам да ви питам:Има ли според вас хора,които изобщо не изневеряват?Напоследък четейки клубовете на Дир.бг останах с впечатлението че е едва ли не изключение да не изневеряваш ,всеки е с любовник/ца,всеки се е настървил да граби от живота с пълни шепи,а пък и "всеки го прави" философията процъфтява ....какво мислите вие?
"Не съм съгласен с нито една дума,която казвате,но съм готов да умра за правото ви да я кажете"
| |
Тема
|
то моето мнение...
[re: sylvi]
|
|
Автор |
kate_ (дива) |
Публикувано | 20.02.04 21:31 |
|
целият свят го разбра, ама аз да си кажа...
не мога да скачам едновременно в два кревата. или с единия, или с другия (ако има такъв). може на повечето хора да им изглежда непонятно, но не мога. според мен е доста уродливо като концепция, за да го приема. камо ли да го практикувам.
за другите не знам.
====
You have to let it all go, Neo. Fear, doubt, and
disbelief. Free your mind.
| |
Тема
|
Re: Не точно за тук,но ....
[re: sylvi]
|
|
Автор |
з-aйko (с розови очи) |
Публикувано | 20.02.04 22:25 |
|
И на мен ми е много странно - някаква мода ли е това или нещо изкривено има в тези хора (сега да не ми скочат само, че ще ме изядат с парцалите )... А пък тези като нас биват обиждани на "гадни тъпи моралистки", или ни подмятат неща от сорта "Ти ще видиш, когато и твоят мъж се върне с червило по яката и аромат на женски парфюм (защото няма начин да не се стане в един момент)" и още какви ли не смехории... То всъщност смешно ли е или тъжно?
Тръпки ме побиват. И то не, защото ме е страх да не се случи наистина (нямам съмнения в моя човек).
Абе да си поживеят сега, че в следващия си живот има да изкупваааат 
| |
|
И аз бих искала да знам същото...
Дали поне в тоя клуб има един мъж, който да не е изневерявал на жена си, докато са били заедно...Нека каже!
Qui scribit, bis legit.
| |
Тема
|
[re: з-aйko]
|
|
Автор |
sylvi (мълчалива) |
Публикувано | 20.02.04 22:39 |
|
Даааам,може и да е мода,не бях се сетила.
Обаче,дето каза Кейт,е уродливо някак си според мен...
А ти наистина ли нямаш съмнения?Аз пък винаги имам,дори и за себе си и дори да са съвсем мънички
"Не съм съгласен с нито една дума,която казвате,но съм готов да умра за правото ви да я кажете"
| |
|
Ще видим
засега мъжете мълчат като комунист пред смъртта ли беше
А дали пък това не означава че такъв няма?
| |
|
Защо все на мъжете "скачаме"?
Ами ние, жените?
|
Re: Да!
[re: Moan]
|
|
Автор |
sylvi (мълчалива) |
Публикувано | 20.02.04 22:49 |
|
И за жените важи
Между другото,напоследък четейки женския клуб останах с впечатление че жените изневеряват повече или поне не гледат на това като на голяма работа...мъжете напротив обикновено се изказват против изневярата докато са с една жена...странно е,а може и да се дължи на факта че по идея в Женски клуб пишат предимно жени и затова така да ми се е сторило
| |
|
Хайде да не правим идеализирани обобщения които биха могли да засегнат някого тук-таме.Готов съм да обсъдя всички варианти които предложиш но първо очаквам отговора ти на въпроса какво означава изобщо? Ти самата колко години семеен живот имаш зад гърба си и наистина ли нито веднъж не си легнала с друг мъж? Отговори ми и нека боговете се смилят над душата ти ако ме излъжеш.
Аз самият за девет години семеен живот имам три инцидентни (единични, т.е. само по веднъж) преспивания с други жени.
Чакам да прочета отговора ти.
но не за всички прозрачен...
| |
Тема
|
[re: з-aйko]
|
|
Автор |
bubble (непозната) |
Публикувано | 21.02.04 08:04 |
|
прави сте и аз съм се замисляла да обърканата ни ценностна система и за абсоютния непукизъм на изневеряващия, за целта да задоволи нагона си и да прибави поредната "бройка" без да се замисли , че подлага връзката или семейството на един вид предателство....знам че и мен много ще ме нападнете -но това си е моето мнение.
Относно изневярата-докато бях семейна не съм изневерявала, защото уважавах страшно много съпруга си и не исках да го нараня, не че той ми отвърна със същото, но това е друг въпрос...
Общо взето когато съм с един мъж съм само с него -един вид моногамия - както беше определено в една друга тема...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|