|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Това все още ли е
|
|
Автор |
erika (kysokoska) |
Публикувано | 09.09.03 19:55 |
|
клуб на разведените? Ако е така да питам нещо и аз в суматохата и псувните.
Бившия не вижда често детето, което е на 2.4 г. и много му липсва таткото, който хал хабер си няма за тая работа, нехае, прави се на свръхзает и така се измъква, че да кажеш "Горкия! Скъсва се от работа, а тя детето, та детето!"
Какво да направя за сина си? Вече започна да ме пита дали тати е сърдит
| |
Тема
|
Re: Това все още ли е
[re: erika]
|
|
Автор |
ФEMИHИCTKA (strong woman) |
Публикувано | 09.09.03 20:01 |
|
Горкото трябва да стане на 50 години, за да му кажеш, че повече няма да вижда баща си ли?
Нищо не е по-красиво от женската душа!
| |
|
Казала съм му, че вече не живее при нас и си има друга къща, много работа и е далече, обаче не мога да му кажа че баща му го е забравил, защото не е така - чуват се по телефона.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 09.09.03 20:08 |
|
ами тогава най-добре да му кажеш на детето да пита баащ си защо е такъв тъпанар и го е зарязал.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ecнaф (The Boomer) |
Публикувано | 09.09.03 20:09 |
|
Намери трети човек, който да му обясни, че скапва психиката на детето. Ти със сигурност си опитвала, пък той вероятно не те чува...
Agent of Change
| |
Тема
|
[re: Ecнaф]
|
|
Автор |
Публикувано | 09.09.03 20:11 |
|
разбира се. така е най-лесно. бягане от отговорност. този трети човек ако може да намери четвърти, който да обясни на детето, защо научава някой важни за семесйтвото неща от третия човек, а петия.......
подобни неща трябва да се дискутират в семейството.
Боже, вие да не сте расли в някаква джунгла??
| |
|
От януари до сега опитах доста неща и вече съм изчерпана откъм идеи. Малкото скрибуца за баща си, само за него пита, като звънне телефона и тича през глава да вдигне пръв...Много ми е болно от това положение...Бившия е на вълна рутене на мацки и купони - хубаво ама бебо се нуждае от близоста му поне на 2 седмици веднъж.
| |
Тема
|
при малко дете май все така става :(
|
|
Автор |
Hell (слънце с носле) |
Публикувано | 09.09.03 20:26 |
|
племеницата ми беше на 4, когато техните се разведоха.
Просто мъжете като че ли не изпитват голям интерес към деца, с които не могат да разговарят на сложни теми като футбол примерно :)
Докато са в една къща са целувки и глезене, като е далеч...
Ще прояви интерес, като порастне детето. Ако съвсем не загуби връзка с него дотогава. Няма ли наистина някой негов разведен приятел, дето има проблем да си вижда детето, че да го светне?
in dreams i see myself flying...
| |
Тема
|
Re: при малко дете май все така става :(
[re: Hell]
|
|
Автор |
erika (kysokoska) |
Публикувано | 09.09.03 20:34 |
|
Уф, направо не знам
Контакта помежду ни е нормален смятам - не се караме, не се мразим, чуваме се няколко пъти в седмицата, обсъждаме бебо и живота му в яслата ;-)...Аз съм тази, която му казва, че сина му страда за него и той е наясно, че това не е средство да го задържа до себе си - не ми трябва, обаче как не му разбира главата направо не знам.
Да продължавам ли да го поощрявам да идва или да му тегля една и да го отлюспя докато бебо забрави за него? А, как не ми се иска да е така...маи не мога да го направя заради бебо пък и не би ми било присъщо.
| |
Тема
|
Re: едва ли
|
|
Автор |
Sagitta (стреличка) |
Публикувано | 09.09.03 21:05 |
|
едва ли ще си позволиш да го "отлюспиш'...
добре де, вие с мъжа ти говорили ли сте открито за това , че не използваш детето, за да искаш нещо от него...може пък това да го 'притеснява'...не можеш ли да го убедиш в определени дни да идва или да го взима?..
No snowflake ever falls in the wrong place
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|