|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Искам родителите ми да се разведат !
|
|
| Автор |
Mickey ! () |
| Публикувано | 06.09.03 12:41 |
|
|
Не знам дали тази тема е най-подходяща за този клуб,но няма значение вече почнах да я пиша...
Скапаните ми родители вече ми дойдоха до гуша ! Не стига ,че не са ми дали нищо в тоя живот и за всичко се боря сам те имат и наглостта да ми държат сметка за щяло и нещяло.
Първо щяха да ме гонят от къщи след като разбраха за сексуалните ми наклонности.Да аз съм бисексуален,но не се срамувам от това.Никога не съм го крил и не виждах защо да не им го кажа лично щото тъй или иначе щяха сами да разберат.И знаете ли какво последва ? Така нареченият ми баща ми изкрещя в лицето,че не искал да ме вижда повече и да съм се махал от къщи !
Така и направих...взех си багажа и отидох при приятеля си,майната им бе като не ме искат айде друм !
После лудата ми майка разбра къде съм и дойде да ми прави сцени...както и да е върнах се в скапания си дом и си мислех,че след извиненията и разбирането,което майка ми "уж" прояви нещата ще потръгнат !
Да ама не...стана още по-лошо.Вече се отнасяха към мен по друг начин...като към чужд човек.
Преди няколко дни имах рожден ден и направих малко купонче в нас...и изведнъж ония прост старец (баща ми) си дойде по-рано от работа и ме видя да пуша марихуана.Вдигна ми страшен скандал...не стига,че съм бил педераст ,а сега и наркоман съм бил станал-да това бяха думите на собствения ми баща !
Моя работа си е дали ще пуша трева или не,моя работа си е дали ще взимам хапове и ще ми е супер гот или няма !Това си го решавам само и единствено аз!
Защото това е моят живот...техния вече го видях и не ми хареса ОПРЕДЕЛЕНО
Вече не ги издържам искам час по скоро да се разведат и да заживея спокойно !
<<<Everything I do ,I do it for you !>>>
| |
|
Тема
|
Re: Искам родителите ми да се разведат !
[re: Mickey !]
|
|
| Автор |
ФEMИHИCTKA (strong woman) |
| Публикувано | 06.09.03 12:57 |
|
|
Ето какви са мъжете - безскрупулни хомофоби!!!!!
Съжелявам, миличък за това което се е случило с теб, но не си мисли, че спасението е в хаповете или мариджуаната. По-добре помислете с твоя приятел как може да се издържате сами.
Поздрави!
Нищо не е по-красиво от женската душа!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Flash_ (дочака пролетта) |
| Публикувано | 06.09.03 12:59 |
|
|
Ама защо ще се развеждат след като проблемите не са между тях двамата а между теб и тях?
Баща ти ли само ти е проблема? Защото си писал, че майка ти 'уж' ти се е извинила и т.н....а и говориш общо за тях двамата.
Ми - вземай си парцалите и се изнеси пак! Живей си отделно както ти харесва...защо ще ги развеждаш!!?
| |
|
|
|
Здравей, Мики, аз нямам такъв проблем, но мисля, че те разбирам. И аз не мога да общувам нормално с родителите си, защото до сега не се омъжих и това им е много неприятно. Те и двамата са патриархални хора, живеят на село и там всички ги питат дъщеря им кога ще се омъжва, това ги кара да се чувстват непълноценни. Баща ми иска да има зет, много пъти ми го е повтарял, казва ми че остарявал и нямало на кого да остави имота си. И скандали са ми правили, но аз не съм толкова силна като теб, само можах да преглъщам сълзите си и да се моля този кошмар да свърши. Пожелавам ти успех, Мики !
| |
|
Тема
|
на колко години си, бе детко?
|
|
| Автор |
Hell (слънце с носле) |
| Публикувано | 06.09.03 15:20 |
|
|
щом се бориш сам за всичко едва ли е необходимо да живееш с тях.
Ми изнесете се с гаджето ти на квартира, какъв ти е проблема?
Може пък на тях да им се иска да се разведат с теб и да го раздават "младоженци", като в доброто старо време, когато те е нямало още на бял свят :)))
В къщата на баща ми не водя гаджета и не пафкам трева. В моята къща си пафкам пред него и никой на никого не се сърди.
Живей си твоя живот и ги остави те да си живеят техния, както пък на тях им харесва.
in dreams i see myself flying...
| |
|
Тема
|
Само не разбрах
|
|
| Автор |
Birdy (птица проклета) |
| Публикувано | 06.09.03 20:07 |
|
|
родителите ти като се разведат това как ще ти помогне. Също и не разбрах защо точно трябва да се развеждат.
Иначе ако си живееш отделно си прави каквото си искаш, докато живееш в чужда къща ще се съобразяваш.
| |
|
|
|
Ти нищо не разбираш...те постоянно се карат и изобщо не се обичат вече и си изкарват всичко на мене !
Кфо съм им виновен аз? Да се развеждат и така аз ще отида да живея с баща си,на когото не му пука за мене и само ще делим общ покрив нищо друго !
| |
|
Тема
|
Re: на колко години си, бе детко?
[re: Hell]
|
|
| Автор |
Mickey ! () |
| Публикувано | 06.09.03 21:56 |
|
|
това за квартирата сме го мислили с Веско обаче засега обстоятелствата не го позволяват...А и нямаме достатъчно пари...все пак сме ученици и двамата а скапаните ми родители няма да ми дадат и стотинка...те не че и сега ми дават де ама...
| |
|
|
|
За съжаление наркотиците се превърнаха в единствената ми утеха напоследък :(
А и не само баща ми е виновен.Виновни са и двамата ! Толкова съм объркан и не знам какво да правя...мисля да се самоубия ако нещата не се оправят
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aл Бънди (пич) |
| Публикувано | 07.09.03 16:52 |
|
|
Знаеш ли, Мики, ако разбера че моя син е педал, жив няма да остане! Това, че вашите се карат въобще не означава, че не им пука за тебе, точно напротив!
.
писна ми!  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|