Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:09 21.07.25 
Музикални
   >> Rap, Hip-Hop, RnB, G-Funk, Soul......
*Кратък преглед

Тема VMA 2000нови  
Автор Slim Shady ()
Публикувано09.09.00 01:38

mene lichno me izkefiha tazgodishnite nagradi na mtv/// vodeshtite biaha golemi pichove,izpylneniata na jivo sysho biaha super(osobeno na Nelly(xe-xe).izpylenieto na eminem beshe super,dori puffy beshe stanal da poigrae po vreme na izpylnenieto...).... naj se izkedih na nagradata za naj dobyr rap- Dre&Eminem-forgot about dre.... chudno mi beshe zashto Britney&Christina izbiagaha kogato triabvaha da vrychat nagradata na Em za tha best video...! abe vsichki nagradi si otidoha po mestata kydeto triabva osven nagr. za best hip-hop(kydeto triavashe da specheli limp bizkit&method man,a ne sisqo!),best new artist in video Macy Gray imashe kysmet che pesenta na Nelly - Country Grammar izleze tocho predi nagradite inache sym siguren che Nelly shteshe da vzemi tazi nagrada.. zakanite na fenovete na Napster che ste osvirkvat onia shibaniak ot metallica se osyshtestviha(dori imashe skech po vreme na showto!!)

Тема Наградите на Ем Ти Ви-не'ам думи!!!!!нови [re: Slim Shady]  
Автор FIGHTER ()
Публикувано09.09.00 10:30

брато,мерси ,че си напраил тая тема преди мен ,за да ми го спестиш;-) Ма то няа кво да се ядосвам,абсурдно до немайкъде ,както всяка година !Как ще номинират,кажете ми,оная крава (Дж.Лопез),след като песента и излезе 99 година!И как ще номинират русата кучка,дето не мо'а я дишам (те са няколко ,ама говоря за Кристина Агилера)за best new artist in video с ВТОРАТА и песен!!!!е тва на нищо не прилича-че тя от 2 години тука ми трови живота!Тва ,дето Wyclef или както там се пише пя с Destiny 's child наживо ,беше изтъркано-имаше го и миналата година,само дето тогава пя с Шарлът Чърч. Наградата за best hip-hop video наистина си беше за Лимп Бизкит.Тва за рапа беше ебаси глупостта -от 5-те парчета по МТВ бях виждала точно 2-the real slim shady и forgot bout Dre.Ди Ем Екс и Джига веднъж не са ги пуснали ,да не говорим за Eve ,откъс от чиято песен чух за пръв път!Мога да коментирам наградите подробно ,обаче няам време,а и няа да ми стигне мястото. Сега за изпълненията наживо-МОЛЯ ВИ,ДРЪЖТЕ МЕ!!!!!НАЛИ ОНОВА ,което ушите ми чуха,не беше Satisfaction...нали?Кажете ми ,че не беше! И така и не разбрах с кво го бяха надрусали Фред Дърст ,за да се съгласи да пее с русата пача (Агилера де). Еминем мноо яко шоу направи-все някой да защити честта на наградите.Едно от малкото яки неща на наградите.... Абе ,bullshit както обикновено,няа кво да си говорим...

Тема Наградите на Ем Ти Ви-не'ам думи!!!!! [re: FIGHTER]  
Автор Da Boss!! ()
Публикувано09.09.00 23:16

Nagradite si bqha mnogo qki, koi kvo scthe da mi govori.Tva che nqkoisi ne e vijdal edi koi si klip si e negov problem.Pliys tva tova sa nagradite na Amerikanskoto MTV i e normalno da ima klipove koito ne sa vijdani chesto v BG.Kogato si bqh v BG predi nqkolko dena, vidqh che MTV Europe e ebati skapanoto!!!! Spored men na tiq nagradi vseki vze tva koeto zaslyjavasche!!!No razbira se tva si e moe mnenie. peace yo' Da Boss Playa

Автор DaKillaGirl ()
Публикувано10.09.00 02:41

...awe da znaete-jiveem v BG...ne iskaite mnogo ot dobrata ni malka durjavica... ..boo-yaa!

Автор Sketch ()
Публикувано10.09.00 04:33

abe mtv e shibana rabota sisqo dobre im go namekna

Тема Наградите на Ем Ти Ви-не'ам думи!!!!!нови [re: Sketch]  
Автор Slim Shady ()
Публикувано10.09.00 14:43

abe homies vie ne mojete li da razberete che vsicko opira do pari??

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.