Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:44 12.07.25 
Музикални
   >> Rap, Hip-Hop, RnB, G-Funk, Soul......
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Best Label..нови  
Автор ..::kenny mccormick::.. (psychopath!)
Публикувано27.08.02 16:02

става въпрос за момента.. като че ли в момента всичко се върти около
ROC, Murdah и Badboy
ROC подписаха с Камрон и това доста добре им дойде. Той в момента е на върха в САЩ.
Murdah пък с привличането на Nas направиха невероятно попадение
а BadBoy изкараха Remixes и има поне още няколко хита от този албум, които все още не са се завъртяли.
Разбира се не изключваме и Aftermath/Shady Records, които в момента обаче разчитат само на Еминем.

Според мен за момента най-добре са BadBoy... puffy привлече няколко талантливи изпълнители, а и Remixes е нещо яко, макар и преливащо от комерсиалност.
Те обаче залязват, защото Nas най-вероятно ще изкара някой хитов сингъл или песента с бийта на Пак, ще я направят хит.
НО
Всичко това е моментно, защото идва новия албум на jay-z през ноември и тогава ROC ще са на върха:)

::Southpark Psychopath::

Тема a sum za Rawkus..нови [re: ..::kenny mccormick:]  
Автор zoo_ninja (Sir)
Публикувано27.08.02 22:43

no za sujalenie powecheto ot was ne sa gi chuwali...
drugiq label koito zaslujawa wnimanie e Duckdown..kakto i Battle Axe
drygite sa shibani komersii.

IF YOU LOVE SOMETHING LET IT GO IF IT TURNS BACK IT'S YOURS....FOREVER

Тема Re: a sum za Rawkus..нови [re: zoo_ninja]  
Автор Gun Rhymer (thuggedout)
Публикувано28.08.02 00:03

mi da.. nie govorim za "major" labelite.... Duck Down sa moshtni no ne mogat da se sravniavat s gore-posochenite....

"A man without enemies is a man without qualities"

Тема a sum za...нови [re: Gun Rhymer]  
Автор YuKMouTh (Mr. FuCk a CoP)
Публикувано28.08.02 01:30

Za men nai dobrite Labeli sa Rap-A-Lot, Outlaw Recordz i West Coast Mafia Recordz. A nai moshten Label za men e Tha Row - Sled kato Suge privle4e Kurupt, se spriqteli i s Murder Inc. i koito oshte ne e razbral Murder Inc. = Death Row East i te sa kato edno cqlo... dokolkoto 4uvam Suge e na put da privle4e i drugi golemi zvezdi kato Juvenile, a zashto ne i Xzibit, sled kato Snoop go obijda v edna ot poslednite si pesni - "Pimp Slap", koqto e naso4ena sreshtu Tha Row...

RiDe WiTh Me, oR CoLiDe WiTh Me...

Тема ако става въпрос за некомерсиални лейбъли:)нови [re: zoo_ninja]  
Публикувано28.08.02 09:31

Тогава определено Psychopathic Records за мен са върха:), иначе Duck Down наистина са известни но не могат да се сравняват с другите;)

Тема Bad Boyнови [re: Gun Rhymer]  
Публикувано28.08.02 09:45

привлякоха Foxy и това им се води "трансферния удар"
БедБой винаги са били супер комерсия ский им бозата с Юшър и Пъфи. Но не можем да отречем, че не влият на пазара:)
Към ДефДжем директно май са доста малко хора.. Мет и Ред и още няколко..
Редмен страшно много ме кефи, ей! Нечовек е! :)
най-якото поведение на сцена и на клипове е неговото:)
пък и не се прави излишно на гангстер т.е. не че не говори за G thang, но всичко в границите;)

Тема Re: Bad Boyнови [re: ..::kenny mccormick:]  
Публикувано28.08.02 10:49

"най-якото поведение на сцена и на клипове е неговото:)"

Suge e sposoben na vsichko i nishto chudno da vyrne Tha Row sred nay dobrite label-i....

kym moshtnite label-i mojem da pribavim Ruff Ryders... obache ot godini te sa si vse syshtite.... niama novi izpylniteli ,niakoi stari se zagubiha (Drag On ,Parle)....

label-a na Neptunes - Star Track Records nabira skorost... pichovete ot Clipse smazaha vsichki s megahita Grindin' ,i albuma im vyrvi dobre... eventualno Kelis i niakoi drugi ako se naviat da izdavat kym Star Track stava oshte po yako...

DreamWorks izdavat solo albuma na Swizz Beats ,yavno se mychat da privlichat rap izpylniteli... imashe oshte niakoy label koyto se mycheshe da privlicha yako rap no zabravih koy beshe....

niakyde gore beshe spomenato za Shady Records... po posledni novini Obie Trice ne e bil mnogo dovolen kak se otnasiat kym nego... albuma na Proof - Promatic ne znam dali se izdava ot Shady.....

Aftermath shte udariat yako prodajbi s nay novoto shibano otkritie na RnB scenata - Truth Hurts... ako izdadat nay posle i albuma na Rakim stava LUDNICA! a ,verno che i falshivia Knocturnal e kym tiah...

Тема Truth Hurts..нови [re: Gun Rhymer]  
Публикувано28.08.02 11:21

са супер зле братле!
иначе верно забравих, че и раким беше към Дре.... верно, ще стане лудница ако най-после издадат албум:)
Double R се съкснаха нещо напоследък.. нищо ново.. а едно време те за мен бяха No 1!
Да не забравяме и Soul Assassins въпреки, че не знам дали са лейбъл..Cypress са към Columbia директно, но и от тях има яко неща!
Да не забравяме и DefJam South.
Лудакрис на 17 септември представя Ludacris Presents DTP: Golden Grain
DTP - Disturbin tha peace! Яко.. в него са всички от Юга без ония боклук Джей Ди:))))))

Тема Disturbin tha peace Single..нови [re: ..::kenny mccormick:]  
Публикувано28.08.02 11:23

feat Scarface!:)

Тема Re: Truth Hurts..нови [re: ..::kenny mccormick:]  
Публикувано28.08.02 12:10

ne SA zle.. Truth Hurts e samo edna putka.... i ne vijdam shto da sa zle... i men ne me kefi shtoto po princip ne obicham RnB ,no v momenta Addictive e #1 iz klasaciite... parcheto mejdudrugoto e producirano ot DJ Quik....

tva za DTP she e ludnica... I-20 ,Fate Wilson ,Shawna - izrodi sa.... South-a e yako!

klipa na Move Bitch go ima v KaZaAta ama neshto ne mi se nabutva

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.