Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:03 17.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Rammstein
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Извъналбумно творчество  
Автор Xилдerapд (психиатър)
Публикувано24.08.05 05:21

Нека направим списък.
От песните,извън албумите коя ви харесва най-много.
Кое от 'дуетните' произведения намирате за най-добро?
Кое към кой албум бихте отнесли?Защо?
О,да,знам,че ви мързи и в червата,но все пак трябва да върнем живота в този клуб.Иначе лошия админ "Киро" ще дойде и ще го заключи и ние ще сме много нещастни,нали така?
Та,да започна аз.
Значи Штил ще я отнеса към албума Зеензухт.Според мен напълно пасва на атмосферата там.
Фойерридер ще я сложа в "Мutter" (това просто изглежда ужасно написано на кирилица - Мутаа),по гореспоменатата вече причина.
А онзи дует с Пъхдис (или както се казва онзи,мистериозния) - Вут вил нихт щербен ще го лепна без да се замислям в Райзе,Райзе.Утрепала се е за там - безвкусничка ми се вижда,макар тоя ауслендер Пъхдис да вади доста сексапилен глас
Естествено съм слушала още извън албумни,Алелуя,Йедер лахт,Шварцес Глас (това не беше ли една друга...фууу),Вилдер Вайн,Дас Модел (тази ми е любима от извъналбумните),Пет Сематери (най-много мразя нея),Стрипд (всички я знаем,нали?), и Кокаин всички я знаем...и за други не мога да се сетя в момента.Ако утре ми хрумне нещо - ще добавя.А сега оставям на вас думата,която знам,че няма да вземете,но аз продължавам да съм си толкова наивна

Тема Re: Извъналбумно творчествонови [re: Xилдerapд]  
Автор Tuonela (void)
Публикувано24.08.05 12:03

Ами как да се включим след като ти изброи всички песни и за нас нищо не остави. Освен това мен ми се затри онзи "албум", наречен Singles Collection, та не мога да се сетя какви други песни имаха там.

Единство и Сила!

Тема Re: Извъналбумно творчествонови [re: Tuonela]  
Публикувано06.09.05 01:54

Е,точно един ден след като аз престанах да имам достъп до интернет и в клуба се регистрира само едно мнение.Може ли такова нещо?Аз ли съм ротора на цялата експедиция?
Хайде да си говорим някакви глупости тогава.След като аз винаги изброявам всичко и за вас нищо не остава.Горките вие.
Признай си,че просто те мързи да мислиш.Ама толкова те мързи,че чак на рев те избива!!!

Автор Tuonela (void)
Публикувано06.09.05 13:51

Не, не, тук грешиш. Мен от мързел нито ме боли, нито ми се реве. Мързела е кеф. А по темата наистина нямах какво да кажа...

Единство и Сила!

Публикувано06.09.05 17:39

Да,добре,възприемай си мързела както желаеш,но не съм съгласна,че не си имал какво да кажеш.
Хубаво,да предположим,че наистина съм изброила всичките им извъналбумни песни - можехме да обсъждаме тях поне.
Винаги има начин,стига да има желание.Тук май наистина липсва желанието за живот.Не трябва да е така!!!Какво можем да направим?

Автор LOLl{P} (PALAVNICA)
Публикувано07.09.05 22:50

Ами да май наистина си изброила всички песнички.Иначе за обсъждането не е лоша идеята.Примерно мен Кокаин ми храесва в началото как смърка някакво такова супер яко ми е.Междъдругото утре ще ходиш ли на концерта?Ако отговора е положителен после искам подробен разказ за всичко,въпреки че не съм фенка на Корн.

Death greets me warm, now I will just say good-bye

Тема Re: Извъналбумно творчествонови [re: LOLl{P}]  
Автор Tuonela (void)
Публикувано07.09.05 22:58

За нея не знам, но аз поне смятам да ходя (стига да има още билети, защото не можах да си купя оттук). Така че може и аз да ти разкажа. А ти къде се скатаваш? Нещо много отдавна не съм те чувал на айсикюто...

Единство и Сила!

Тема Re: Извъналбумно творчествонови [re: LOLl{P}]  
Публикувано11.09.05 03:35

Ами ходих.
Няма нищо интересно за разказване - освен,че 4 пъти ме бутнаха в погото и ме потрошиха.Абе това беше корн - концерта беше изключителен.
За човека със синия ник - аз си бях купила билета мнооого време преди концерта - не знам ти защо си чакал последния момент.Но в крайна сметка ходи ли?
А на песента на Рамщайн - началото наистина е много веселяшко

Автор Tuonela (void)
Публикувано11.09.05 11:25

Ходих аз, ходих, даже те видях, ама ти не си разбрала. Аз също не съм разбрал. :Р
Пък с билета нямаше проблем, купих си го там направо на място. А аз като дърт човек надживял тези неща стоях далеч от погото и съм си здрав и цял.

Единство и Сила!

Автор LOLl{P} (PALAVNICA)
Публикувано11.09.05 22:17

Ейййййййй много се радвам,че сте си прекарали яко.Следващия път от мен ще има репортаж за последния концерт на Планета Пайнер

Death greets me warm, now I will just say good-bye

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.