|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Извъналбумно творчество
|
|
Автор |
Xилдerapд (психиатър) |
Публикувано | 24.08.05 05:21 |
|
Нека направим списък.
От песните,извън албумите коя ви харесва най-много.
Кое от 'дуетните' произведения намирате за най-добро?
Кое към кой албум бихте отнесли?Защо?
О,да,знам,че ви мързи и в червата,но все пак трябва да върнем живота в този клуб.Иначе лошия админ "Киро" ще дойде и ще го заключи и ние ще сме много нещастни,нали така?
Та,да започна аз.
Значи Штил ще я отнеса към албума Зеензухт.Според мен напълно пасва на атмосферата там.
Фойерридер ще я сложа в "Мutter" (това просто изглежда ужасно написано на кирилица - Мутаа ),по гореспоменатата вече причина.
А онзи дует с Пъхдис (или както се казва онзи,мистериозния) - Вут вил нихт щербен ще го лепна без да се замислям в Райзе,Райзе.Утрепала се е за там - безвкусничка ми се вижда,макар тоя ауслендер Пъхдис да вади доста сексапилен глас
Естествено съм слушала още извън албумни,Алелуя,Йедер лахт,Шварцес Глас (това не беше ли една друга...фууу),Вилдер Вайн,Дас Модел (тази ми е любима от извъналбумните),Пет Сематери (най-много мразя нея),Стрипд (всички я знаем,нали?), и Кокаин всички я знаем...и за други не мога да се сетя в момента.Ако утре ми хрумне нещо - ще добавя.А сега оставям на вас думата,която знам,че няма да вземете,но аз продължавам да съм си толкова наивна 
| |
|
Ами как да се включим след като ти изброи всички песни и за нас нищо не остави. Освен това мен ми се затри онзи "албум", наречен Singles Collection, та не мога да се сетя какви други песни имаха там. 
Единство и Сила!
| |
Тема
|
Re: Извъналбумно творчество
[re: Tuonela]
|
|
Автор |
Xилдerapд (психиатър) |
Публикувано | 06.09.05 01:54 |
|
Е,точно един ден след като аз престанах да имам достъп до интернет и в клуба се регистрира само едно мнение.Може ли такова нещо?Аз ли съм ротора на цялата експедиция?
Хайде да си говорим някакви глупости тогава.След като аз винаги изброявам всичко и за вас нищо не остава.Горките вие. Признай си,че просто те мързи да мислиш.Ама толкова те мързи,че чак на рев те избива!!!
| |
|
Не, не, тук грешиш. Мен от мързел нито ме боли, нито ми се реве. Мързела е кеф. А по темата наистина нямах какво да кажа...
Единство и Сила!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Xилдerapд (психиатър) |
Публикувано | 06.09.05 17:39 |
|
Да,добре,възприемай си мързела както желаеш,но не съм съгласна,че не си имал какво да кажеш.
Хубаво,да предположим,че наистина съм изброила всичките им извъналбумни песни - можехме да обсъждаме тях поне.
Винаги има начин,стига да има желание.Тук май наистина липсва желанието за живот.Не трябва да е така!!!Какво можем да направим? 
| |
Тема
|
[re: Xилдerapд]
|
|
Автор |
LOLl{P} (PALAVNICA) |
Публикувано | 07.09.05 22:50 |
|
Ами да май наистина си изброила всички песнички.Иначе за обсъждането не е лоша идеята.Примерно мен Кокаин ми храесва в началото как смърка някакво такова супер яко ми е.Междъдругото утре ще ходиш ли на концерта?Ако отговора е положителен после искам подробен разказ за всичко,въпреки че не съм фенка на Корн.
Death greets me warm, now I will just say good-bye
| |
Тема
|
[re: LOLl{P}]
|
|
Автор |
Tuonela (void) |
Публикувано | 07.09.05 22:58 |
|
За нея не знам, но аз поне смятам да ходя (стига да има още билети, защото не можах да си купя оттук). Така че може и аз да ти разкажа. А ти къде се скатаваш? Нещо много отдавна не съм те чувал на айсикюто...
Единство и Сила!
| |
Тема
|
[re: LOLl{P}]
|
|
Автор |
Xилдerapд (психиатър) |
Публикувано | 11.09.05 03:35 |
|
Ами ходих.
Няма нищо интересно за разказване - освен,че 4 пъти ме бутнаха в погото и ме потрошиха.Абе това беше корн - концерта беше изключителен.
За човека със синия ник - аз си бях купила билета мнооого време преди концерта - не знам ти защо си чакал последния момент.Но в крайна сметка ходи ли?
А на песента на Рамщайн - началото наистина е много веселяшко 
| |
|
Ходих аз, ходих, даже те видях, ама ти не си разбрала. Аз също не съм разбрал. :Р
Пък с билета нямаше проблем, купих си го там направо на място. А аз като дърт човек надживял тези неща стоях далеч от погото и съм си здрав и цял. 
Единство и Сила!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LOLl{P} (PALAVNICA) |
Публикувано | 11.09.05 22:17 |
|
Ейййййййй много се радвам,че сте си прекарали яко.Следващия път от мен ще има репортаж за последния концерт на Планета Пайнер 
Death greets me warm, now I will just say good-bye
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|