|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
skinove...
|
|
Автор |
inish (непознат
) |
Публикувано | 17.05.01 19:16 |
|
e ne prosto mi omrazna da gledam,slusham i 4eta gluposti za Rammstein-4e bili nazi shtoto peeli na nemski i neznam si kvo oste.are mtv gi razbiram-vodqt si politikata horata i si vartqt biznesa-nikoga ne biha pusnali ne-angloezi4no par4e,osven ako ne e ricky martin.Hubavo.Ama kato gledam po stenite*forza levski,nazi,oi* i nared s tva *rammstein*...Eba si majkata.Slushali gi bili stoto sa germanzi.I poneje skinovete im se klanqt,nekompetentnite idioti piskat "aaa ebasi gadnite nazisti"Na mene ne mi puka osobeno kakvo se govori po adres na RAMMSTEIN,ama se 4udq bulgarite slushat li izobsto muzikata zaradi samata MUZIKA?!?!
| |
Тема
|
Re: skinove...
[re: inish]
|
|
Автор | зaxo (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.05.01 20:05 |
|
да аз например и както разбирам и ти също.Аз не разбирам кой знае колко от това което пеят но и не ми навяват никакви нациски мисли в главата.готини пичове са.
| |
Тема
|
[re: inish]
|
|
Автор | eli (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.05.01 22:39 |
|
RAMMSTEIN UEBER ALLES
| |
Тема
|
[re: зaxo]
|
|
Автор | zar (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.05.01 23:01 |
|
ami pichowe shte wi kaja che sym chuwal nemci da kazwat che tekstowete im sa mnogo slojni ot literaturna gledna tochka.
za nacisti i skinowe ..... smehoria w nedelia na 27 sym na koncert, shte wi kaja dali e imalio wyobshte takiwa :))
aide sys zdrawe
| |
Тема
|
iawno sa bili maskirani
[re: zar]
|
|
Публикувано | 28.05.01 17:54 |
|
... zashtoto ne widiah skinowe, a koncerta beshe w iztochna germania kydeto opredeleno mraziat chujdencite, ama kakto i da e de
| |
Тема
|
Re: iawno sa bili maskirani
|
|
Автор | Anonimen (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.06.01 03:17 |
|
Za koncerta si prav, az bjah na 21 i njamashe izjaveni skinove. Osven tova koncerta beshe dosta dobyr. Ti kyde hodi, v Lajpcig li?
| |
Тема
|
Re: iawno sa bili maskirani
[re: Anonimen]
|
|
Публикувано | 02.06.01 21:37 |
|
ne az biah w Erfurt - Thьringen, nai-prekaranata nemska prowincia sled wonata
naprawi mi wpechetlenie che imashe celi semeistwa s deca na po 14-15 godini
za koncerta si praw, beshe mnogo gotin i s mnogo efekti, ama iawnу neshto sa se krotnali i niamaha skandalni iziawi, ama mojebi zashtoto ne piaha Bьck dich
| |
|
Същата кретения се получаваше и едно време.. даже още по-фрапантно... с тогавашните фенове на Clawfinger които заради едно анти-расистко парче "Nigger" харесваха групата и мислеха че в песента се пее против негрите.... Още повече че се пееше на английски... 
| |
Тема
|
[re: Pycинoв]
|
|
Публикувано | 07.07.01 00:25 |
|
tochno clawfinger im biaha podgriawashta grupa, i izpiaha syshtata pesen 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ignored (новак) |
Публикувано | 12.07.01 22:52 |
|
ebi mu maikata - koito ti e kazal che textowete na nemski sa slozhni sigurno e imal dobro chuvstwo za humor. :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|