Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:33 13.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Rammstein
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема skinove...  
Автор inish (непознат )
Публикувано17.05.01 19:16

e ne prosto mi omrazna da gledam,slusham i 4eta gluposti za Rammstein-4e bili nazi shtoto peeli na nemski i neznam si kvo oste.are mtv gi razbiram-vodqt si politikata horata i si vartqt biznesa-nikoga ne biha pusnali ne-angloezi4no par4e,osven ako ne e ricky martin.Hubavo.Ama kato gledam po stenite*forza levski,nazi,oi* i nared s tva *rammstein*...Eba si majkata.Slushali gi bili stoto sa germanzi.I poneje skinovete im se klanqt,nekompetentnite idioti piskat "aaa ebasi gadnite nazisti"Na mene ne mi puka osobeno kakvo se govori po adres na RAMMSTEIN,ama se 4udq bulgarite slushat li izobsto muzikata zaradi samata MUZIKA?!?!

Тема Re: skinove...нови [re: inish]  
Авторзaxo (Нерегистриран)
Публикувано17.05.01 20:05

да аз например и както разбирам и ти също.Аз не разбирам кой знае колко от това което пеят но и не ми навяват никакви нациски мисли в главата.готини пичове са.

Авторeli (Нерегистриран)
Публикувано19.05.01 22:39

RAMMSTEIN UEBER ALLES

Тема Re: skinove...нови [re: зaxo]  
Авторzar (Нерегистриран)
Публикувано24.05.01 23:01

ami pichowe shte wi kaja che sym chuwal nemci da kazwat che tekstowete im sa mnogo slojni ot literaturna gledna tochka.
za nacisti i skinowe ..... smehoria w nedelia na 27 sym na koncert, shte wi kaja dali e imalio wyobshte takiwa :))
aide sys zdrawe

Тема iawno sa bili maskiraniнови [re: zar]  
Авторzar (Нерегистриран)
Публикувано28.05.01 17:54

... zashtoto ne widiah skinowe, a koncerta beshe w iztochna germania kydeto opredeleno mraziat chujdencite, ama kakto i da e de

Тема Re: iawno sa bili maskiraniнови [re: zar]  
АвторAnonimen (Нерегистриран)
Публикувано01.06.01 03:17

Za koncerta si prav, az bjah na 21 i njamashe izjaveni skinove. Osven tova koncerta beshe dosta dobyr. Ti kyde hodi, v Lajpcig li?

Тема Re: iawno sa bili maskiraniнови [re: Anonimen]  
Авторzar (Нерегистриран)
Публикувано02.06.01 21:37

ne az biah w Erfurt - Thьringen, nai-prekaranata nemska prowincia sled wonata
naprawi mi wpechetlenie che imashe celi semeistwa s deca na po 14-15 godini
za koncerta si praw, beshe mnogo gotin i s mnogo efekti, ama iawnу neshto sa se krotnali i niamaha skandalni iziawi, ama mojebi zashtoto ne piaha Bьck dich

Автор Pycинoв ()
Публикувано05.07.01 02:34

Същата кретения се получаваше и едно време.. даже още по-фрапантно... с тогавашните фенове на Clawfinger които заради едно анти-расистко парче "Nigger" харесваха групата и мислеха че в песента се пее против негрите.... Още повече че се пееше на английски...

Тема Re: skinove...нови [re: Pycинoв]  
Авторzar (Нерегистриран)
Публикувано07.07.01 00:25

tochno clawfinger im biaha podgriawashta grupa, i izpiaha syshtata pesen

Тема Re: skinove...нови [re: zar]  
Автор ignored (новак)
Публикувано12.07.01 22:52

ebi mu maikata - koito ti e kazal che textowete na nemski sa slozhni sigurno e imal dobro chuvstwo za humor. :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.