Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:27 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема 10 години без Весела...нови  
Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано14.11.18 00:05

Днес се навършват 10 г. без нашата Весела - първият модератор на този Клуб. Тези, които я познаваха, я помнят като ярка и несломима личност, другите са чели нейните постове с безценна информация и споделен опит. В тях тя присъства осезаемо сред нас, напътства ни, вдъхва ни кураж. Благодарим ти, Весе, за всичко! Обичаме те и никога няма да те забравим. Нека да е светло на душата ти, мила!

"Совите не са това, което са..."

Тема Re: 10 години без Весела...нови [re: *jull**]  
Автор adiorthoti (оптимист)
Публикувано14.11.18 00:58

Мир на душата и Първото което прочетох в клуба след като се прибрах от болницата бяха нейните "стаи"Четох,четох ......и накрая ревах като магаре :(Не знам за вас които сте я познавали лично как е ,но на мен ми е жива .... все едно че и слушам гласа Да и е светло където е .

СЯДАМ СИ НА ЗАДНИКА САМО АКО НАМЕРЯ СВОБОДНО ЧИСТО И УДОБНО МЯСТО

Тема Re: 10 години без Весела...нови [re: adiorthoti]  
Автор flora bg (maman)
Публикувано14.11.18 08:58

Мир на душата й. Весела беше един изключителен и благороден човек.Една борбена жена,която не можа да се порадва на победата си над институциите. Аз съм една от тези, които имаха късмета да я познават лично, да разговарят с нея и да са приятелки. Сега продължавам да съм приятелка с нейната сестра,която живее във Франция. Нека да си спомним за Весела - клуба е нсейната рожба и ние ,които сме го наследили не трябва дагго изоставяме и занемаряваме. С това си деяние ще покажем признателността си към първата админка на този прекрасен клуб на взаимнопомощ. Почивай в мир ВЕСЕЛА.

Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!

Тема Re: 10 години без Весела...нови [re: flora bg]  
Автор Buba67Модератор ()
Публикувано14.11.18 09:23

Кога минаха 10 години, времето лети. Не я познавах лично, говорихме по телефона, гледах едно интервю с нея и доц. Цекова. Тогава изследването на ХЕР 2 тепърва навлизаше, а когато повториха нейното, се оказа че са сгрешили. Бяха я лекували 2 години грешно. От тогава при мен и всеки който ме попита второто мнение в различна лаборатория е задължително условие да се започне лечение. Разказваше в стаите си всяка стъпка. И с друг пример я помня. Разказваше за баща си. Получил инсулт, отишла да го види, мизерия в болницата в северозападна България. Трима мъже. Първият го грабнали децата и го докарали в София, тя занесла от вкъщи чаршафи и всичко необходимо за баща си. Третият мъж нямал деца, имал баба и непрекъснато повтарял как трябва да се прибере, защото бабата е сама. И тук ме питаше, познай кой оцеля? Третият мъж. Баща и и другия мъж докаран в София починали.
Почивай в мир Весе, продължаваме твоята пътечка.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

Тема Re: 10 години без Весела... [re: Buba67]  
Автор viara6767 (минаващ)
Публикувано14.11.18 09:33

За съжаление не я понавах лично. Поклон за това което е направила и оставила след себе си. Ето 10 години от тогава и хората, които са я познавали си спомнят с обич за нея. Всеки има своята съдба, от която не може да избяга... Доказва го и историята за тримата мъже, която Буба написа преди малко, доказва го и скорошната кончина на Маммитка. Мир на душите на всички отишли си от тази коварна болест, бич на съвремието ни...

Тема Re: 10 години без Весела...нови [re: viara6767]  
Автор iliana.k (ентусиаст)
Публикувано14.11.18 12:00

Почивай в мир, Весе!

Тема Re: 10 години без Весела...нови [re: iliana.k]  
Автор feniks_m (любопитен)
Публикувано14.11.18 16:10

Познавах я лично, помагала ми е с лекарства, когато нямаше.... Много борбен и мил човек беше. Почивай в мир, Весе!

Тема Re: 10 години без Весела...нови [re: feniks_m]  
Автор nelgina (ранена)
Публикувано14.11.18 18:53

Нямах честта да я познавам лично, но тя първа ми протегна ръка , когато влязох в клуба.
Почивай в мир, Веси.

Животът е това, което ти се случва, докато кроиш други планове

Тема Re: 10 години без Весела...нови [re: *jull**]  
Автор Ekna (Усмивка)
Публикувано27.11.18 12:02

Поклон, скъпоценнна Весела!

Даваше ни кураж и много умело ни наритваше, ако не разберем от дума! Широко скроен и сърдечен човек! Рисуваше страхотно, много четеше и знаеше!

Да, физически не съществува от много години вече, но в света ни и в сърцата ни остана с напътствията и информацията, с духа и силата си!

Дали въздушните целувки умеят да преминават през световете? Весенце, изпращам ти много от тях!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.