|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Раздумка № 107   |  |  | Автор | Buba67  () |  | Публикувано | 14.05.18 10:48 |  |  | 

Пролетно настроение.
 Успешна седмица!
 Моята не започна много добре, но това не е причина да не завърши добре.

Старата раздумка

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
 Редактирано от Buba67 на 14.05.18 11:00. 

|  |  |  
             |  |  | 

Прекрасна и успешна седмица и от мен! Бъдете здрави! Целувки!

Всеки изживян ден е една малка победа!

|  |  |  
             |  |  | 

Ползотворна да е , момичета!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Раздумка № 107  [re: iliana.k] |  |  | Автор | Ekna (Усмивка) |  | Публикувано | 18.05.18 09:53 |  |  | 

Тревожа се за Тиа Мариа... Наскоро имаше някакъв сън, звучеше доста минорно. А сега от вчера предиобед не е влизала във фейса и телефонът й е изключен... ако въобще е актуален де...

Тя май си е в Плевен сега. Някой да знае как да се свържем? Кой още беше от Плевен?!? Имаше някой от клуба майче....

Редактирано от Ekna на 18.05.18 09:57. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Раздумка № 107  [re: Ekna] |  |  | Автор | Buba67  () |  | Публикувано | 18.05.18 10:37 |  |  | 

ЛиДи ру е от Плевен.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Раздумка № 107  [re: Buba67] |  |  | Автор | Ekna (Усмивка) |  | Публикувано | 18.05.18 14:36 |  |  | 

А, да, вярно! Уф много забравям.

Ама Теа се появи. Нещо май си бях внушила, и аз не знам.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Раздумка № 107  [re: Ekna] |  |  | Автор | *jull**  (нощна птица) |  | Публикувано | 19.05.18 12:08 |  |  | 

Имаш предвид ТИА-Мария (THEA e друга, но и тя не се е появявала отдавна).

"Совите не са това, което са..."

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Раздумка № 107  [re: *jull**] |  |  | Автор | Ekna (Усмивка) |  | Публикувано | 20.05.18 23:22 |  |  | 

Тия Мария, да  Непрекъснато правя лапсуси и забравям. Но. И това ще мине... надявам се

|  |  |  
             |  |  | 

Здравейте!
 Относно Тиа Мариа - писа в една от групите във фейсбук, че ще отсъства от София известно време и там, където е няма да има интернет.
 Не се тревожи излишно, скъпа Екна? Обичам те...

|  |  |  
             |  |  | 

Ние си писахме във Фейса, Вики. Не й е лесно.

И аз те обичам! Всички ви обичам и много се надявам, че ще бъда в пълна бойна готовност за бой с целувки на срещата

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |