|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  ДОБРАТА НОВИНА - 11   |  |  | Автор | *jull**  (нощна птица) |  | Публикувано | 21.04.15 18:51 |  |  | 

Да извикаме дружно YESSS!
 Yesssss!

Предишната тема -

"Совите не са това, което са..."

|  |  |  
             |  |  | 

Вяра, поздравявам те за добрите резултати, за твое здраве, наздраве!

Живота е рисуване без гума за триене.

|  |  |  
             |  |  | 

Чудесно, Вяра! С вяра и обич да се трупат годините.
 (Какво ни е нападнал този херпес всички поред се чудя?)
 Да, ще вдигаме наздравици на срещата!

|  |  |  
             |  |  | 

Благодаря Кали, благодаря Билянче! Ще пийна едно червено винце за ваше здраве!  Наздраве!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Процедурен въпрос.  [re: *jull**] |  |  | Автор | Phillip (Швайнщайгер) |  | Публикувано | 25.04.15 13:12 |  |  | 

Понякога поглеждам тази тема, обичам добрите новини.
 Обаче все се питам: Защо трябва да викаме точно YESSS! ?

Сещам се за следната впечатляваща сцена, която понякога се случва на кандидатстудентски изпит по български език.

Случайно избран кандидатстудент с омекнали крака и трепереща ръка изтегля плика с темата. Квесторът бавно го отваря, пълна тишина, сякаш мразовит вятър задухва в препълнената зала. Повечето си мислят със свити души: "Ах, дано не се падне нещо трудно! Нали не съм учил всичко, а особено трудното ...".
 Квесторът прочита темата със съдбовен глас:
 - Еди какво си ... в романа "Под игото" на Иван Вазов.

В този момент проехтява хорово радостното:
 - YESSS! YESSS!

Това на изпит по ... български език.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Процедурен въпрос.  [re: Phillip] |  |  | Автор | *jull**  (нощна птица) |  | Публикувано | 25.04.15 13:19 |  |  | 

Такава е картинката, тя си върви с надписа.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Процедурен въпрос.  [re: Phillip] |  |  | Автор | Ekna (Усмивка) |  | Публикувано | 26.04.15 10:20 |  |  | 

Тук е важна положителната емоция. Изпитът е друг ;-)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ДОБРАТА НОВИНА - 11  [re: viara67] |  |  | Автор | anetoh (новак) |  | Публикувано | 26.04.15 11:41 |  |  | 

Радвам се, когато видя тази тема раздвижена. Поздрави и от мен за добрите резултати!
 Дай Боже, все повече хора да пишат тук и все по- често.
 И аз се включвам- минах много прегледи пои повод явяването си на ТЕЛК. Всочко е ОК.
 Хорааа, явявам се на ТЕЛК за 6- ти път! И мисля още доста пъти да го направя!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ДОБРАТА НОВИНА - 11  [re: anetoh] |  |  | Автор | *jull**  (нощна птица) |  | Публикувано | 26.04.15 14:01 |  |  | 

Хехе, добре си дошла с добрата новина!

|  |  |  
             |  |  | 

Поздравления за добрата новина и от мен! Нека винаги да се записваме в тази тема!

Всеки изживян ден е една малка победа!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |