|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  РАЗДУМКА 94   |  |  | Автор | *jull**  (нощна птица) |  | Публикувано | 16.05.15 19:05 |  |  | 

Предишната Раздумка -

"Совите не са това, което са..."
 Редактирано от *jull** на 16.05.15 19:06. 

|  |  |  
             |  |  | 

Момичета, помагайте! Тиа Мария си е изгубила телефона и са го намерили. Намира се в Гранд-хотел"София", била е там днес на събитие. Ако има някой връзка с нея да и каже. Аз и писах и в ФБ съобщение.

Всеки изживян ден е една малка победа!

|  |  |  
             |  |  | 

Дано интернетът й да не е само през телефона... Иначе - браво, че е намерен и предаден!

|  |  |  
             |  |  | 

Тиа Мария си е взела вече телефона. Радвам се, че има все още добри хора!

Всеки изживян ден е една малка победа!

|  |  |  
             |  |  | 

Да , получих си го
 Много съм благодарна на всички! Аз също съм намурала и връщала / Антония го  намери ,аз го върнах ,че тя не може да се оправи / и ето...и  моят го върнаха.
 Та жената  се отблагодари нс Тоничка със цветя , шоколад / много скъп / и парички ,скоито диването си купи кукла - вампирка. Е това беше върхът !

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Благодаря Ви момичета...  [re: Tia maria] |  |  | Автор | EFO75 () |  | Публикувано | 17.05.15 07:02 |  |  | 

Благодаря Ви момичета от все сърце ,за хубавите пожелания.....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Благодаря Ви момичета...  [re: EFO75] |  |  | Автор | EFO75 () |  | Публикувано | 17.05.15 07:06 |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Благодаря Ви момичета...  [re: EFO75] |  |  | Автор | *jull**  (нощна птица) |  | Публикувано | 17.05.15 09:18 |  |  | 

Ефи, това кафе ми е любимото, защото мирише на море!
 А следващото предлагам да пием тук:

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Благодаря Ви момичета...  [re: *jull**] |  |  | Автор | EFO75 () |  | Публикувано | 17.05.15 09:46 |  |  | 

Ок.щом е за кафе и зеленина....кога тръгваме?

|  |  |  
             |  |  | 

Има ,но са малко...и аз на двора седа с кафенце ,цигарка и се уча през телефона.Научих сее.как да"пипам"

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |