|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
РАЗДУМКА № 87
|
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
Публикувано | 24.04.14 00:19 |
|
Предишната Раздумка 86 -
"Совите не са това, което са..."
| |
|
Живота е рисуване без гума за триене.Редактирано от kaloyana_-177704 на 24.04.14 04:04.
| |
|
Добро утро!
Кафето е на бюрото и се захващам със задачките. Не мързелувайте, всичко виждам.
Който няма време да се вихри из Родопите, предлагам алтернатива за раздвижване.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
Хе,хе точно това правя в къщи само, че върта педали на място....Ей пак се натопорчи да вали при нас, аман от това време ,все мокро не мога да си кося тревата...
Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!
| |
|
Бубче, сега е здравословно програмисти да работят прави, на високи бюра и това е донякъде вярно - поне така казват, за гръбначния стълб и тялото. Без онези глезотии - за пътеката де. Опитахме вкъщи, но трудна работа да стоиш с часове като "кон" и да се концентрираш,да мислиш, че и да работиш- не става, та върнахме старото положение, обаче все повече се налагат по офисите тези неща. Сега мислим как да направим бюро което да има и такава височина и като ти писне да е ниско и да седнеш на стол. Май ще трябва поръчка. И за това мислим. Има много хубави столове специални за програмисти- от Чехия, има завод - малък - който ги произвежда, различни модели, цветове, но много скъпи, за хора които работят седнали по цял ден, все повече са с изкривявания, дископатии и тем подобни. За млади и деца са безупречни. Подканям синът ми да си купи един, че здравето е безценно, но това е много скъпо удоволствие ми казва, дори и да решиш сам да се възнаградиш по някакъв повод, ама е в списъка и чака ред. Така 2-3 години. Когато човек вече има болест дава пари за мило и драго, скъпо нескъпо - дава, а когато е за превенция му се вижда скъпо, та тази работа немога да разбера и все се опитвам да му обесня, че трябва да мисли переспективно и преди да се е случила поредната болест, ако може да я забави или избегне, ако това е само 1000 долара е нищо сравнение парите които ще даде след години по доктори. Знам, че ще ме послуша, но е въпрос на време все пак. А служебно никой няма да купи такова нещо за хората, абсурд, всеки трябва да мисли за себе си, аз така мисля.
За твоето настроение малко музика, знам, че обичаш, не съм забравила .... от минали години
И за всички които обичат Родопите Чета ви милички, чета ви и ми се иска и аз да съм там
Живота е рисуване без гума за триене.
| |
|
| |
|
Добро утро да е и от мен
Макар, че за за мен лично от около седмица, сутрините са тежки- нещо ме е захаванал един кръст..най-вече проблемът е през нощта и сутрин. Чудех се за какъв лекар да си взема направление, невролог ли не знам? Само да отбележа, че преди 2 години, когато ми казаха, че имам дискова херния бях много щастлива, защото не бяха метастази, както предположиха първоначално, но сега вече се мръщя, та даже и ми се реве
Някакви идеи за такъв доктор в Пловдив?
\" Важно е не дали дълго, а дали добре си живял \"
| |
|
Определено ти трябва невролог. А влагата обостря всички хронични болежки.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
И аз харесвам Сребърни крила. Имах ги на плоча някога и още на 6-7 г. хванах една мелодия на детската хармоника съвсем сама и я изсвирих на нашите. Толкова ми се зарадваха, че ми купиха акордеон и ме записаха на уроци. Обаче аз исках пиано, а те нямаха възможност да ми купят пиано. Но ако сега хвана акордеон си мисля, че веднага ще ви изсвиря "Свири, гайда, свири, свири и говори"
След време тайно продадох акордеона за 180 лв. (по 10 лв. на бас). За малко да ме обезглавят като разбраха, защото щял да бъде семейна реликва
Благодаря ти за тези снимки. Видях доста места, които не съм посещавала и може да ги включа в една следваща екскурзия
| |
Тема
|
Re: РАЗДУМКА № 87
[re: kras4o_k]
|
|
Автор |
Ekna (Усмивка) |
Публикувано | 25.04.14 10:58 |
|
Писах, писах, ама я да ти звънна...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|