|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
РАЗДУМКА 83
|
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
Публикувано | 19.01.14 08:53 |
|
Предишната Раздумка -
"Совите не са това, което са..."
| |
|
Ще си намеря ли компания или да почвам сама?
"Совите не са това, което са..."Редактирано от *jull** на 19.01.14 09:35.
| |
|
....Еееее, как така сама?
Гладна съм и идвааааам,макар,че тази апетитна палачинка не е много полезна, ама нали е от теб- ще хапна!!!
Знам,че мястото не е тук..ама ще ми простите- Имаше в темите споделено за доц.Юлианов от Ст.Загора - мнения и информация, та да ме упътите ,че една неделя а много задачи...
Благодаря,че Ви има!!!
Обичам Ви!!!
| |
|
Благодаря за палачинковото доверие, миличка, оценявам го високо!
А за д-р Юлианов каква информация ти е нужна? Ако ти трябват телефони, той има сайт, достатъчно е да напишеш името му в Гугъл. Иначе мненията за него тук са отлични - прекрасен специалист и човек! През 2010 (ако не се лъжа) дойде на наша среща в Пловдив, така че имаме и лични впечатления.
Ако трябва с още нещо да помагам, давай! Че аз лично днес само ще си гледам задачките... отдалеч.
Тези дни ми се събра доста пътуване, а след него - и желание за мързелуване! Но за теб ще се надигна...
| |
|
..Каза баба- ТЕНКЮЮЮ...
Приятно мързеливо мързелуване.....
| |
|
Тук е топличко, уютно, харесва ми, и съм се погрижила за вашата красота, да сте винаги елегантни, с настроение, добрички и обичани. Една прическа която ще ви освежи
Живота е рисуване без гума за триене.
| |
|
С едното око ще спя, но с другото ще ви следя...
| |
|
Не се притеснявай, аз ще гледам от далеч с другото, лека нощ миличка.
| |
|
Ставайтеееееееее и се захващайте за работа, хубав ден на всички.
и за Флорчето, оздравя ли момчето ти, как е днес.
| |
|
Станахме, чудно кафе, слагам чай и започвам задачите. Успешна седмица!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|