|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Подарявам лекарства...   |  |  | Автор | emo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 18.11.08 09:58 |  |  | 

Здравейте всички,

Въпреки, че не съм писал в този форум, то през последните години го посещавах от време на време, защото и нас ни застигна...

Както и да е, на мама вече не са й необходими следните неща:

- таблетки DHC - останаха около 15 броя - 90 мг и горе-долу толкова 60 мг, знам колко трудно се намират и какво сме преживели в дните, докато се намерят, затова, ако мога да спестя напрежението от очакването на някого - обадете се

- три кутии торби за стомирани Coloplast 15-60 мм

- уринаторни торби за крак - останали са само 7 бройки, но все пак когато ги няма

- трансдермален пластир 75 мг Durogesic - болкоуспокояващо, което се използва в последните дни, много силно

Нямам много време и определено много рядко влизам в този форум, а и във всякакви други форуми, затова процедурата може да се съкрати - звънете ми на 0988 621 532 - Емо
 От София съм

Успех на всички в жестоката борба

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подарявам лекарства...  [re: emo] |  |  | Автор | eмo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 23.11.08 22:14 |  |  | 

Обявата вече не е актуална - лекарствата са подарени. Дано да помогнат.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подарявам лекарства...  [re: eмo] |  |  | Автор | nelke (непознат
) |  | Публикувано | 04.12.08 10:10 |  |  | 

подарявам кутия КСЕЛОДА, гъби РЕЙШИ и МАЙТАКЕ, НАТАНАЛ
 Коларова    kolarova@elstomana.com

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подарявам лекарства...  [re: nelke] |  |  | Автор | nelke (непознат
) |  | Публикувано | 04.12.08 16:56 |  |  | 

Подарявам също 3 кутии колостомни торбички/еднокомпонентни/ на фирмата CONVATEC.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подарявам лекарства...  [re: nelke] |  |  | Автор | orii (Нерегистриран) |  | Публикувано | 23.07.09 20:32 |  |  | 

Подарявам Xeloda 500 -2 кутии,3 кутии Xeloda 150.Имам чисто нова перука ,която ми беше подарена от ggs,kъса червеникава ако некой има нужда мога да му я подаря.Разполагам и с китрил около 10 таблетки.Ще се радвам да помогна.Целувки от мен бонбончета......kokorinka@abv.bg

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подарявам лекарства...  [re: orii] |  |  | Автор | tininita ( непозната ) |  | Публикувано | 23.07.09 21:05 |  |  | 

Миличка,ако разполагаш още с таблетките китрил ще съм много благодарна ако ми ги дадеш.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подарявам лекарства...  [re: tininita] |  |  | Автор | orii (Нерегистриран) |  | Публикувано | 23.07.09 22:49 |  |  | 

В понеделник ги имаш.Пиши ми на меила kokorinka@abv.bg.Радвам се че мога да помогна.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подарявам лекарства...  [re: orii] |  |  | Автор | Buba67  () |  | Публикувано | 08.10.13 11:24 |  |  | 

Подаряват се:
 Имаме:
 Полимакс – 31 таблетки и 4 капсули
 Пинг Хиао – почти пълна опаковка
 БиоБраун ( BioBraun) – 10 таблетки

Ако някой има интерес да ми пише, за да дам координати.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подарявам лекарства...  [re: Buba67] |  |  | Автор | sara123 (новак) |  | Публикувано | 09.10.13 09:22 |  |  | 

Подарявам:
 Кселода
 колостомни торбички

|  |  |  
             |  |  | 

Подарявам течна храна Фрезубин - 8 шишенца и Натанал без алкохол - 7 шишенца. Звъннете на *****
 <P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от *jull** на 09.10.13 14:58.</EM></FONT></P>
 Редактирано от novo_Lilly на 09.10.13 16:06. 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |