|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
ПОДАРЪЦИ ОТ СЪРЦЕ!
|
|
Автор |
vesela.bg (усмивка) |
Публикувано | 05.04.07 21:39 |
|
Правя тази тема по две причини:
1. За да не пишете наляво и надясно в отделни постинги.
2. Заради хубавите празници, който ни предстоят, и не само заради тях.
Пишете тук кой какво има и може да даде подарък. Растения, хранителни добавки, билки, лекарства, останали неизползваеми от вас или ваши близки, но БЕЗПЛАТНО!
Тук казвайте кой какво търси!
Това е идея на Nova_S. Благодаря ти!
Хайде наслука!
Нема начин да нема начин!
Животът виси не на косъм, а на връзки!Редактирано от *jull** на 26.03.09 08:32.
| |
|
Ами аз искам подарък!
Искам алое - спомням си че някой подаряваше, ама .... тогава не реагирах. Та ако някой си има в саксия алое, което иска да подари, пък ако е и тригодишно няма да откажа!
| |
Тема
|
Re: Подаръци от сърце!
[re: Nova_S]
|
|
Автор | пoпи (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.07 23:38 |
|
подарявам чаена гъба комбуча
| |
|
Подарявам .
Пиши ми ЛС, за да се разберем.
| |
Тема
|
[re: Nova_S]
|
|
Автор | Aни (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.04.07 09:00 |
|
Здравей Nova-S, с най-голямо удоволствие бих ти подарила алое, но нямам. Онзи ден обаче видях на Женския пазар в София, че продават саксии с алое. Щандът се намира до бул. Сливница. Мога да ти го опиша по-точно, ако те интересува. Ако не си от София, аз мога да отида и да я купя.
| |
Тема
|
[re: Aни]
|
|
Автор |
little_rabbit (Lepus Europeus) |
Публикувано | 06.04.07 09:08 |
|
Стига бе, грешни пари са това. Бабите на пазара ги продават скъпо. Аз подарявам алое (продавам срещу символичната сума от 1 стотинка - суеверие...).
Нели, на теб съм обещала и ти го пазя .
Между другото, алоето в спалнята подобрява съня.
| |
|
аз също искам алое.
Моля ви подарете и на мен
| |
|
Има едно и за теб. Пиши ми ЛС.
Хора, алоетата свършиха. Три броя са. Имам неизвадени бебета-алоета от една саксия в работата, но са по-малки от година. Ако ги искате, и тях ги подарявам (продавам срещу 1 стотинка).
| |
|
Ехоооо, Зайо, това е печалба - 1 стотинка. Ще те санкционирам, че правиш търговия в клуба
Нема начин да нема начин!
Животът виси не на косъм, а на връзки!
| |
|
Весе, така е - не било хубаво да се подаряват остри неща, та затова се продават символично.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|