|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Не мога да ви забравя!   |  |  | Автор | 13thknight (идеалист) |  | Публикувано | 05.10.12 23:30 |  |  | 

Не съм писала тук от години - откакто майка ми почина. Това са почти 5 години. Но не мога да забравя този клуб - духа, човещината, топлината на хората, които се борят и техните близки. Мисля си, че влизам тук сега, защото тук е истинско - няма глупави спорове и смешни амбиции. В този клуб човек е повече човек, откъдето и да било другаде. Не съм забравила подкрепата, която получавах тук.

Искам само да кажа - моля се всеки да оздравее!

Ветрилото, върху което пишех стихове,
 се прокъса
 в залеза на лятото.

|  |  |  
             |  |  | 

Какво най-много ти хареса  ?  Нещата в "Светът е оцелял, защото се е смял" или нещо друго  ?  При отрицателен резултат за майка ти кое те впечатли в този клуб и остави незабравиме спомени  ?  Какво лечение щеше да избереш, ако сега беше в същото положение  ?  Нещо промени ли се в онкологията през тези пет години  ?  Какво ще посъветваш хората, които сега са в твоето положение тогава.

|  |  |  
             |  |  | 

Ние не сме за забравяне,освен някои като Красива
 И аз загубих бащами,и продължавам с моите проблеми,но не се даваме.Клуба е най голямото лекарство за всички нас

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не мога да ви забравя!  [re: EFO75] |  |  | Автор | *jull**  (нощна птица) |  | Публикувано | 06.10.12 07:17 |  |  | 

Мила 13th knight, не помня какъв беше ника ти преди 5 години,
 но съм запомнила прекрасното хайку, с което се подписваше:

Цвете или плод -
 нещо падна във водата
 нейде в лятната гора.

"Совите не са това, което са..."

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не мога да ви забравя!  [re: *jull**] |  |  | Автор | mammita63 (оптимистка) |  | Публикувано | 06.10.12 11:29 |  |  | 

Каквото и да се пише за този клуб, той е най-добрия от всички клубове. Когато ми е гадно, влизам в него и всичко е наред. А хората, с които се запознах на срещата в София, са най- положителните хора. Благодаря ви, че ви има.

Всеки изживян ден е една малка победа!

|  |  |  
             |  |  | 

Тук ,на едно място, са събрани много смели хора!И к ато си помислиш ,друго такова място май няма.  .Щастлива съм с приятелите си от клуба.

И сегашното хайку е чудесно!

Редактирано от Tia maria на 06.10.12 15:11. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не мога да ви забравя!  [re: 13thknight] |  |  | Автор | Ю50 (същата) |  | Публикувано | 11.10.12 17:39 |  |  | 

Аз също.
 Въпреки, че вече рядко пиша, когато съм на компа, най напред влизам в клуба.

|  |  |  
             |  |  | 

И аз съм много благодарна на този клуб. В изключително трудни за мен моменти, тук намерих съпричастие  и много доброта. Прегръщам ви и ви целувам, приятели!

|  |  |  
             |  |  | 

И аз Ви чета редовно и се надявам да има все повече постове в добрата новинаПрегръщам Ви силно!

|  |  |  
             |  |  | 

Е мили момичета стига де толкова сте ни признателни, че чак ще се разплача от умиление. С каквото можем помагаме в този клуб и много се радваме,че вие близките - ни обичате такива каквито сме.Обичайте ви, обичаме ви и ние.

Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |