|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
РАЗДУМКА № 70
|
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
Публикувано | 05.09.12 15:45 |
|
Честито! Нашата раздумка си има юбилей!
Нека да ни е жива и здрава, да ни сплотява!
Предишната Раздумка -
"Совите не са това, което са..."Редактирано от *jull** на 05.09.12 17:12.
| |
|
Е браво имаме си юбилей! Много се радвам, че така сладко си побъбрихме, че неусетно стигнахме на 70. Пожелавам си да сме все така отговорни, бъбриви, весели, позитивни...да си споделяме, да празнуваме заедно, да си пийваме с мезета и без мезета.... Честит ни юбилей момичета!
Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!
| |
|
Аз да се разпиша и оплача. Баба Бубка нещо е пипнала вирусче и не и дават мъничето. Та съм в изолатора де, отпаднала със стомашни проблеми на 30 градуса, красота . Аз само да живна, ще види дядо, че той донесе вируса, ама ха.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
Тема
|
Re: РАЗДУМКА № 70
[re: Buba67]
|
|
Автор |
Kaлoянa (старо куче) |
Публикувано | 05.09.12 20:00 |
|
Ей, толкова бързо и толкова неусетно навъртяхме 70 раздумки - приказки, песни, празници, закачки, да продължваме все така.
Живота е рисуване без гума за триене.
| |
|
Да се запиша и аз в новата раздумка с горещи ритми с носталгия към отминаващото лято!
| |
|
Честит празник мили момичета!
Един от най-светлите български празници!
Желая ви здраве и много благоденствие в съмействата ви и да обичаме тази наша изстрадала Родина - майка България!
Днес от 12.00 до 13.00 часа ще има национална медитация за възраждането и издигането от пепелта , в която сме на България. Трябва всички, които искат България да се стабилизира и да живеем нормален човешки живот мислено през този час да отправят позитивни мисли и да излъчват любов към нашата Родина и най-вече към Стара планина - гръбнака на България.Да изчистим негативните боклуци от тази свещенна планина, за да се възстанови потока на положителната енергия,да се отприщи и да залее цялата ни страна. така ще се възстанови нарушения баланс на страната ни.Нищо не ни косва където и да сме в този час да помислим за сктраната ни и минимум седем секунди да задържим мисълта си за благото на Родината ни и за нашето. Дерзайте мили момичета, аз ще медитирам защото искам моята България да стане балканската Швейцария. Ако го искаме всички ще стане!
Приятно прекарване на почивните дни!
Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!
| |
Тема
|
Re: Празник!
[re: flora bg]
|
|
Автор |
Ю50 (същата) |
Публикувано | 06.09.12 10:31 |
|
Честит празник!
Аз съм една от онези българки, която носи България в сърцето си!
| |
Тема
|
[re: Buba67]
|
|
Автор |
Ю50 (същата) |
Публикувано | 06.09.12 10:34 |
|
Добър ден на групата!
Слънчево, и усмихнато да е на всички!
Бубе, чайчета ще пиеш и ще се оправиш за има-няма 3 дни, толкова държи този вирус, - личен опит.
Ама, ти си знаеш де
| |
Тема
|
[re: Ю50]
|
|
Автор |
Tia maria (ентусиаст) |
Публикувано | 06.09.12 11:58 |
|
Привет и от мен.4 свободни дни-диванетата ги няма!Свободата, Санчо...
| |
|
Здравейте и от мен! Каня ви на парти - имам си семеен повод!
"Совите не са това, което са..."
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|