|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  ДОБРАТА НОВИНА № 8   |  |  | Автор | *jull**  (нощна птица) |  | Публикувано | 28.10.11 21:04 |  |  | 

Да извикаме дружно YESSS!
 Yesssss!

Предишната тема № 7 е

"Совите не са това, което са..."

|  |  |  
             |  |  | 

Много се радвам, за всички записали се в темата. Поздави и целувки момичета!
 Да разпръснем добрите новини по света и дай боже те да достигнат до повече хора.

|  |  |  
             |  |  | 

Дълго не бях влизала но ето че Леонидас ме зарадва! Браво!!! Само напред и само така!!! Прекрасни сте! Много се радвам, от сърце

"Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите..."

|  |  |  
             |  |  | 

Здравейте, реших и аз да споделя с вас добрата новина за моето семейство: Една година след операцията на баща ми резултата от ПЕТ скенера гласи:  Без ПЕТ - КТ данни за рецидив или дисеминация . Пожелавам на всички такива резултати!

|  |  |  
             |  |  | 

Браво за чудесният резултат!!!!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ДОБРАТА НОВИНА № 8  [re: ana8] |  |  | Автор | LlDlru (Живучая!!!) |  | Публикувано | 08.11.11 18:51 |  |  | 

КТ-изследване от днес : ГАДОВЕ НЯМА НИКЪДЕ!

е, малко "катран в бъчвата с мед" - някаква херния около пъпа ... зададох въпроси в  темата на докторите ... то ще се чуе ...

а сега РАДВАЙТЕ СЕ с мен, че имаше гоооолямо притеснение с този панкреас, дроб, черва и бъбреци!

Пожелвам ви ЗДРАВЕ!

... butterfly effect ...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ДОБРАТА НОВИНА № 8  [re: LlDlru] |  |  | Автор | Buba67  () |  | Публикувано | 08.11.11 19:57 |  |  | 

Лиди, браво миличка!

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ДОБРАТА НОВИНА № 8  [re: Buba67] |  |  | Автор | nelgina (ранена) |  | Публикувано | 08.11.11 21:20 |  |  | 

Лиди, не просто се радвам, а крещя от радост заедно с теб!!
 Майната й на хернията, ще се справиш, момиче!
 Сега отпусни душата и отпразнувай добрата новина.

Животът е това, което ти се случва, докато кроиш други планове

|  |  |  
             |  |  | 

anastasiar,много се радвам ..Браво!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ДОБРАТА НОВИНА № 8  [re: LlDlru] |  |  | Автор | marggoto (питанка) |  | Публикувано | 08.11.11 21:46 |  |  | 

ЛидиРу ..бравос ..аа ее така да си ходят гадовете!!!Прегръдки

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |