Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:58 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови  
Автор LlDlru (Живучая!!!)
Публикувано03.07.12 19:59

Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани потребители!

Навсякъде по форумите има такава практика с цел избягване или поне намаляване на външната намеса от нерегистрирани спамери и тролове
Нашият Клуб е много ценен, за да позволяваме тъпите реклами да изместват важните теми...
Да помогнем и на нашите модератори да успяват да се справят с поток от глупости, които всекидневно заливат нашия Клуб - да подкрепим референдум за затварянето на Клуба за нерегистрирани да пишат и да спамят!
Ще остане възможността ВСЕКИ да чете, но няма да могат разни нерегистрирани навлеци/спамери/тролове да замърсяват нашето тъй важно и специализирано пространство!
По този начин ще успеем да опазим Клуба ни и да улесним намирането на темите, като наистина най-новите и важните да бъдат най-отгоре!
Модераторите ще продължават да трият нецензурни и груби постове, както и неподходящите реклами, но определенно ще ги има много по-малко!

Гласуването започва

АЗ гласувам ЗА :
- Клуба за борба с рака да бъде САМО за регистрирани потребители !
- членството в Клуба е за всеки регистриран и желаещ да получи инфо и/или да участва в дискусиите

Очаквам мнението ви, приятели!

П.П. Който има проблеми с регистрацията или логването, може да пише на модераторите (техният скайп е в профилите им).

... butterfly effect ...

Тема Re: Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови [re: LlDlru]  
Автор Kaлoянa (старо куче)
Публикувано03.07.12 20:15

Подкрепям предложението, трябва да стане това, аз поне 2 пъти до сега в продължение на години съм предлагала. Освен това много клубове в дира го направиха отдавна и се изчистиха от минаващи, четящи в движение, не спящи и заяждащи се, хора с други интереси, правокатори от всякакъв вид, ядосани, пийнали, реклами с търговска цел, самозвани лечители, стига вече, това е клуб за взаимопомощ, добронамерен, с грижа за всеки.

Живота е рисуване без гума за триене.

Тема Re: Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови [re: LlDlru]  
Автор luckyluchano (приятел)
Публикувано03.07.12 20:25

Аз също изцяло подкрепям предложението. Лично аз самата съм ставала жертва на нерегистриран потребител в този клуб. Не мисля, че ако някой има какво да крие може да намери своето място тук. В този клуб всички хора са тясно свързани и това е с една единствена цел-взаимопомощ.

Чудесата се случват, ако повярваме в тях!

Тема Re: Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови [re: luckyluchano]  
Автор reni56 (бореща се)
Публикувано03.07.12 20:31

Аз също съм ЗА!!!

От всяка една безизходна ситуация, има най-малко два изхода!

Тема Re: Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови [re: reni56]  
Автор leonidas22 (член)
Публикувано03.07.12 21:13

и моят глас е ЗА!!!

Тема Re: Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови [re: leonidas22]  
Автор flora bg (maman)
Публикувано03.07.12 22:02

Браво Лиди, отдавна трябваше да го направим това затваряне. Аз съм ЗА!

Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!

Тема Re: Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови [re: flora bg]  
Автор marggoto (питанка)
Публикувано03.07.12 23:09

ЗА

Тема Re: Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови [re: marggoto]  
Автор Mpaвka (бързаща)
Публикувано03.07.12 23:14

И аз подкрепям предложението на Лиди. Спамерите не уважават хората, търсещи помощ или ценно инфо тук. Не смятам, че точно този клуб заслужава подобно отношение.

Тема Re: Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови [re: marggoto]  
Авторkrasiva (Нерегистриран)
Публикувано03.07.12 23:24

Твърдо съм ЗА. Така ще е по-уютно и по-приятно. Като да заключиш болница нощно време, за да не се разхождат нагоре надолу разни идиоти. Така няма да има нужда модераторките постоянно да са на щрек и да трият спам, а и всеки, който е банван за неопределено време, като мен ще може само да гледа и да злобее. Или ще трябва да си смени IP адреса. А през тово време ние ще си лафиме в РАЗДУМКА №35 или Светът е оцелял, защото се е смял № 56. Все пак веднъж се живее, а досадници колкото щеш и всички нещо искат, а нищо не дават. Хайде да им покажем какво значи демокрация. Вие на мене власт ми дайте аз на тях ще им разкажа

Тема Re: Предлагам да затворим Клуба за нерегистрирани!нови [re: krasiva]  
Автор Mpaвka (бързаща)
Публикувано03.07.12 23:34

Точно заради такива като теб трябва да има някакъв ред и да се въведе задължителна регистрация.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.