Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:41 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема РАК НА ПАНКРЕАСА № 2нови  
Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано05.08.11 08:46

Продължаваме темата "Баща ми е болен от рак на панкреаса" под № 2
Началото на темата може да намерите

"Совите не са това, което са..."

Тема Re: РАК НА ПАНКРЕАСА № 2нови [re: *jull**]  
Автор luckyluchano (мечтател)
Публикувано05.08.11 23:24

Арвен, как сте? днес не си писала,надявам се всичко е наред днес, доколкото може или както аз се успокоявах поне не е по-зле.Идва момент, в който сме принудени да се радваме на по-малкото зло. Жесток е живота,надявам се да е по-милостив с вас и въпреки случилото се ми се иска да вярвам в чудеса, колкото и да ми е трудно точно в този момент.Желая ви го от сърце,бъди борбена, както досега...

Чудесата се случват, ако повярваме в тях!

Тема Re: РАК НА ПАНКРЕАСА № 2нови [re: luckyluchano]  
Автор vesi_na (добър човек)
Публикувано06.08.11 16:19

момичета днес се прибрахме в търново, нещата са много зле, татко от два дни не се храни пие много мъничко водичка, краката ту са отекли страшно много, не знам от какво уж беше тромб, но май не е така, говори шепнешком, даже мисля че не е съвсем на себе си, в някакъв унес е, не спи нито денем, нито нощем, боже, ужасно е........

Не съди, ако не искаш да бъдеш съден

Тема Re: РАК НА ПАНКРЕАСА № 2нови [re: vesi_na]  
АвторArven (Нерегистриран)
Публикувано06.08.11 16:30

При нас настъпи началото на края.
Не говори, не се движи, дори очите не движи, понякога мига. От сутринта сме с памперс.
Не очаквах, че за няколко часа състоянието и толкова много ще се влоши

Не може и вода да пие...
Близо ли е краят или така може да остане дълго време? Незнам, дали ме чува, но продължавам да и говоря.
По нищо не личи да изпитва болка, и дано наистина да е така.
Моля се, Господ бързо да я прибере, защото ако има съзнание в това състояние, сигурно е много мъчително.
Помолете се с мен!

Тема Re: РАК НА ПАНКРЕАСА № 2нови [re: Arven]  
Автор ondinche ((оптимист))
Публикувано06.08.11 18:11

Мила, бъди много силна. Не спирай да й говориш, докосвай я, давай й сигнали да знае, че си до нея постоянно. Зная, че е мъчително, много е мъчително, но ти пратиш всичко по силите си, за да й помогнеш. Бъди сигурна в това и не се съмнявай нито за минута.

С теб съм, мисля ви и се моля за Вас!

Тема Re: РАК НА ПАНКРЕАСА № 2нови [re: ondinche]  
Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано06.08.11 19:33

Арвен, мила, с теб сме! И понеже сигурна, че всички, които четат в темата, са съпричастни към това, което изпитваш, ги пренасочвам тук:

"Совите не са това, което са..."

Автор luckyluchano (мечтател)
Публикувано06.08.11 21:49

Веси, какво да кажа наистина не знам, не ми се иска да го мисля, но и ние минахме през този ад, същия, като чета и...сякаш чета моя разказ...ужасно е...подути крака, подуто лице, мехурчета под кожата, като натиснеш, сякаш се пукат (подкожен енфизем), празния поглед, без дори капка заинтересованост, нежелание за храна, невъзможност за движение,безполезност, чувство на тежест към останалите, изнервеност, постоянен сърбеж ( след като прочетох предходните постинги и осъзнах, че и при татко имаше сърбеж, все ме караше да го чеша по гърба и да му разтриваме ръцете и краката), бледа, груба кожа, лющеща се кожа,формиране на петна по нея, тип старчески петна( които за съжаление не бяха такива, защото те не са достигнали възрастта ....).Ооооооооо, мога да продължа да изреждам примерите за ужаса, макар да не вярвах, че мога да преживея всичко това успях, с изненада, но успях.Човек е по -силен отколкото предполага и може да понесе повече от очакваното, но защо се случва всичко това, не спирам да се питам и до днес?1?!!??!?!?!?!?Наистина се надявам чудото да се случи при вас и при Арвен.Дано, дано, дано...моля се за вас.....Вярвам, че се случват все пак!!!
Арвен...не знам как да коментирам и твоя пост...
И с двете ви съм, ако можем да помагаме с нещо, пишете...

Чудесата се случват, ако повярваме в тях!

Тема Re: РАК НА ПАНКРЕАСА № 2нови [re: *jull**]  
АвторArven (Нерегистриран)
Публикувано07.08.11 03:38

Постингът е преместен

Редактирано от *jull** на 07.08.11 09:01.

Тема Re: РАК НА ПАНКРЕАСА № 2нови [re: Arven]  
Автор Юлия 50 ()
Публикувано07.08.11 06:57

Тъкмо прочитах и последния пост за да ти отговоря.

Автор Юлия 50 ()
Публикувано07.08.11 07:02

Веси моля те успокой топката поне мъничко, знам, че е много трудно в такава ситуация да се овладееш, но поне си длъжна да опиташ.Така няма да си полезна на никой.
Страшно е, и тежко и зная, ужасно е наистина.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.