Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:19 19.10.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема Naprednal stadii rakнови  
Автор zlatina.. (непознат )
Публикувано05.04.12 18:26

Izvinqvam se za latinica no nqmam kirilica.

Moqt tatko e edva na 42 godini,no diagnozata mu e mnogo tejka.Lekarite ni otkazvat le4enie,i ni kazvat che ima rak na beliq,4erniq drob i sushto taka che e zasegnata i glavata. Sled dalgo razhojdane ot grad v grad otkazaha da go priemat v nito edna bolnica.Kazvat 4e e v posleden stadii i nishto ne moje da se napravi ot tuk natatyk.Vsi4ki se primiriha no ne i az..az vse oshte VQRVAM che ima nqkakav lek.Pisha vi za pomosht ako mojete da mi pomognete s imena na bilki..lekarstva ili kakvoto i da e.

Nadejdata umira posledna !

Редактирано от zlatina.. на 05.04.12 18:30.

Тема Re: Naprednal stadii rakнови [re: zlatina..]  
Автор maribob (непознат )
Публикувано05.04.12 19:47

Съжалявам за сполетялата ви участ мила, но не се отчайвай. Ние сме в същото твое положение, но не се отказваме. Продължаваме борбата. Все пак нали знаеш , че Бог е този , който дарява живот и той е този, който решава кой кога да свърши мисията си на Земята. Затова имайте силна вяра в Бога, молете се. Знаеш ли много е хубаво да се посети манастира Свети Мина в София. Не зная откъде сте, но ако имате възможност отидете. За повече информация можете да ми пишете на и-мейл адрес : zglushkova68@gmail.com
Бог да ви е на помощ.

Авторpuma69 (Нерегистриран)
Публикувано06.04.12 10:21

Мило момиче, нашите лекари отписват всеки, който е зле...Не се отказвай, имаш интернет ,тук в сайта има клиники в чужбина, ако имаш финансови възможности опитай навсякъде, с епикризата имат онлайн консултации-събери се, стегни се , и опитай всичко .Успех, сили и кураж!

Тема Re: Naprednal stadii rakнови [re: maribob]  
Автор nakata788 (новак)
Публикувано06.04.12 10:26

бог няма да ви помогне нито църкви,с тези приказки се успокояват хората,взимайте се в ръце и започвайте да търсите добър билкар,щом то лекарите не искат да ви лекуват билкаря ще ви даде билки каквито сметне че са добре за вас

Тема Re: Naprednal stadii rak [re: puma69]  
Автор zlatina.. (непознат )
Публикувано06.04.12 13:53

Blagodarq vi za milite dumi,mnogo me ukorajihte no tazi golqma trudnost e tolkova tejka i muchitelna za men che ponqkoga guubq vsqkakva nadejda.Iskam da se borq no kogato go pogledna i syrceto mi se sviva,samo pri misalta che mu e otredeno da strada i boleduva ot tazi tolkova kovarna bolest az ostavam nesposobna da se borq sreshto predstoqshteto...NE ISKAM DA SE OTKAJA,no vinagi neshto me naranqva s nova po golqma sila....

Автор ya2011 (умна)
Публикувано07.04.12 09:16

Бори се за това близките и приятелите ти да откажат цигарите, рака на белия дроб не е никак случаен. 95% от заболелите са пушачи ! В БГ над половината хора пушат като комини и са готови на бой за "правото" си да тровят и непушачите. Пожелавам много късмет на баща ти, понякога стават чудеса и рака изчезва от самосебеси. Класическата медицина наистина е безсилна, не упреквай лекарите, защото те наистина няма с какво да помогнат на баща ти.

Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано07.04.12 10:00

Мила Златина, има една тема по-надолу - "Излекувах се от рак в напреднал стадий" с много полезен споделен личен опит.

П.П. Моля да пишеш да кирилица. При необходимост, използвай функцията КРЕДОР (горе вдясно над прозореца за съобщения).

"Совите не са това, което са..."

Авторexactly (Нерегистриран)
Публикувано09.04.12 11:06

http://zamunda.net/details.php?id=297108&hit=1

Тема Re: Naprednal stadii rakнови [re: exactly]  
Автор Buba67Модератор ()
Публикувано09.04.12 11:56

Всички алтернативни методи ги има тук, включително и лечението със сода:

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.