| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     КАРЦИНОМ НА ПАНКРЕАСА - 2 
 | 

|  
| Автор | 
*jull**  (нощна птица) |  
| Публикувано | 02.04.12 14:18 |  
             |  
           | 

Предишната тема - 
  "Совите не са това, което са..."

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: КАРЦИНОМ НА ПАНКРЕАСА - 2
[re: *jull**]
 | 

|  
| Автор | krasiva (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 06.04.12 09:49 |  
             |  
           | 

ASI, лекарствата ги вземайте, но преди всичко давайте и една успоредна, алтернативна терапия, която трябва да я намериш в една книга от библиотеката. Книгата се казва "Ръцете си слушам" и е написана лично от ДЖУНА. Питах ликари пред завършване, знаят ли коя е ДЖУНА и отговорът е само един. Никой хал хабер си няма. А тя е освен всичко е медицинска сестра. Прочети и предговора. Книгата, ако я намириш е един лев.
   Значи, разбири добре, в нашето тяло има осемдесет грама складиран АТФ, а на ден консумираме по около триста КИЛОГРАМА. В учебниците по биофизика пише, че може да се каже, че се храниме с негативна ентропия, тоест с негентропия, тоест с негативен хаос, тоест с ред и с свободна енергия. В предговора професора, доктор на медицинските науки иска да направи машина за това.
   Постоянно разграждаме храната и постоянно произвеждаме хаос. Изнасяме го навън или го балансираме като внасяме ред отвън. 
   Имало два вида процеси в човешкото тяло, активни и пасивни. Активните изисквали енергия, а пасивните не. Всъщност и посивните практически изискват енергия, защото пасивните се движат от разликата в концентрациите, а тя се създава от активните процеси. Това е като да кажеш, че като се спускаш с кола па нанадолнище е пасивен процес без разход на енергия, ами нали си платила бензина по два и шейсет, за да се изкатериш. Без бензин го няма и пасивния процес. 
   Значи, хора, пациенти, роднини на болни, дайте да направим машина, която да увеличава силата на биоенирголечителите стотици пъти. Вси пак някои от тези лечители лекуват доказано КРИВОГЛЕДСТВО, представете си, а то се лекува само оперативно. Агресивните злокачествени форми на рак са твърде силни за тях, но на роднини помагат ефективно, като забравят за всякаква друга работо.
   ПРЕСЕЧНАТА ТОЧКА НА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ, НЕГЕНТРОПИЯ, ИНФОРМАЦИЯ, ВРАМЕ, ВСИЧКО ТОВА СЕ МАТЕРИАЛИЗИРА ОТ ЕФИРА

|   |  

| 

|  
           | 

добре де аз не мога да разбера защо трябва да се пишат глупости,мислиш ли че някой ще разбере какво пишеш?борила ли си се с рак на панкреаса?защото баща ми имаше и се борихме с него 3г и половина и края дойде с много болки!този рак все още никой не го е победил,хора с възможности и учени доктори починаха от тази коварна болест ти си пишеш тука врели не кипели,като я пребориш тогава пиши и романи ако искаш,този вид рак можеш само да го забавиш и то не много,колкото и да е тъжно лекуване НЯМА!аз го изпитах на гърба си!

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: krasiva]
 | 

|  
| Автор | Maлuнkaтa (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 07.04.12 18:58 |  
             |  
           | 

Много внимателно изчетох поста на въпросната Красива - и смятам, че не е редно новата тема да започва с такива глупости. Според мен jull трябва да я изтрие и да я започне наново. Разбира се, всеки има право на собствено мнение, но трябва да има усет и такт, за да знае къде да го изказва.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: Maлuнkaтa]
 | 

|  
| Публикувано | 08.04.12 00:23 |  
             |  
           | 

Не мога да разбера за какви глупости става въпрос. Казвам това, което става около мен и гледам да го пиша в подходящите теми, за да е по-удобно. Ако искате нещо да дооточня, просто попитайте, за ваше и мое добро е.
   Пътувам със Сименса, който е пътнически влак и един човек от съседната седалка разказва как в Абхазия в планината видял човек, който си насил бастуна в ръка, но не се подпирал с него и човека го попитал защо му е и онзи му казал, че е за да го оважават като възрастен човек. Питал го но колко е години и онзи казал, че като е бил на около четиридесет чул, че е станала Октомврийската революция. Цял живот живял със стадата в планината и пътувал с тях. Аз малко преди това бях прочел в учебника по биофизика, че съществува убеждението, че живите сестеми, като клетки и хора, се хранят с негентропия и свободна енергия.
   Ако щете вярвайте, ако щете не, носъм длъжен да ви предопредя за странни неща, които стават около мен. Примерно, един колега се скъса да повръща, а малко преди това ме беше тормозил. След няколко дена пак ме тормози и пак същото. Явно трудно загрява сигналите отгоре. Бира Море ме банва до 2039 и отиде та се невиде. Дано всичко с него да е наред.
   После, пък аз реших да правя "големи пари" като един ден стана съдебен лекар и режа трупове, и начаса изядах някалко шамара от съдбата, та бързо се отказах в полза на терминалната онкология.
   Не мого да си го обясня, но като знам какво казва Ванга за умрелите, предполагам, че рака ги дразни, а аз явно плащам за нещо, пък и се заслушвам в дребните нещо.
   Като казвам "дребни неща" и един рецидив на модераторката е дребно нещо, като се сравни с енергията излъчена в пространството от терминален с рак на панкреаса от две години на морфин.
   Та, в учебника по биофизика не пише, че рак, дори и на панкреаса, може да се лекува като се вкара ефир в човека, а ефира събира в себе си и свободната енергия и подредеността и информацията ДНК например

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: krasiva]
 | 

|  
| Автор | Eлuцa (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 08.04.12 19:16 |  
             |  
           | 

Ей, въшко нещастна, иди си потърси друго местенце да пиеш човешка кръвчица. Какви са тия мистичнообразни заплахи? Поне малко страх от Бога нямаш ли, та се гавриш с мъката на хората?

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: Eлuцa]
 | 

|  
| Публикувано | 12.04.12 13:15 |  
             |  
           | 

Ей, въшко нещастна, иди си потърси друго местенце да пиеш човешка кръвчица. Какви са тия мистичнообразни заплахи? Поне малко страх от Бога нямаш ли, та се гавриш с мъката на хората?

Моля ти се, иди в Алтернативи и виж на 2smart4all поуста и изгледай филма от линка. 
   Това се нарича външно номерение. При вътрешното намерение ти вървиш към целта, а при другото целта върви към теб.
   Нали се сещаш, че като имаш подобно намерение, хората , които са застанали на пътя на въшката просто излитат, защото това не е въшка като въшка, а въшка, която се е качила на влак.
   И още един урок. Прочети какво ми казваш. Даваш ли си сметка, че ако си в слаба позиция, примерно си болна от рак, а аз съм лекар, мага да ти се обидя и тази обида да е фатална за тебе. А сега даваш ли си сметка, че аз си давам сметка, че не трябва да ти се обиждам и да преглъщам подобни неща. Представяш ли си силата на намерението на въшка, която преглъща такива неща и каква енергия създава около себе си. Познай кой ще победи, рака или въшката ще

|   |  

| 

|  
           | 

Безработния, смени си дилъра и психиатъра, че нещата при теб се влошават

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: До всички писали ТУК 
[re: 4ereshka2]
 |