|
Тема
|
Онкоболни от Ямбол - да черпят :)
|
|
Автор |
tinker.bell (нова) |
Публикувано | 11.01.12 17:10 |
|
Здравейте,
ако има някой от форума от Ямбол, нека се свърже с мен на лични или на мейла.
Става въпрос за осигуряването на лекар-онколог в града ни.
Правя каквото мога с подкрепата на добри и всеотдайни хора, но ми е необходима и вашата помощ, за да защитим и извоюваме правото си на лечение.
На 04.02.2012 в Бургас ще се проведе конференция, на която ще се разисква и нашият въпрос. Трябва да си помогнем първо ние, за да ни помогнат и другите.
Очаквам отзиви.
Редактирано от Buba67 на 14.01.13 15:34.
| |
|
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм писала...., борбата с битовизми ме погълна и така.
Някой беше ми писал имейл с молба да се присъединя към кампанията за осигуряване на лекар-онколог в Ямбол.
Аз погрешка затрих имейла, и за това пиша тук.
Аз съм от Ямбол, но от 10-години живея в Гърция.
Ако, с нещо мога да съм полезна, насреща съм. Само кажете
| |
|
Благодаря за подкрепата, макар и от далече.
Ето още една публикация по темата:
Липсата на лекар-онколог в Ямбол създава проблеми на болните
| |
|
Тинкерче ,а ние, които не сме от Ямбол може ли да помогнем с нещо? Поне един подпис да сложим? Не мисля ,че е нередно-не съм от Ямбол, но подкрепям борбените си приятели оттам... Каузата си е кауза.
| |
Тема
|
Re: Онкоболни от Ямбол
[re: Tia maria]
|
|
Автор | krasiva (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.12 18:58 |
|
Което знам за ямболии е, че си обичат града, и странно защо, си го харесват. Но от Чирпан на изток до Бургас има 5-6 онколози, повечето от Бургас. Знам и за един познат българин анестезиолог, който работи в Германия за 42 000 евро на месец. Онколозите там сигурно са много по-бедни, но все пак ......
Ако се молите за мен да си взема цитологията, обещавам, че ще дойда в Ямбол, но колкото и пари да ми давате, никога няма да използвам неандерталската тактика на днешната онкология да предизвика, на всяка цена, некроза на раковите клетки. Предпочитам да предизвикам апоптоза, Знам и как
| |
|
Tia maria, благодаря ти мила. Дано не се налага да се подписваме, че стигне ли се до там... Благодаря за подкрепата и съпричастността. Целувки.
| |
|
Всички ямболци да почерпят нашата Тинки, вече ще имат онколог в града.
Всеки четвъртък, от 15.00 часа в кабинет 412 в ДКЦ в Ямбол пациенти ще приема онкологът от Стара Загора д-р Кирил Георгиев.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
Браво, Тинкърче! Всичко това е благодарение на теб, поздравления за упоритостта ти!
| |
|
Брависимус, Тинки ти си нашия герой.
Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!
| |
|
Браво Тинкърче!!!! Гледах те аз в репортажа!!!
\\\" Важно е не дали дълго, а дали добре си живял \\\"
| |
|
|
|
|