Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:07 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема билки за черен дробнови  
Автор nakata788 (непознат )
Публикувано21.12.11 18:04

хора помагайте,на татко са му завишени чернодробните резултати,което се предполага че черния дроб не функционира както трябва,какво да му давам за черния дроб как да го въстановя лекарире вече няма каква химия да дават и всичко остава на мен колкото мога да крепя татко пък знае ли се нали на коледа стават чудеса

Тема Re: билки за черен дробнови [re: nakata788]  
Автор Tia maria (член)
Публикувано21.12.11 23:00

На майка ми бяха предписали Карсил,чиято основна съставка е белия трън ,или магарешки бодил, мисля , че е едно и също. Тази билка предпазва черния дроб. При нас ефект нямаше , но и положението ни беше тежко ,и химио не позволиха по ред съображения и т.н. А майка ми го взимаше от дъжд на вятър, според настроението си-беше много своенравна.

Виж и тук, но нищо не съм пробвала

И проучи как се съчетава с лекарствата , които вземате . Белия трън не се комбинира с някои лекарства за кръвно !<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Tia maria на 21.12.11 23:10.</EM></FONT></P>

Редактирано от Tia maria на 21.12.11 23:11.

Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано21.12.11 23:34

В нашия Клуб лекарите са препоръчвали за черен дроб Трансметил като по-ефективен от Карсила-а. Ето листовката му:

"Совите не са това, което са..."

Тема Re: билки за черен дробнови [re: *jull**]  
Авторnakata78 (Нерегистриран)
Публикувано22.12.11 00:01

ами татко няма жлъчка незнам това дали ще свърши работа,от четенето до този момент сам се спрял за смесица от ниакои билки срещу метастази и на ХЕПАСЕЙВ и на НОВОМИН незнам само кое да взема и дали ако давам тези билки срещу мтастази няма да навреят след като чрния дроб не функционира нормално,подути са също ходилата и корема,посъветвайт ме нещо?какво да правя,след като докторите не помагат трябва да се оправям сам,нали на коледа стават чудеса,тази коледа ще видя дали това е вярно!ако имаше сила с която мога да разпределя мойте години живот на моите родители бих ги дал на секундата

Тема Re: билки за черен дробнови [re: nakata78]  
АвторEdin (Нерегистриран)
Публикувано22.12.11 09:25

Аз също бих дал моите, но за съжеление не можем

.

Тема Re: билки за черен дробнови [re: Edin]  
Автор ramibolu (hope)
Публикувано22.12.11 12:26

От лекарствата - трансметил, а от билките магарешки трън. Онколозите явно са абдикирали, но трябва да го види гастроентеролог. Може да се наложи пункция за изтегляне на водата или нещо друго за намаляване на отоците.

Тема Re: билки за черен дробнови [re: ramibolu]  
Автор jorsibg (непознат )
Публикувано23.12.11 00:32

За черен дроб ползвахме един чай-смес от билки на
Народен лечител Илия Димитров ЕТ "Здравец - Билка Варна" ул. Страхил 7 тел: 0885 511151 за метастазите се добавя още една билка той я нарича раково биле
Новомина е добър и не може да навреди при положение че вече не правите химио
В никакъв случай не се отказвайте от някъкво алтернативно лечение например метода на Шевченко при него има много ограничения да се спазват и почне ли се не трябва да се спира
Или другото мощно средство според американците метода на Будвиг с ленено масло и извара

Тема Re: билки за черен дробнови [re: nakata78]  
Автор nelly_83 (ентусиаст)
Публикувано23.12.11 13:18

преоръчвам ви трансметил- с него показателите ще имат подобрение. Моят съвет е ако можете да направите консултация с д-р Кацаров от ВМА, преглежда в понеделник и четвъртък, работи и с здравната каса.
Когато чернодробните показатели на мама бяха завишени той ни изписа трансметил, за 1м показазатели й влязоха в норма. Желая ви късмет!

Тема Re: билки за черен дробнови [re: nelly_83]  
Автор nakata788 (непознат )
Публикувано23.12.11 16:08

до преди няколко месеца се лекувахме и при владов и при кацаров,даже термоабоациата на татко е направи заместника на кацаров док хаджиев,пълна 0 е даже малко под 0 и затова сега сме на това положение,даже така се беше превъзбудил че ни каза че няма нужда и от химиотерапиа а ние след това направихме 20 вливки с какво ли не и не можахме да се оправим,не знам ако го бяхме послушали да не ходим на химия сигурно до сега татко нямаше да го има

Автор megolina75 (Believer)
Публикувано23.12.11 20:26

Един приятел горещо ми бе препоръчал едни прахчета, които струват левче пакетчето, които лекуват дори начален стадий на черен дроб. Той ги беше ползвал за хепатит и се беше оправил само с това. После и друг мой познат потвърди, че в конкретното село от много години е известна рецептата за тези прахчета и че наистина дава прекрасни резултати. Аз не съм пробвала лично, защото си чистя дроба по друг начин, но той е здрав и няма проблем за традиционното чистене. Селото е Гигинци, ако решиш да опиташ ще ти дам адрес и телефон на лични!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.