|
Тема
|
Знахарите на ХХI век
|
|
Автор |
Samtpfoten (усмихната ) |
Публикувано | 08.12.11 21:20 |
|
Здравейте,
миналата година точно на Коледа мама почина от рак на белия дроб. Въпреки това, не преставам да чета в този клуб. Снощи случайно гледах едно руско предаване, което може да се стори полезно за някои от вас, които са изпробвали всичко възможно (както ние на времето) и въпреки това не са постигнали успех. Показаното във филма звучи малко фантастично, но не струва нищо и може да се пробва на практика от всеки.
Линк към филма
Накратко, филмът започва с историята на една рускиня, живееща от 20г. в САЩ на която откриват рак. Близки от Москва й изпращат всякаква литература по въпроса и случайно сред тази литература се намира и брошура със заклинания. Тя започва да ги преписва и произнася на глас... и се излекува. Филмът е за автора им, Георгий Сытин и за начина, по който стига до идеята за тези заклинания. Той ги нарича оздравителни настройки.
Ето и неговият сайт със тези заклинания.
Замислих се за молитвите...според мен те са също своего рода оздравителни настройки. Не знам дали от самовнушение или наистина вършат работа, но снощи си прочетох на глас няколко пъти избрани настройки и се почувствах окрилена. Иска ми се да мога помогна.
Кураж и вяра на всички, които се борят с някое тежко заболяване!
Редактирано от *jull** на 08.12.11 23:13.
| |
|
Интересна и полезна информация. А дали някъде ги има тези заклинания/формули в превод, за тези, които не владеят руски?
Ето линк към молитвите на Петър Дънов. Сред тях има няколко специално за здраве и изцеление.
Скоро ми попадна и ето това клипче:
В него става въпрос за жена, която се лекува от рак в китайска клиника по нетрадиционна медицина. Според презентатора, за да се излекува, човек трябва да мисли за себе си и да създаде за себе си усещането че е вече излекуван ("здрав съм", а не "аз ще оздравея").
Редактирано от *jull** на 09.12.11 19:00.
| |
|
Дала съм линк към сайта с текста на тези оздравителни настройки. Не ми се вярва да ги има преведени на български. Но е лесно да се преведат. Сега си мисля, че може би е добре да се контактува директно с автора им. Ще опитам да се свържа тези дни.
| |
|
Екип от руски физици смая света със сензационни открития
ПРЕКРЪСТВАНЕТО И МОЛИТВАТА “ОТЧЕ НАШ” УБИВАТ МИКРОБИ
Божият знак успява да промени дори и оптичните свойства на водата
Учените доказаха опитно, че кръстният знак убива микроби и променя оптичните свойства на водата. За сензационното откритие съобщава руският вестник “Живот”. Изследванията са направени в лаборатория за медико-биологични технологии в промишлената и морската медицина в Петербург.
“Потвърдихме, че древният обичай да се прекръства храната и питието на трапезата има дълбок мистичен смисъл с практическа полза – храната се очиства буквално за миг и това чудо се случва всеки ден”, разказва физикът Ангелина Малаховская. Изследванията на силата на кръстния знак Малаховская и нейният екип провеждат почти 10 години. Сериите експерименти потвърждават едно и също – налице е научен феномен. При опитите са открити уникални бактерицидни свойства, които се проявяват във водата при нейното освещаване с молитва и кръстен знак. При изследванията е намерено и ново, досега неизвестно свойство на Божието Слово да преобразява структурата на водата – нейната оптична плътност се повишава в късата ултравиолетова област на спектъра. Самата възможност за провеждането на тези изследвания е цяло чудо за Ангелина Малаховская и нейните колеги от Петербург – проектът нито е финансиран, нито влиза в програмата за научни изследвания. Учените обаче се справят с огромния обем работа безвъзмездно – само за дадат възможност на хората да усетят целителната сила на Бога.
Физиците проверяват действието на молитвата “Отче наш” и кръстния знак върху патогенните бактерии. За изследване са взети проби на води от различни кладенци, реки и езера. Всички проби съдържат златист стафилокок. След прочитането на молитвата “Отче наш” и прекръстването на пробата, се оказва, че количеството вредни бактерии намалява 7, 10, 100 и даже над 1000 пъти!
Благотворното влияние на молитвата и кръстния знак се отразяват върху всички участници в експеримента – при тях се стабилизира кръвното налягане, подобряват се и кръвните показатели. Интересното е, че при хипотониците кръвното се повишава, а при хипертониците се понижава. Експериментът показва и още една особеност – когато участникът не е толкова съсредоточен или дори е небрежен при осеняването с кръстен знак (средата на челото, центърът на слънчевия сплит, ямките на дясното и лявото рамо), положителният резултат от въздействието намалява или дори съвсем отсъства.
Според Ангелина Малаховская, при промяната в оптичната плътност на водата тя се насища със светлина. Човешкото око, естествено, не може да долови тези изменения в структурата на водата, но спектрографът дава обективна оценка на явлението. Интересен е резултатът при осеняване на водата с кръстен знак от човек приел свето Кръщение, но невярващ и не носещ кръстче. Оказва се, че водата “различава” даже степени на вярата – оптическата й плътност се променя едва с 10 на сто! При никакви други позиции на пръстите на ръцете няма изменения в оптическата плътност на водата, твърдят участниците в експеримента
"Здраве заслужава този, който умее да се бори за него."/Л.Ковачева/
| |
Тема
|
Re: Знахарите на ХХI век
[re: Samtpfoten]
|
|
Автор | Bнuмaнue (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.11 23:05 |
|
Много хубава тема. И много интересна. И на никого не би навредило.
| |
|
Здравейте и от мен! Наистина интересна темичка! Силата на молитвите е доказана в годините. Съществуват определени псалми, които се четат за изцеление. Ако болният не може сам да чете може някой близък да го прави на глас. Слушането на Божието слово също е лечебно. Ето и някои молитви за оздравяване, които Дънов е препоръчвал, давам линк
| |
|
|
|
|