Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:02 06.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Рак на белия дроб с расейкинови  
АвторStoine13 (Нерегистриран)
Публикувано26.10.11 19:13

Здравейте, за съжаление още един в клуба.На скоро откриха на майка ми рак на белия дроб с разсейки в лимфите. С епикриза Т2N3М0 стадий 3 B. Метастаза от плоскоклетъчен/аденосквамозен/карцином. записаха и ден за химиотерапия но тя отказва да ходи и нз какво да правя? кажете с какво да подсиля имунната и система и какво да яде има ли някаква специална диета която трябва стриктно да спазва?? Благодаря предварително.

Тема Re: Рак на белия дроб с расейкинови [re: Stoine13]  
Авторpuma69 (Нерегистриран)
Публикувано26.10.11 19:48

Здравей!Точно преди година ,бях в същото положение-само, че при мъжа ми-рак на бял дроб стадий 3 б-мислех, че всичко свърши-НЕ,ще се бориш и надяваш докрай-тогава не зная как попаднах на темите в една фондация "неогенезис"изпиши така и там ими толкова много неща , които нито един д-р не ти казва-също и тук в клуба има много теми -чети , мисли и действайлично ние използвахме препарата АНСС по време на химио терапия-понесе сравнително нормалнослед 6 курса размера намаля наполовина , но след 6 месеца -сега порасна пак , но вътре бил кух?в петък сме на нов курс химио, ако искаш повече подробности , ако имаш нужда от помощ съм насреща vilimecho@abv.bg-ако искаш пиши-УСПЕХ

Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано26.10.11 20:38

Здравей и от мен! Има много писано в Клуба за този вид рак - темите са в Справочника на първата страница горе:

,
както и алтернативни методи:

Моля те да избереш една от темите за рак на белия дроб от Справочника и да пишеш в нея.
А ние ще помагаме с каквото можем!

"Совите не са това, което са..."

АвторMepu (Нерегистриран)
Публикувано28.10.11 11:05

Не зная на колко години е майка Ви ,но според мен трябва да и въздействате!Самата аз съм с двукомпонентен карцином на белия дроб и спечелих битката!Винаги има смисъл!Направете химиото и се придържайте към подходящ хр.режим.След като го приключи може да се пробват и др.начини!
Успех!

Тема Re: Рак на белия дроб с расейкинови [re: Mepu]  
Авторstoio3 (Нерегистриран)
Публикувано07.11.11 22:21

Здравеите много ви благодаря за разбирането. От няколко дена майка започна да повръща не се чуства добре губи апетит и има постоянни болки в главата и гърба и дроба. Моля ви кажете какво да правя?????

Тема Re: Рак на белия дроб с расейкинови [re: stoio3]  
Авторpuma69 (Нерегистриран)
Публикувано07.11.11 23:22

Здравей,чувството на ужас и безпътица е страшно, но трябва да се мобилизираш,защото ти си човека ,със здравия разум в момента-не зная от кой град си, но ако трябва опитайте нов скенер, има хапчета за подсилване на имунната система.На химиотерапия ли сте в момента?има много начини, за справяне с проблема-важното е да не се отчайваш, да мислиш трезво и да преценяваш БЪРЗО,защото времето тече за жалост по-бързо отколкото си мислим-КУРАЖ, СИЛИ и ЗДРАВЕ!

Публикувано08.11.11 09:33

Здравейте!Как е майка Ви?Успяхте ли да я убедите да приеме лечението ?Много е важно!Ако имате нужда от нещо пишете! mery1965@abv.bg

Тема Re: Рак на белия дроб с расейкинови [re: Mepu]  
Авторpuma 69 (Нерегистриран)
Публикувано08.11.11 10:18

Здравейте, Мери!Позволявам си да ви пиша и питам някои неща относно спечелената битка,което е страхотно.Мъжът ми е с плоскоклетъчен карцином на бял дроб-от октомври 2010-направи курс химио и лъче терапия и юни месец т.г. скенерът показа че е останал 1/3 от тумора и така до септември и нов скенер и болки -първоначални размер , но кух-втора линия химио започна-ако ви е удобно да споделите някои най-важни неща и добавки-той пиа АНСС лизивит с отрова от син скорпион плодчета годжи,зелен чай, специалната безвъглехидратна диета е не строго съвсем но само пилешко и риба и т. н. Предварително благодаря!Желая здраве и само положителни емоции!

Тема Re: Рак на белия дроб с расейки [re: Mepu]  
Авторstpio13 (Нерегистриран)
Публикувано14.11.11 13:26

Здеравейте,майка е на 60г.от София сме-от 5 дена започна да пие ММС1 и ММС2.Имали някакви отзиви за него или лекувал ли се е някои с него??? Ако има някои,който да се е излекувал с рак на бял дроб 3-ти Стадии (плоскоклетъчен) моля да пише.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Тема Re: Рак на белия дроб с расейки [re: puma 69]  
Публикувано15.11.11 10:50

Съжалявам,че Ви пиша едва сега,но имах известни проблеми.
Освен нисковъглехидратната диета аз приемах и все още черен бъз.От известно време прилагам метода на Шевченко.Ако обаче човек няма вяра е по-добре да не го прилага.Храня се предимно със сурови плодове и зеленчуци,рядко пълнозърнеста филия и веднъж седмично пиле или риба.Започвам деня със слаб зелен чай около 900 мл.и много лимон.
Диагнозата ми беше отчайваща,защото туморът ми бе двукомпонентен:недиференциран едроклетъчен и втора компонента диференциран аденокарцином.Прогнозата на преживяемост,която ми дадоха бе 1% ,но...Скоро ще посрещам втора Коледа.
Желая много успех на съпруга Ви и много вяра!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.