|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
РАЗДУМКА № 63
|
|
Автор |
Buba67 () |
Публикувано | 05.10.11 09:27 |
|
Добро утро в новата Раздумка. На който му трябва старата
Ето дръвчето на Флорка, тази сутрин пак ще бере плодове.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
Чай, кафе и се заемайте със задачите.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
Вземам си кафето...,чая оставям за другите..,кафето мога да го пия по всяко време...
| |
|
Още един златен есенен ден.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк ТвенРедактирано от Buba67 на 06.10.11 09:13.
| |
|
Добро утро и от мен. Махам по задачите, днес ще ходя да купувам малкото сувенирче на някоя клубарка.....дано да ми го хареса.
Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!
| |
|
Бре защо така много малко хора за срещата.Хаиде идваите де ше ни е хубавко с гаранция:))
Някои неща са единствено в Божиите ръце а за останалите Бог ни е дал правото да избираме
| |
|
Добро утро,
днес е последният топъл ден, да му се порадваме.
Сервирам ви кафенце и чайче, с пожелания за според ден.
| |
|
Добро утро и от мен.Слънчево е дано и утре да е такова, ако не ще го огреем деня с нашите вътрешни слънца и няма да си провалим срещата.
Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!
| |
|
Добър вечер Утре да си изкарате великолепно ..прегръщам ви ..и една песен
| |
Тема
|
Re: РАЗДУМКА № 63
[re: marggoto]
|
|
Автор |
Ekna (Усмивка) |
Публикувано | 07.10.11 22:10 |
|
Лоша си! Лоша! Ем убаво да изкараме, ем нема да додеш! Е, ти майтапиш ли се с нас
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|