|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Светът е оцелял, защото се е смял № 7   |  |  | Автор | flora bg (maman) |  | Публикувано | 30.06.11 09:40 |  |  | 

Животът е сцена,а ние сме артисти!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял, защото се е смял № 7  [re: flora bg] |  |  | Автор | Юлия 50 () |  | Публикувано | 30.06.11 10:36 |  |  | 

Американците питали радио Ереван по повод подкрепата си за кабинета Борисов:
 -Бойко Борисов ли е най-големия пич в България ?
 Радиото отговорило :
 -Беше пич, вече е импич.

- ...Аз съм българче...
 - Стига си се оплаквал, бе!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял, защото се е смял № 7  [re: flora bg] |  |  | Автор | Юлия 50 () |  | Публикувано | 30.06.11 10:37 |  |  | 

Пернишко суши

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял, защото се е смял № 7  [re: Юлия 50] |  |  | Автор | flora bg (maman) |  | Публикувано | 30.06.11 12:08 |  |  | 

В детската градина пристига комисия на проверка. Навсякъде - чистота, тишина, спокойствие...
 - Как сте го постигнали? - питат шашнати хората от комисията.
 - Ами разделихме децата на групи. - обясняват учителките и повеждат комисията по коридора.
 На вратите - надписи:
 "Много добри деца".
 "Добри деца".
 "Не особено добри деца".
 "Лоши деца".
 "Много лоши деца".
 "Ужасни деца".
 "Безнадеждни деца".
 "Иванчо".

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял, защото се е смял № 7  [re: flora bg] |  |  | Автор | flora bg (maman) |  | Публикувано | 30.06.11 12:09 |  |  | 

Главният лекар си взема една седмица отпуск и отива на лов. Връща се мрачен и навъсен.
 - Какво стана? – пита го старшата сестра.
 - Нищо не можах да убия – жалва се докторът.
 - Е, ако си бяхте стояли в болницата…

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял, защото се е смял № 7  [re: flora bg] |  |  | Автор | flora bg (maman) |  | Публикувано | 30.06.11 12:11 |  |  | 

Две баби от родопско село Левочево се карат заради кокошка минала през оградата:
 - Да ти се скапе Skype баш на Коледа, точно кат говориш с внука си, дет е на бригада у Америка!
 - За нова година, да ти подарят един Tроянец, че да ти побърка Windows-а, та всички да разбереме какво криеш в My Documents!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял, защото се е смял № 7  [re: flora bg] |  |  | Автор | Юлия 50 () |  | Публикувано | 05.07.11 21:57 |  |  | 

Школа по парашутизъм. Скача един от самолета, дърпа халката - парашута не се отваря. Дърпа халката на резервния - и той не се отваря. Лети към земята и се ядосва. Покрай него прелита втори парашутист и пита:
 - Кво, жена ти ли ти сгъва парашута?
 - Да!
 - Аха, ясно.
 Продължават да летят надолу и си говорят за живота. Покрай тях с три пъти по-висока скорост прелита трети парашутист с диви крясъци "Гадддддддддд мръснаааа, ще те убияяяяяяяяяяяяяя!" Вторият прашутист обяснява:
 - Е на тоя сигурно тъщата му е го е сгъвала . Така става, когато вместо парашут, ти напълнят раницата с тухли...

Редактирано от Юлия 50 на 05.07.11 21:57. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял, защото се е смял № 7  [re: flora bg] |  |  | Автор | Юлия 50 () |  | Публикувано | 05.07.11 22:01 |  |  | 

Двама дядовци си говорят, единият вика на другия:
 - Помниш ли на времето в казармата като ни даваха бром.
 - Помня, помня казал другият.
 - Мен сега ме хвана.

Когато сме съвсем млади, най-често има с какво, но няма къде.
 Когато остареем съвсем, обикновено има къде, но няма с какво...

- Как успяхте да доживеете до сто години? - пита журналист един столетник.
 - Защото винаги съм бил умерен във всичко: в секса, в пиенето, в пушенето, в яденето. Разбира се, има значение и това, че когато отидох на пристанището, се оказа, че съм закъснял и "Титаник" вече е отплавал.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял, защото се е смял № 7
[re: Юлия 50] |  |  | Автор | Юлия 50 () |  | Публикувано | 05.07.11 22:02 |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял, защото се е смял № 7
[re: Юлия 50] |  |  | Автор | Юлия 50 () |  | Публикувано | 05.07.11 22:10 |  |  | 

Лети си КРИЗАТА над Америка и самодоволно се усмихва:

-Тук добре съм се справила..
 Лети си КРИЗАТА над Европа и самодоволно се усмихва:
 -А,и тук добре съм се справила..
 Лети над Бг и казва..:
 - Е, тук са се справили отлично и без мен..

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |